ima ih vec dosta dugo na trzistu i meni nisu nista posebno..imaju losu kameru, mali ekran..a ovaj zlatni cak i nije tako lijep. bijeli je ljepsi, pogotovo versus model. ali mislim da se moze naci i ljepsi i bolji zenski mobitel od Samsunga E500, npr. Lg shine, Nokia 7373...
ko voli nek izvoli, ima par korisnih stvarčica i super mi je kod onog zlatnog samsunga kaj kad slikaš možeš se igrat i frizirat i šminkat osobu sa slike kad ti je dosadno da ubiješ vrijeme!!
egocentrik girl kaže: Sviđa mi se samsung E500 u bijeloj i zlatnoj boji, nema ga još na našem tržištu ali čim dođe mislim da će to biti moj novi ljubimac.
may@ kaze:
samsung E500 je "stari" model, a ne novi
i prije da ga vise nema na trzitu, a ne da ga nema jos
mozda si mislila na model versus, on je nesto novijeg izdanja pa se ispricavam
Ovisi tko što voli... ali recimo 7373 mi je super po funkcijama, no za otvoriti, no way, osobno sam ga isprobala i čista zajebancija mi ga je svaki put otvorit kao da otvaram bocu soka..
SE k610i je odličan mob za 1000kn, a crveni super izgleda, iako nije tipično ženski mob.
Za više love možda 7390. I roza i smeđi super izgledaju..
Nokia n72 u roza boji nije loš izbor, funkcionalna..
Ovi samsunzi u kojekakvim bojama lijepo možda izgledaju, ali ako hoćete malo napredniji mob onda oni ne dolaze u obzir.
Mislim 2000kn za e500 koji ima zlatno/bijelo kućište, a kameru 1.3mp? i baterije su im slabe.
No kažem, tko voli, slobodno..
a nemas problema s otvaranjem? meni se taj jako svida ali taj mehanizam..ne znam je li ga zbog toga pametno kupiti. a i malo je vecih dimanzija..deblji
ja sam malo pogledala mobitele i zaljucila da ne postoji idealan mobital koji bih odabrala. htjela sam neki koji ima barem 2 megapixela kameru, veci ekran itd. ali svakom od tih nesto fali.. lg shine je previse metalan i nije bas tako lijep kao sto izgleda na reklami, nrokia 7373 se cudno otvara...neki drugi su pak malo previse muski. jos mi je na kraju najljepsi e500 versus jer ga vidim kod sestre. istina da nema dobru kameru i nema puno funkcija, ali je barem malen, lagan..i lijep, a dode 1500 kn sto je ok cijena. s druge strane, nije da sam toliko ovisna o svim tim funkcijama..mobitel sluzi prvenstvano za telefoniranje, a za sve ostalo imam kompjuter. na kraju je dizajn presudan
Pošto je moja cura jedna od rijetkih koja ne zarola očima na spomen tehnologija i ne zgražava se na pojmove kao što su memorijska kartica, magapixel, WLAN, GPRS ili bluetooth, već štoviše, jako se razumije u to, napokon si je našla ženski mobitel (rozi - chiks favorite), sa dosta memorije, utorom za memorijsku katicu i dobrom kamerom i podosta natrpane tehnologije, oduševljena je njime. Mogu reći, da je mobać fakat za 5!
Pošto je moja cura jedna od rijetkih koja ne zarola očima na spomen tehnologija i ne zgražava se na pojmove kao što su memorijska kartica, magapixel, WLAN, GPRS ili bluetooth, već štoviše, jako se razumije u to, napokon si je našla ženski mobitel (rozi - chiks favorite), sa dosta memorije, utorom za memorijsku katicu i dobrom kamerom i podosta natrpane tehnologije, oduševljena je njime. Mogu reći, da je mobać fakat za 5!
slažem se, (taj mob sam zaboravila spomenuti), baš je ok mobač!! Jedino malo ako nekoga smeta što se packa dosta, ali mislim da meni to ne bi bilo bed obrisat.. ja ciljam na N72 pink, isto kažu da se vidi svaki otisak prsta, ali..sviđa mi se!!
No koliko primjetim, ima dosta cura koje baš ne zanima toliko da im je mob funkcionalan .. ali dobro, ukusi su različiti!!!
ja sam jedna od tih koja je htjela 'funkcionalan' ali i lijep mobitel. medutim, odustala sam od karakteristike 'funkcionalan' posto je nespojiv sa 'lijep'. od neceg moras odustati na ustreb drugog star je tko sto zeli.
btw, SE Z610i pink..sve divno i krasno ali ipak nije to to.
Inače imam i Nokiu 7373, jest da se malo čudno otvara, ali kad bolje razmisliš nije ga ništa teže otvorit od preklopnih mobitela, čim pomakneš preklopnik on se sam otvori.
Malen je.
Inače je super funkcionalan, kome ne treba simbian i ostale opcije zbog kojih mobiteli izgledaju ko cigle i postaju sve veći i veći (kao nekad u davnoj prošlosti kad su se tek počeli proizvodit)
ne kuzim, zasto mislite da se nokia 7370 ili 7373 tesko i cudno otvara?
istina nije preklopna, ali dovoljan vam je samo lagani pokret ruke u stranu i ona se sama otvara i zatvara
i to ju cini bas drugacijom od ostalih mobitela