U riječkom Tower centru otvorio se Semeraro megastore.
Gotovo jednak Ikei, samo na manjem prostoru. Asortiman istovjetan, cijene realne (takav je moj prvi dojam), na cijeni je praktičnosti i jednostavnost.
Jednom rječju, u Rijeci imamo odličnu zamjenu za odlaske u Padovu ili Graz do najbliše Ikee.
Ima li netko iskustva sa Semerarom? Makar iz inozemstva, jer, koliko mi se čini, ovaj brand je tek s Rijekom stupio na HR tržište.
Jednom rječju, u Rijeci imamo odličnu zamjenu za odlaske u Padovu ili Graz do najbliše Ikee.
Ima li netko iskustva sa Semerarom? Makar iz inozemstva, jer, koliko mi se čini, ovaj brand je tek s Rijekom stupio na HR tržište.
Ja sam bila prekjucer (u Rijeci) i odusevila se. Doduse, mislim da necu prestat ic u Ikeu, ali Semeraro cu svakako posjetiti jos koji put!
Nisam nikad prije cula za taj ducan niti ga posjetila vani. Prijateljica iz Italije mi je nagovjestila da ce se u Tower centru otvoriti Ovvio, koji mi se prema vidjenom na internetu i nije previse svidio. Dobro da je bila u krivu...
da li netko ima iskustva sa Semeraro namjestajem?(semeraro mobili). Cujem da ih ima u zagrebu i Rijeci, mnogi ih usporedjuju sa Ikeom, kazu da je izbor velik, stvari moderne i cijene ok....ja cu ici vidjet pa onda updejtat ovdje friske informacije...u medjuvremenu...da li zna netko od vas?
.....da li netko ima iskustva sa Semeraro namjestajem?(semeraro mobili).....
Samo razgledavala, mogu se nać prelijepe stvari, kao što kažeš, cijene OK, za izbor nisam baš sigurna jer nisam pitala što imaju u katalogu, volim vidjet uživo.
Ali jedno me iznenadilo, predivan komad namještaja, kombinacija drvo i željezo, izgleda kao ono starinski, masivno. Pogledam odakle potječe. Kad ono, China
Semeraro je u Rijeci u Tower centru i kvaliteta je OK ali nikako nemoj uzeti nesto sto nemaju na lageru (skladistu) jer su rokovi isporuke ogromni. Naravno na papiru je sve to OK ali u stvarnosti cekas ormar oko 5 mjeseci.
Semeraro je u Rijeci u Tower centru i kvaliteta je OK ali nikako nemoj uzeti nesto sto nemaju na lageru (skladistu) jer su rokovi isporuke ogromni. Naravno na papiru je sve to OK ali u stvarnosti cekas ormar oko 5 mjeseci.
ma kojih pet (pedeset) znam curu koja je lani par dana ili mjesec nakon otvaranja narucila ormare i nakon pet mjeseci izistiranja i trazenja(sve je islo preko kartice placanje ) gdje su joj ormari bila je receno bez isprike da oni to nisu narucili?????????????????????????????????????????? ?????????????????? susjedi su mi kupili kuhinju u veljaci ili martu i jos im nije sve doslo............... frend iz skole inace novinar u novom listu je narucio djecju sobu za svoju kcerkicu i cekao je i cekao.............jel treba jos .......administracija s voditeljicom svog odjela jako aljkavo to rade.......................
evo mene otkrih i ovu temu,imaju ""pristojne stvari"" ali kvaliteta je upitna kao i porijeklo proizvodnje osim kuhinja i prozvodjaca za dnevne i orrmare za spavace sobe santa lucija........rokovi isporuke uzasni,uglavnom,natpisi na talijanskom ,predracuni i papiri izmedju salona i skladista na talijanskom,sto me osobno jako vrijedja iako sam pripadnik talijanske manjine,ovo je hrvatska i ovdje je sluzbeni jezik hrvatski...montaza nije besplatna kao u vecini ostalih ducana namjestaja,nema popusta za gotovinu...popuste valjda dobivaju samo oni koji poznaju sefa namjestaja i seficu administracije...da li netko zna netkoga tko tamo kao dizajner ili arhitekta i li bilo sto ima nekakve popuste za svoje klijente koje im dopelja kao u ostalim ducanima.kad got tamo dodjem uvjek nekakva deracina na one jadne prodavace na namjestaju a one u odjelu kucnih potrebstina i sitnica nikad nikog pravo ni vidjeti.kad imas upite na njihovom info pultu nikad ne dobijes pravi odgovor.kad trazis nekog nadredjenog dodje neka talijanka koja je po mojoj procjeni tamo od samog pocetka nema pojma o nicemu,nezna govoriti na hrvatskom,ona zena koja joj prevodi ,sefica administracije, ,ne prevodi joj tocno i ne prevodi joj sve.ne mozes doci ni do jednog glavnog da rijesis do kraja probleme,reklamacije itd...svaka cast pojedincima s odjela namjestaja koji znaju svoj posao ali ni njih vise ne vidjam sve.valjda su ljudi skuzili,da atmosfera na relaciji nadredjeni i sljaker nije na pravom nivo i otisli ,otisli.kako neko na forumu nazvao taj centar tovar imao je i pravo valjda tamo tovari vladaju i rad nedeljom i rad na drzavne blagdane i rad ljeti do deset......talijani,talijani a u svojoj drzavi postuju zakone a ovdje....interna komunikacija na talijanskom jeziku kad zovu tu talijanku na razglas.pohvala onoj crnoj curi na namjestaju koja mi je prodala vetrinu,(ima razmak na gornjim jedinicama i nosi aparatic) i pohvala gospodji koja mi je prodala ormare,kuhinju za starce i savjetovala gdje da kupim plocice i pozovem se na nju -ljudi mi u salonu dali dobar popust jer je ona kod njih radila, i jos neke sitnice(plava s naocalama) i nju u zadnje vrijeme kad dolazim po sitnice ne vidjami,prodavaci na namjestaju kvalitetno odrade posao ali oni tamo na info ................
