Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Društvo > Alternativa > Na rubu znanosti
Korisničko ime
Lozinka

Na rubu znanosti Istraživanja bez granica

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 24.01.2009., 12:26   #121
adarelh
zbunjen i oshamutchen

Registracija: Oct 2008.
Quote:
Ramzes13 kaže: Pogledaj post
Jedan dida u mojoj ulici priča kako su prije radili na njivi po žegi i viđali zmije sa malim krilim kraj glave... ajd dobro rekoh!

Bilo mi je vrlo smješno, jer čudno je, ali ne ismijavam ljude odmah bezrazloga... posle tek čitam niz priča o zmijama što lete od afričkih predaju do meksičkih...
Ovo nisam nikom rekao do sad da me ne nazovu ludim i uvjerio sam se da me je samo zavaralo oko,ali sad kad si već spomenuo.... vidio sam i ja takvu zmijoliku beštiju jednom sa nečim nalik na krila iza glave. Ali čisto sumnjam da su bila dovoljna da bi mogla letiti i položaj je bio odmah iza glave. Bila je mala i zelena, i ja sam to sebi dočarao kao guštera-zmiju koji se nabio glavom na crvenu maramicu

eto
adarelh is offline   Odgovori s citatom
Old 24.01.2009., 19:16   #122
Gluskab
Registrirani korisnik

Registracija: Nov 2008.
Quote:
adarelh kaže: Pogledaj post
Ovo nisam nikom rekao do sad da me ne nazovu ludim i uvjerio sam se da me je samo zavaralo oko,ali sad kad si već spomenuo.... vidio sam i ja takvu zmijoliku beštiju jednom sa nečim nalik na krila iza glave. Ali čisto sumnjam da su bila dovoljna da bi mogla letiti i položaj je bio odmah iza glave. Bila je mala i zelena, i ja sam to sebi dočarao kao guštera-zmiju koji se nabio glavom na crvenu maramicu

eto
Ili vodenjak ili izmišljotina Nema trećeg.
Gluskab is offline   Odgovori s citatom
Old 24.02.2009., 18:02   #123
Gluskab
Registrirani korisnik

Quote:
legi0nar kaže: Pogledaj post

A jesu cakani !

čitao sam o njima, naravno, u Misterijama svijeta kod dobro znanog Arthura C. Clarka. i evo, što mislite ?
Vidi zonkeya...Ma nije on toliko misteriozan
Old 24.02.2009., 23:03   #124
lenas84
Registrirani korisnik

Registracija: Jan 2009.
Quote:
Gluskab kaže: Pogledaj post
3.Koje je to dijete ikad odgojio majmun Tarzana ili koji je to klinac izgubljen u šumi uspio preživjeti bez tuđe pomoći
Koja vicoteka

Malo se bolje raspitaj pa onda lupetaj. Postoji desetke slučajeva gdje su mala djeca odrasla u šumi. Ako se dobro sjećam negdje u Brazilu čini mi se je početkom 20-og stoljeća nađen tinejdžer u džungli koji se ponašao jednako životinji koja ga je odgojila. Uglavnom, da skratim priču, kasnije je počeo učiti pričati i sve ostalo, nikada nije do kraja usavršio ali je svejedno postao televizijska i medijska zvijezda. Ima mnogo slučajeva kažem.
lenas84 is offline   Odgovori s citatom
Old 24.02.2009., 23:07   #125
Gluskab
Registrirani korisnik

Quote:
lenas84 kaže: Pogledaj post
Malo se bolje raspitaj pa onda lupetaj. Postoji desetke slučajeva gdje su mala djeca odrasla u šumi. Ako se dobro sjećam negdje u Brazilu čini mi se je početkom 20-og stoljeća nađen tinejdžer u džungli koji se ponašao jednako životinji koja ga je odgojila. Uglavnom, da skratim priču, kasnije je počeo učiti pričati i sve ostalo, nikada nije do kraja usavršio ali je svejedno postao televizijska i medijska zvijezda. Ima mnogo slučajeva kažem.
Uz dužno poštovanje autoru/ici teksta,ne vjerujem u bajke
Old 24.02.2009., 23:15   #126
Gluskab
Registrirani korisnik

Quote:
. Ako se dobro sjećam negdje u Brazilu čini mi se je početkom 20-og stoljeća nađen tinejdžer u džungli koji se ponašao jednako životinji koja ga je odgojila. Uglavnom, da skratim priču, kasnije je počeo učiti pričati i sve ostalo, nikada nije do kraja usavršio ali je svejedno postao televizijska i medijska zvijezda. Ima mnogo slučajeva kažem.
Zamisli uspio je tako preživjeti dovoljno dugo da postane tinejdžer...Baš me zanima koja to životinja u amazonskim prašumama ima tako razvijenu sposobnost odgajanja djece. Pasanac ili možda...Tapir
Da,tako je...Tapiri su poznati po tome što odgajaju buduće medijske zvijezde
Old 25.02.2009., 15:40   #127
Gluskab
Registrirani korisnik

Čuvena brazilska ,,Tapir akademija ,, u Manausu
Old 25.02.2009., 18:41   #128
lenas84
Registrirani korisnik

Registracija: Jan 2009.
Uz tvoju inteligenciju čovjek bi pomislio da si i ti odrastao u džungli

Dovoljno je malo proguglati, pročitati pokoju knjigu, kakav dobar dokumentarac da bi ti neke stvari bile jasnije, kao npr. kako je to moguće, gdje se to događa, kakve su posljedice odrstanja u džungli medju životinjama i slično.
lenas84 is offline   Odgovori s citatom
Old 25.02.2009., 20:03   #129
Gluskab
Registrirani korisnik

Quote:
Uz tvoju inteligenciju čovjek bi pomislio da si i ti odrastao u džungli

Dovoljno je malo proguglati, pročitati pokoju knjigu kao npr. kako je to moguće, gdje se to događa, kakve su posljedice odrstanja u džungli medju životinjama i slično.
Papir trpi sve
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja