Zato jer su dobri, ukusni, u lepinji, imaš i kajmak ako baš želiš, ljudi koji ih prave rade to generacijama, imaju dobar omjer mesa, nema prevladavajućeg okusa nego je to baš ćevap.
Jako dobro pogođen omjer. Meni osobno su dobri, al trebala bi probat da vidiš.
Nikoga još nisam čuo da je rekao da mu nisu dobri a bio sam na tim mjestima sa preko,,,, a s puno ljudi uglavnom
Zato jer su dobri, ukusni, u lepinji, imaš i kajmak ako baš želiš, ljudi koji ih prave rade to generacijama, imaju dobar omjer mesa, nema prevladavajućeg okusa nego je to baš ćevap.
Jako dobro pogođen omjer. Meni osobno su dobri, al trebala bi probat da vidiš.
Nikoga još nisam čuo da je rekao da mu nisu dobri a bio sam na tim mjestima sa preko,,,, a s puno ljudi uglavnom
u svakom slucaju hvala na preporuci. probat cu ih. e a jel znas mozda gdje su na krku dobri?
Dobri su bili na tržnici u Utrinama, al su sad za kurac. Super su bili nekad u Čingaću na Borongaju, al to više nije to.. Dobri su oni na Vrbiku,kod Vjesnikovog nebodera..
Jeo tamo par puta, dosta davno, tak tak mi je bilo. Imaju šopsku salatu al im je za kurac i ne zaslužuje se tako nazvat. A zbog šopske sam i išo tamo jest.
al im je zato piva jeftina... a nakon druge litre sva hrana im je odlićna!
1. Sofra - uvjerljivo najbolji bez konkurencije! Pravi sarajevski čevapi, nije baš kao u Sarajevu, ali su blizu.
2. Srbin na Ravnicama - nema veze sa sarajevskim, ali su od ostalih vrsta čevapa najbolji
3. Srbin na Črnomercu (nekad su im preslani, inače su skoro kao na Ravnicama)
4. Razna mjesta kao npr. Stari kotač (varira im kvaliteta, nema lepinje nažalost) i npr. Marinero. Uglavnom prevladava okus mesa bez začina osim papra.
Ostala mjesta nisu vrijedna spomena, jer im kvaliteta varira ne samo iz dana u dan, već tokom dana. Utrine, Čujić, itd, uglavnom katastrofa, ne isplati se ići.
Najveće razočararenje je Saće, čevapi su katastrofa, uglavnom sirovi, lepinja kao guma. A reklamiraju se kao pravi sarajevski.
Isto nažalost Grana, gdje ima vrhunskog mesa, čevapi su im loši
Čingać, kod Srbina , kod tzv. "trovača" u Ilici kod trga Francuske Revolucije i u Zg Dubravi na par mjesta ... - inače u KŽ jedan šipac radi prejebene čevape
moram postavit ovo pitanje, bio sam u Sarajevu nedavno, i reko, naravno, idem ja na ćevape, dođem, naručim, i oni meni daju nasjeckani luk, i to količinu dovoljnu da sakriješ iza jednog ćevapa, u čemu je fora?
ovako nekako
da je bar samo na jednom mjestu tako, ali uvjerio sam se da je više manje posvuda tako. I nemojte sad reć, kad si bio tamo i tamo, u Zg u centru grada nećete dobit ovakvu gay porciju luka
a ćevapi nisu ništa posebno
razočaran otišao iz Sarajeva
u Lastovskoj, kod osnivne škole. izgleda ti ko kiosk, a do toga ti se nalaze kiosk, cvjećarna i nekakav čika koji poprevlja bicikle i izrađuje ključeve... (malo je teže skužit, ak ne znaš da je tam)
u Lastovskoj, kod osnivne škole. izgleda ti ko kiosk, a do toga ti se nalaze kiosk, cvjećarna i nekakav čika koji poprevlja bicikle i izrađuje ključeve... (malo je teže skužit, ak ne znaš da je tam)
Je je našao sam, hvala. Još nisam probao ali budem. Ne izgleda baš primamljivo na prvi pogled.