Denis&Denis hvala na detaljnom izvješću Razmišljala sam da tamo kupim spavaću sobu jer imaju prekrasan izbor kreveta s baldahinom, tamno drvo, ma super. Ali, mrzim kad na proizvodima nema deklaracija na hrvatskom ili kad upute dobijem na mađarskom, kineskom i švedskom tako da ću ih lagano zaobić.
I da, izbor božićno-novogodišnjeg asortimana im je katastrofa
cula sam za tower centar, ali gdje im je ducan u zagrebu?
u zarebu? tek trebaju kupiti teren pa napraviti objekat pa urediti ducan pa naci dobre trgovce pa ih voditi u italiju na obuku pa otvoriti ducan pa poceti prodavati pa ce naci dizajnericu koja ce morati obavljati poslove kucnog majstora i za koju se nadamo da je nece stresti struja kao ovu u rijeci jadnu zenu....
semeraro namjestaj, posebice onaj od punog drva, konstantno ima problema sa crvotocinom. uvazavaju reklamacije, uglavnom bez problema, obzirom da su sad vec navikli da im se namjestaj konstantno vraca, ali cisto da imate u vidu da bi vam drveni namjestaj mogao imati crvotocinu!!!
semeraro namjestaj, posebice onaj od punog drva, konstantno ima problema sa crvotocinom. uvazavaju reklamacije, uglavnom bez problema, obzirom da su sad vec navikli da im se namjestaj konstantno vraca, ali cisto da imate u vidu da bi vam drveni namjestaj mogao imati crvotocinu!!!
a to za cijenu za koju ga prodaju zaista nije ok
Crvotocinu
Pa to je tvornicki namjestaj, pa sta ne tretiraju drvo sa nekim sredstvom protiv crvotocine prije izrade! Nikad nisam cula da kupljeni namjestaj moze imati crvotocinu, dobro da sad znam...
Cini mi se da su cijene jako spustili, kuhinje su im od 8-14 tis kn, dobila sam nedavno njihov katalog!
Pa to je tvornicki namjestaj, pa sta ne tretiraju drvo sa nekim sredstvom protiv crvotocine prije izrade! Nikad nisam cula da kupljeni namjestaj moze imati crvotocinu, dobro da sad znam...
Cini mi se da su cijene jako spustili, kuhinje su im od 8-14 tis kn, dobila sam nedavno njihov katalog!
istina, namjestaj se ocito ne tretira u samoj tvornici, pa njima dolazi sa crvotocinom.
za semeraro je to VRLO provjerena informacija - namjestaj je pun crvi!
i zapravo je dobro da se to procuje, jer su skupi, a prodaju los namjestaj.
bila kad su otvorili. kupila sam dvije police za knjige, cijena pristupacna.
kad sam pitala za isporuku decko se izmotavao i rekao da su tek otvorili i da sami ne znaju kako ce ici narudzbe i isporuke jer se tek uce?!
meni se stvarno nije zurilo, pa sam rekla ok. platila depozit i pripremila se na cekanje.
prodje 10 dana i decko zove!! kaze da me roba ceka na skladistu.
dodjem, platim ostatak i vozim doma.
police stoje doma, sve je ok. nikakvih crva, ni crvotocina.
Pa sta je moguce da i u elementima kuhinje ima crvotocine... nemogu vjerovati, a imaju tako lijepi namjestaj!
kuhinje se rade po narudzbi i rade se od novog drva pa se bajcaju one u rustikalnom stilu, u laminatu,mdf i lakiranom medijapanu i iverici nema sanse biti crvocina samo u onom istocnom drvu koji dolazi iz azije....