Evo meni je ovo najbolji serijal ikada. Obožavam ovaj žanr (akcijska avantura), a igre i kreator, Shigeru Miyamoto su mi genijalni. Serijal je jako popularan, a i u mnogim gaming stranicama/časopisima je proglašen najboljim ikada. Najpoznatija igra je definitivno The legend of Zelda : Ocarina of time koja je proglašena i najboljom igrom svih vremena i svugdje je dobila 10/10
Najnovija igra je Twilight princess, koja je isto odlično napravljena.
A ovdje ću vam navesti i 10 najboljih igara ikada, a vidjet ćete da se ovdje nalaze čak 2 Zelde:
The Legend of Zelda: Ocarina of Time, Nintendo 64
Soul Calibur, Sega Dreamcast
Resident Evil 4, Nintendo GameCube
Metal Gear Solid, PlayStation
GoldenEye 007, Nintendo 64
Half-Life 2, PC
The Legend of Zelda: The Wind Waker, Nintendo GameCube
Halo: Combat Evolved, Xbox
Resident Evil 4, PS2
God of War, Playstation 2
razmislljo sam dal da ju nabavim , ipak 500k za jednog lika koji me iritra mi je
malo previse , mozda da ubace laru croft, ovako cu radije uzet monkez ball ili
mario strikes
Igrao sam te starije(NES,SNES i N64) zelde i također tvrdim da link to the past najbolja. Samo sam imao problem,kad sam jos imao konzolu,zelda je bila na njemackom,tak da mi je dost dugo trebalo da ju predem,al sam ju poslije sa zadovoljstvom odigrao na emulatoru. A za ono vrijeme je bila odlicno napravljena. Puno dungeona u 2 svijeta,dosta itema,ok likovi...
Ste odigrali Oracle of Ages i Oracle of Seasons? Za GBC, nisu loše ako vam ne smeta grafika. A Majora's Mask je isto OK, mada mi je ono vremensko ograničenje išlo na yaya u početku dok se nisam naviknul.
A ovih 10 najboljih, to je tvoj odabir ili si to od nekud prepisal? Jer baš da je Soul Calibur jedna od 10 najboljih igara IKAD.... I baš da je Resi 4 DVAPUT u top 10 je isto malo, onak, čudno... i još kad se uzme u obzir da su Silent Hillovi i Forbidden Siren sigurno bolje igre od Resija.
Pa ja sam od zelda igrao onaj The Legend of Zelda: The Minish Cap na Gba-u. Dosta dobra igra nisam je još prešao. A ovaj lik iz zelde Link je jedano od likova iz Soul Calibura 2 ali samo na Game Cubu(znam to jel imam igru).
Čuo sam da čak da će napraviti film po igri.
10 najboljih Osim ako ne mislis iskljucivo na igre sa Nintenda,a ne mislis
Resident Evil 4, Nintendo GameCube - smeće
GoldenEye 007, Nintendo 64
Shvacas ti koliko ti igara ovdje fali Brdo, bas brdo.
Halo je donijelo revoluciju u igre, ali da je bas tako dobra i nije.
A ne priznajem te igre koje igraju 99% samo Japanci i uzdizu ih do nekakvog savrsenstva.
RE4 nije smeće i ta igra treba bit uvrštena. Smeće?! Ta igra je daleko od toga. Jesi li ju igrao? Ako nisi onda nemaš što pričat
Goldeneye je u to vrijeme bio savršen, a i ja ga još volim upalit na N64-u. Dal treba bit uvršten? Možda da, možda ne...
RE4, Halo, goldeneye igraju/su igrali samo Japanci?
RE4 nije smeće i ta igra treba bit uvrštena. Smeće?! Ta igra je daleko od toga. Jesi li ju igrao? Ako nisi onda nemaš što pričat
Goldeneye je u to vrijeme bio savršen, a i ja ga još volim upalit na N64-u. Dal treba bit uvršten? Možda da, možda ne...
RE4, Halo, goldeneye igraju/su igrali samo Japanci?
Ma kazem ti, meni je ta lista cudna. Fali mi ovdje brdo PC igara koje su (po meni) klasici u sviom zanru i bolji od svih 10 nabrojanih... Ne znam, jedna Super Mario bi se trebao naci na takvoj listi, cisto zbog svog doprinosa samim igrama..
A i tesko je raditi liste koje bi obuhvacale sve konzole. Nemoguce zapravo.
Ma kazem ti, meni je ta lista cudna. Fali mi ovdje brdo PC igara koje su (po meni) klasici u sviom zanru i bolji od svih 10 nabrojanih... Ne znam, jedna Super Mario bi se trebao naci na takvoj listi, cisto zbog svog doprinosa samim igrama..
A i tesko je raditi liste koje bi obuhvacale sve konzole. Nemoguce zapravo.
Da, slažem se s tobom jer očito fali određeni naslovi. Zapravo provjerio sam, i tih najboljih 10 se biralo na temelju ocjena dobivenih. Super Mario bi isto trebao bit ovdje, ako ne neki prijašnji onda definitivno Super Mario 64 jer ne samo što je igra sjajna već i zato što je prva s analognim upravljanjem i među prvim 3d igrama.
Al twilight princess treba odigrat na Wii-u, stvarno nešto fenomenalno, iako kažu da je GC verzija bolja. U Wii verziji je recimo Link dešnjak.