Baš mi je neku večer dano na znanje da p.k. ekipe nema pojma što je to Cannon Foder....
Dakle, to je jedna vrlo legendarna igra u kojoj si u ulozi male američke postrojbe u Vijetnamu, or whereever, i gdje moraš poubijati sve enemije i pouništavati sve zgrade.
Nessto kao Behind Enemy Lines, samo sa 100x manje taktike, 100x više pucnjave i radi na 386-ici.
Dakle, za sve one koji ne znaju, ili pak za one koji bi se htjeli podsjetiti evo linka:
Ha, ha, sjećam se kak' smo se okidali kad smo igrali CF prije mnogo ljeta!
Davno je to bilo.
odlična igra...ona odlična, odlična muzika u uvodu prvog dijela...neka crvena ruža je i bila u priči ako se ne varam...ne znam sad zašto mi to pada na pamet...jel bio tu negdje i Elvis ? ? ? ...onda onaj Jools i Joops i druga blesava imena..tak nešto...ne sjećam se...bilo je to davno...
ali jako se dobro sjećam neprospavanih noći i nevjerovatnog užitka igranja Cannon Fodder-a na prijateljici...
Eh Lucky moj....a na kojoj to DOS igri nisi lomio živce.
Zato su i valjale , a ne ove danas.
Quote:
Žuribus Šumasti> ...baš smo se neki dan dotakli te teme...
odlična igra...ona odlična, odlična muzika u uvodu prvog dijela...neka crvena ruža je i bila u priči ako se ne varam...ne znam sad zašto mi to pada na pamet...jel bio tu negdje i Elvis ? ? ? ...onda onaj Jools i Joops i druga blesava imena..tak nešto...ne sjećam se...bilo je to davno...
ali jako se dobro sjećam neprospavanih noći i nevjerovatnog užitka igranja Cannon Fodder-a na prijateljici...
Ovako, ovaj me post sad podjetio.
Proštrumfao sam danas malo po starom kompu i skužio da imam 2 verzije te igre.
Ova od 1,2 MB koju sam stavio gore, je ona sa Elvisom i ekipom. Radi pod windozama bez beda, ali mi ne radi u DOS-u.
Ova druga verzija je nešto veća, oko 1,8 MB i drukčije su sekvence kad se prođu misije, ali je sve u igri sve ostalo isto.
Jedini je bed kaj tu veću nisam isprobao na XP-u. Brijem da ta ima i zvuk.
Uglavnom...budem i nju uplodao jer vidim da C'Tebo kaže da mu ova nešto zeza pa će možda s ovom drugom biti bolje.
Jesam li ja jedini koji je proveo puuunoooo vremena na Amigi igrajuci Cannon Foder. Jao, kad se sjetim kako sam ocaran bio muzikom, mislim da je to tada na Amigi bilo po prvi put da je samplirana cijela pjesma.
War, never been so much fun
Talk to your buddy, kill him with your gun