To mi je bila prva igra koju sam igrala i ljubav se rodila.
Mislim, onaj pocetak sa tipom koji razbija glavu o zid i o onoj ljupkoj djecici u parku kojima je mama rekla da NIKAD NE PRICAJU SA STRANCIMA.... me dotukla.
Ma igra mi je totalno simpica, ima li istomisljenika?
Kak si pogodil?! Upravo sam počel igrati! ZAKOOOOON!!
Jedinio mi je bed da nemam animcije (sa kompilacije je igra), ali ipak rula!! Ona dječica... iskopavanje male Carol koja se igra skrivača... sad sam baš u tome selu i zajebal me je onaj lockout bug. Sad tražim patch i krečem iz početka...
Opičeno na n-tu!
__________________ Blog koji sakriva mnoga čuda, među njima i Jazavce.
Nighthawk kaže: Kak si pogodil?! Upravo sam počel igrati! ZAKOOOOON!!
Jedinio mi je bed da nemam animcije (sa kompilacije je igra), ali ipak rula!! Ona dječica... iskopavanje male Carol koja se igra skrivača... sad sam baš u tome selu i zajebal me je onaj lockout bug. Sad tražim patch i krečem iz početka...
Opičeno na n-tu!
Jooj, malo mi fali da ti kazem lockout bug, ali u svakom slucaju,ne treba ti pach za to.
Brojevi ti se nalaze u parkicu, jedni jedini brojevi, don't give up.
Koji Windowz imate, miss?
Ja imam 2k i imam problema s igrom... i može li se regulirati brzina titlova jer mi ponekad projure prebrzo tako da moram par puta ponavljati jedan te isti dijalog...
Inače, ne znam o čemu ti govoriš!
Ja sam pod lockout mislil da me ne pušta u zgrade (ponekad, onih dana u mjesecu ). O čemu ti briješ nemam blage
Nadam se da će to patch riješiti... Vidjet ćemo! (Rekli su slijepci)
Nighthawk kaže: Koji Windowz imate, miss?
Ja imam 2k i imam problema s igrom... i može li se regulirati brzina titlova jer mi ponekad projure prebrzo tako da moram par puta ponavljati jedan te isti dijalog...
Pa kad sam je prvi put igrala imala sam neku kramu od kompa, vise se ni sama ne sjecam od kojih se artifakta sastajala, ali imala sam W98. Radi mi i pod XP-ima, ali ja sam ti slaba pomoc jer sam tudum za te stvari...uglavnom, meni je igra bez ikakvih bedova isla i nisam nis morala podesavati.
Radije ti pitaj nekog mudrijeg.
Hi hi hi... dobra sam sama sebi.
Ja ni crack ne znam slozit, a kamoli neki konstruktivni advice dat sto se kompa tice, za to je sve bivsi brinuo. Decki, da vas nema ne bi ni mojih bisera bilo.
I'm going to boil an egg.
E narode.kada dodjete pred kraj pa budete morali otkljucati vrata tako da pritiscete crve koji se glasaju različitim tonom onda budete vidjeli sto je muka....
FIREBOY kaže: E narode.kada dodjete pred kraj pa budete morali otkljucati vrata tako da pritiscete crve koji se glasaju različitim tonom onda budete vidjeli sto je muka....
Unatoc slabom poznanstvu rada tih cuda od tehnike moram ponosno izjaviti da sam igricu odigrala do kraja.
This patch is for those who are experiencing the Level 2 lockout bug. After you install this patch you must restart your game. Your old saves will no longer work.
Inace igra je pre zakon presao sam je 5-6 puta. Jedan od najboljih levela mi je onaj u mrtvacnici jedva sam skuzio kako pokrenit vremeplov.
Na kraju ima animacija i fora mix.
Thnx, ali već sam našel. Taj patch ne riješava jedan od najgorih problema- izbacuje me iz igre nakon nekog vremena (neodređenog) i to me jaaako živcira.... Valjda zbog win2k...