Dvije telefonske linije - 120 minuta besplatnih razgovora
2048kbit/s download - 2048kbit/s upload - 2GB prometa ukljuceno
7 domaćih TV programa i 13 stranih TV programa
--------------------------------------------------------------------
mislim ovo se mene indirektno tiče, naime ne mogu sigurno ufurat optički kabel u prastaru kuću na gornjem gradu, ali ovo bi po nekoj logici trebalo natjerat dušmane da smanje cijene dsla.
i optima telekom je u nekoj kombinaciji adsla, + ona neka wireless koncesija, najesen bi se mogla zahuktati neka tržišna utakmica između svih njih napokon.
Napalili se svi mi s posla, kad bude došlo u Rijeku, bit će nas dosta u prvoj turi.... Samo treba pričekati da Metronet izbaci prvu ponudu fizičkim osobama i neka rat konkurencije počne....
Odmah se odjavljuje HRT i T-COM pretplata
to ne postoji od od onog dana kad sam potjerao onog sta naplacuje
doslo mi je nakon 4 godine da trebam platit 80 kn, sta im naravno nisam platio, imaju lovu od nase pretplate i reklama, a imaju losiji program od onih sta samo imaju reklame
je pise koliko ce se placat svaki gig viska?
jer znam da mi je sa flatom toliki promet svaki dan
'So far as the superstitions of the logicians are concerned, I will never tire of emphasizing over and over again a small brief fact which these superstitious types are unhappy to concede, namely, that a thought comes when 'it' wants to and not when "I" want it...'
to ne postoji od od onog dana kad sam potjerao onog sta naplacuje
doslo mi je nakon 4 godine da trebam platit 80 kn, sta im naravno nisam platio, imaju lovu od nase pretplate i reklama, a imaju losiji program od onih sta samo imaju reklame
je pise koliko ce se placat svaki gig viska?
jer znam da mi je sa flatom toliki promet svaki dan
Mojim starcima je bio inspektor doma a stara luda ga pustila u kuću i tako došla sudska tužba na nekoliko godina neplaćanja i umjesto sudske ovrhe starci platili i sad uredno plaćaju...... Ali dokle god ne dođe inspektor, može se slobodno tjerat inkasatora.....
A ja potpisao na 24mj. za WLAN.
Ali mislim da ce to utjecati na Tcom,mislim morat će spustit cijene.
A i pitanje je kad ce to pocet spajati.
Jel moraju razbijati zidove u zgradi ili ima neka druga opcija?