dobro je spomenuto da je t-com brand zato more potkradat, to zakon današnjeg kapitalizma da brandovi mogu nabit cjenu bez obzira na kvalitetu... to je tako...
Objavili i u Jutarnjem danas.. ali jebiga, sta ce mi veci upload... nadao sam se smanjenju cijena flata...
Sada postoje paketi 1mb, 5mb i flat; koliko dođe flat a koliko 5mb? 100 kuna razlike?
Objavili i u Jutarnjem danas.. ali jebiga, sta ce mi veci upload... nadao sam se smanjenju cijena flata...
Sada postoje paketi 1mb, 5mb i flat; koliko dođe flat a koliko 5mb? 100 kuna razlike?
Paket od 1 MB bi potrosio dok bi otvorio dvije stranice. Ipak T-com nije bas toliko lud.
Paketi su od 1 GB, 5 GB i flat
Cijene: 99, 138, 276 kn.
ja još uvijek ne kužim t-komovu politiku.
da stavi cijenu flata + 1Mbit na 200 kn.
pa svi bi otišli na taj paket i dobili bi više korisnika.
ne vidim kaj čekaju
Pa slušaj, neću se sad razbacivat statistikom jer je ni neman, a ne želim je izmišljat. U potpunosti ne, al u velikoj većini da.
Jebiga, i ja čekam taj flat za 200, al nikako dočekat. Al opet znaju oni šta rade, nemoš reć da u njih rade nesposobne budale koje žele unazadit firmu. Očito in dobro ide i s ovih 278...
sretan vam Uskrs, ljudi. šta se toliko živciramo oko običnog t-coma, kako reče raky, neki ljudi ne znaju šta je internet, imaju puno većih problema. uostalom, usporedimo ovo šta nam sada nude s onim prije godinu i pol:
384/64 kbit/s --> 1024/256 kbps
768/128 kbit/s --> 3072/352 kbps
1536/192 kbit/s --> 5120/512 kbps
jako dobar napredak. tko zna, možda im je stalo do nas
Zašto mjeriti?
Zato što je normalno da se od deklarirane brzine koju davatelj usluga objavljuje izgubi negdje oko 10%. To znači da je na deklariranu download brzinu od 1024 kbita recimo normalno da ona bude negdje oko 920 kbit-a.
Meni ukradu daleko više od 10% u oba smjera. Problem je taj što to ama baš nigdje ne piše, niti u ugovoru niti na t-com stranicama. To je kao da idem na tržnicu i od kile mandarina gospođa mi uredno da 800 g za cijenu od kile bez ikakvoga obrazloženja.
Vama?
Namjeravam se obratiti Udruzi za Zaštitu Potrošača pa me zanima jesam li jedini ovdje.