Curke imam pitanje. Dali vama šimer naglasi pore ? Ja ih imam, pa zato izbjegavam koristiti higlightere i rumenila koja imaju šimer u sebi. nikako mi to ne izgleda na obrazima.
Oj cure, trebam savjet. Tražim highlighter u kamenu, bezbojan (nipošto nešto rozo ili zlatno) i bez vidljih šljokica. Znači nešto diskretno, ali ipak prisutno. I da se može kupiti u Zg-u, ovaj put bih pokušala izbjeći naručivanje preko interneta Postoji li tako nešto uopće? Thx!
hm, teško. zadnje na što sam naletila je Alverde highlighter (Shimmer Puder) u nijansi Stadl Star iz Alm Beauty kolekcije, mineralni. potraži po dm-ovima, to je zadnja kolekcija. toliko je diskretan da kad i stavim puno ne skuži se jako.. jako diskretan. mogu ti poslati swatch ako želiš
hm, teško. zadnje na što sam naletila je Alverde highlighter (Shimmer Puder) u nijansi Stadl Star iz Alm Beauty kolekcije, mineralni. potraži po dm-ovima, to je zadnja kolekcija. toliko je diskretan da kad i stavim puno ne skuži se jako.. jako diskretan. mogu ti poslati swatch ako želiš
Ne treba swatch, nije mi teško čekirati uživo. Puno hvala
OK, sretno u potrazi! Alverde ima u stalnoj ponudi i duo highlighter - gornja strana je kremasti, a donja u prahu/mineralni. no on nije toliko diskretan, baš se sjaji, no svejedno nije pretjeran i nema boju, samo je sjaj u pitanju (prozirna baza bez rozih ili zlatnih tonova)
cure, imate nekaj za preporucit a da ima bas sjaj, bez nekih sljokica prevelikih, ili da ih nema uopce, bas da sjaji onak ljepo i al da nije previse puderasto i praskasto na licu i da ne ostaje bas trci trci pa sljoka?
cure, imate nekaj za preporucit a da ima bas sjaj, bez nekih sljokica prevelikih, ili da ih nema uopce, bas da sjaji onak ljepo i al da nije previse puderasto i praskasto na licu i da ne ostaje bas trci trci pa sljoka?
Shiseido je imao rumenila u stiku, ja imama neko roskasto i odlično je za sjaj. U ponudi je bila i boja šampanjca. Ne znam da li toga ima još za kupiti kod nas. Isto tako svijetlo je imao max factor u stiku, kao oni njihovi korektori ali ovo je bio baš highlght.
Shiseido je imao rumenila u stiku, ja imama neko roskasto i odlično je za sjaj. U ponudi je bila i boja šampanjca. Ne znam da li toga ima još za kupiti kod nas. Isto tako svijetlo je imao max factor u stiku, kao oni njihovi korektori ali ovo je bio baš highlght.
a mislim da mi je shiseido mi je malo preskup za taj hobi sjajenja! a max factor stick imam, sad sam u potrazi za necim novim!
struktura mu onako kremasto-puderasta i nema masnog osjećaja na licu a nije ni suh. Jako teško za opisati.
Nanosim ga prstima i to svuda, čak i ispod očiju kad nemam vremena stavljati korektor jer je sjaj onako bež-zlatast i vrlo diskretan.
Stvarno je perfektan