Možda je to objašnjenje za one u dronjcima - došli s ruske fronte.
Možda... bilo im zima.
Quote:
Dyson kaže:
Je moš mislit. Super pametna umjetna inteligencija koja je razvila mašinu nezamislive tehnologije tipa t-800 koju ni minobacač, ni lijevani čelik pa ni zamrzavanje onom tekućinom ne mogu zaustaviti, ne bi se mogla nositi sa pišljivom temperaturom od -50 stupnjeva u Rusiji.
Ti stvarno ne kužiš da pokušavam unjet malo šale u kritike?
Quote:
ROAD_WARRIOR kaže:
Bože... Pa lubanje prikazane u Terminator 1 i 2 su lubanje vojnika sa nekih od glavnih ratišta, pa to je očito u tim sekvencama budućnosti...
sad ovo glede ovoga novoga filma, uopce nema toliko tih lubanja ni kostiju, a da ih i ima, pa Bože... treba li traziti dlaku u jajetu..
Ok...dobro vidjet ćemo što će biti dalje.
Quote:
Maj.Tom kaže:
Ne mislim da je Rusija neosvojiva vec samo da ima najbolje uvjete da se prva organizira i uzvrati.
Jos iz doba Hladnog rata vjerovatno ima svu infrastrukturu da prezivi atomski napad i da zapovjedni vrh gotovo neostecen krene sa protuudarom.
Rusi su rođeni za takvo nešto...
Quote:
Maj.Tom kaže:
S jedne strane imamo Skynet koji zasad funkcionira samo kao sustav koji upravlja naoruzanjem i jos se nije razvio toliko da bi krenuo u proizvodnju, ili bar nisu ponudili objašnjenje da li se vec razvio prije prvog raketiranja, kad je i kako je to napravio; i Rusiju koja bi se relativno brzo organizirala kad vec je 40g. u pripravnosti za napad takve vrste.
Rusi su genijalci oni samo žive da ih napadne tona bezumin kiborga.
Quote:
Maj.Tom kaže:
Ne bi volio da serijal nastavi dalje gdje je stao s T4 a da se razjasni, bar meni, najzanimljiviji dio rata izmedju ljudi i masina. T4 je mogao biti T5 a u T4 da su pojasnjeni pocetni sukobi.
To bi i meni bilo bolje, al kaj buš..
Nemora svakome biti T2 genijalan, T2 je definitivno jedan od najboljih nastavaka ikad, dijalozi , kamera, atmosfera, radnja je nekako na svome mjestu osim mozda neke doze hladnokrvnosti jedinice, tj. da strojevi nemaju neko olicje covjecnosti, kao sto je Schwarci pokusavao biti u T2 kad je bio frend s Connorom.
Ali svejedno, koliko god mi trazili kritike u T2, toliko nam ostaje cinjenica da je T3 prelos u odnosu na prva , a T4 je jednostavno potpuno nova saga. T4 bi mogao usporediti s "novim" Star warsima, tj. s "fantomskom prijetnjom" , prva 3 kultna ( u slucaju Terminator filmova, prva 2 ), na ostalima novije produkcije ostaje gorak okus gledanja. Samo se nadam da nece ( a 99,9 % oce ) biti prokleti PG13, koji toliko unisti jedan nastavka koji je nastao iz kulta s oznakom R
Hm, zaintrigiralo me ovo "extended cut" pošto je "obična" verzija bila očito iskasapljena preko svake mjere. Dulja verzija sigurno neće riješiti nijedan problem 'obične', ali ću je sigurno pogledati.
Pogledah preko tjedna T3 ponovno samo na na BluRay-u i opet mogu reći film je ok od deset dobije 8 ipol ocjenu. Akcija je ok, efekti takođe, radnja isto tako, donekle se uklapa u Kronike Sarah Connor a kronike u T4(zaključio iz čitanja o T$), ima smisla ali i ponekih nedorečenosti. Sve u svemu svaki Terminator je film za sebe i nastavak, svatko može da ga prihvati kako želi.
