Evo dragi moji, kako vidim da je "in" stavljati topice o starijim igrama pa da i ja malo pojačam vatru - ipak sam Fireboy
To je jedna od najboljih avantura koje sam igrao. Atmosfera super, prica još bolja. Inače mi je taj svijet jedan od najboljih koje sam vidio, bilo u igrici ili filmu.
Eto zanima me da li možda netko zna da li će izaći kakva revizija ili što jer igra sada ima pododsta zaostalu grafiku no to ne umanjuje njezinu kvalitetu.
Eto pišite svoje doživljaje o igri i ostale stvari.
Do igranja
uostalom, grafika je jos uvijek vrhunska, osim voxel likova.
Genijalna igra.Igra nema fiksni završetak,a završil sam ju da sam pobegel s onom androidskom klinkom i jedanput da sam se pridružil androidima.Neznam dal ima još koja verzija završetka.Grafika je OK,čisto zadovoljavajuća......
ma ima ih, ali im se neda pisati.
anyway, vjerojatno nije najbolja avantura ali je meni najdraza. zbog filma, zbog te atmosfere, ili cega vec. i da, mislim da bi trebalo biti 13 zavrsetaka.
__________________ ISMELLURINE It's just a ride...
Meni je Blade Runner bila dobra igra ali zbilja zbilja prekratka i prelagana.
Ono...mogao su ju proći u jednom danu. Sve što je bilo potrebno u igri napraviti je poklikati sve što se poklikati da, leći spavati i drugi dan napraviti isto...i to je to.
Atmosfera je bila odlična, kao i animacija, ali mislim da igra i nije nešto najbolje što sam igrao od avantura.
Mislim raditi igru po filmu kao što je Blade Runner ipak korak previše.
Prosao sam na 2-3 nacina, onda sam skinio sejvove svih zavrsetaka samo da vidim sekvence...
Clovis mi je full-jeben lik, Sadik je komican a ostali ko ostali... Igra je sama po sebi fenomenalno nelinearna, tako da sam i nakon 4 godine odusevljen. Ponovo sam je igrao ovo ljeto i mogu rec samo jednu stvar...
The magic is still there.
__________________ There is no such thing as innocence, only degrees of guilt.