Opet kažem sve tri filma T1 T2 i T3 su odlični filmovi a T4 koji nisam gledao vjerujem da neće biti ništa lošiji od prethodnika.
Ma ok,on ali i cijeli film je nemjerljiv sa prva 2...
Bas akcije ima previse. Trebali su vise pokazat kako ljudi zivi u razorenom svijetu, u rusevinama nekad velikih gradova kako love stakore i slicne scene. Akcija sama po sebi mislim da je dosta dobar odraden posao ali neme prave terminatorske price. Jednostavno cijeli film je jedna ekosplozija za drugom. U nijednom trenutku se nije film uspio smirit i usporit. Za scenariste kao sto su John D. Brancato Michael Ferris to ne postoji.
Bas akcije ima previse. Trebali su vise pokazat kako ljudi zivi u razorenom svijetu, u rusevinama nekad velikih gradova kako love stakore i slicne scene. Akcija sama po sebi mislim da je dosta dobar odraden posao ali neme prave terminatorske price. Jednostavno cijeli film je jedna ekosplozija za drugom. U nijednom trenutku se nije film uspio smirit i usporit. Za scenariste kao sto su John D. Brancato Michael Ferris to ne postoji.
Ko če dočekat da osvane na torentima,ovaj u videotekama
Warner Home Video je sluzbeno najavio dolazak Terminator Salvation u Blu-Ray izdanju. Blu-Ray edition imat ce 3 dvd, od kojih ce jedan biti kino verzija, a ostala dva produzena verzija od ukupno 135 minuta (ekstra 30 minuta). Vise detalja mozete pogledati ovdje.
Valjda će se onda i neki rip pojavit.
Tih dodatnih 30 min bi moglo znatno popravit film, jer je dosta zbrzan, a potencijal Balea kao glumca totalno neiskorišten.
Ali ipak, to je samo McG...
Šta to sada znači? Da li će taj Directors cut sadržavati obećani film od 2h10min ili ćemo dobiti samo 3 min viška, a ostale ćemo scene morati sami tražiti pod nekakve dodatke ili izbrisane scene?
mislim da je izashao neki dvdrip cca 990Mb.. ja jucher skinuo i navecher pogledao. joj fakat mi se svidio film... ne volim te praznoglave jurnjave al mi je film super sjeo,atmosfera, scene, natjeravanja...
__________________ A R T I C L E 81 A Bro leaves his toilet seat up, for his Bros!
p.s. Battlestar Galactica SUCKS!!!!
mislim da je izashao neki dvdrip cca 990Mb.. ja jucher skinuo i navecher pogledao. joj fakat mi se svidio film... ne volim te praznoglave jurnjave al mi je film super sjeo,atmosfera, scene, natjeravanja...
Gde je izasao?! Daj link prijatelju jer ja nisam uspeo da ga nadjem.
Film je odlican tu se slazem sa tobom pa zato i zelim tu produzenu verziju.
Filmovi koji u nazivu imaju oznaku ''R'', i jesu DVDrip-ovi. ''R'' je zapravo regija (jedna od njih 8 mislim, ili i vise).
A R5 je podrucje Rusije, dok je Europa R2 (ili 3 nisam siguran).
Ja cesto skidam ''R5'' filmove, i sasvim su normalni.
Pa Terminator 1,2 će uvjek biti odlićni bez obzira koliko loših nastavaka naprave. A da su nastavci nepotrebni to nije istina uvjek sam željan još toga . A to da su ti nastaci sjebali dobar film to sigurni nisu. Rocky orginal je i dalje remek djelo i ne može se sjebati nastavkom niti remejkom.
I ja mislim isto tako,meni je licno terminator 2 jedan od najboljih filmova svih vremena,a sto se tice Rockya on mi je ubedljivo najjaci film gledao sam sve delove mnogo mnogo mnogo puta