Quote:
Zlotvor kaže:
ej ljudi jel neko presao ovu igru???
Ja imam jedan problem...
ide ovako...
Ima tamo jedna misija mislim da je 12. di se treba spasiot neki kapetan pomocu fregate koja nosi marince, on je u nekakvoj postaji i treba ju dovest tamo i spasit ga i cekat dok se ona ne vrati do maticnog broda s njim.
Usput se treba unistit masu vayger brodova i bazu im.
Ja sam mislio da sam sve ucinio i cekao sam da se fregata vrati , kad sam otkrio neunisteno brodogradiliste koje je bilo skriveno. Nije bilo vise vremena jer je fregata dolazila nazad za 1 min a nisam mogao s flotom to raznjet na vrijeme pa rekoh " ko ga jebe" i zavrsio misiju. E sad problem je sto u sljedecoj misiji se dodje do nekih vrata i njih napada pun kurac gunboatova i corveta, a
jednno 90 stupnjeva lijevo od toga se nalaze 4 batllecruisera, isto dvostruko nego obicno destroyera ii ostalih brodica je nesto malo vise .
Moja je flota cjela prezivila prijasnju misiju i prebacena je u ovu, ali je 2 puta manja nego protivnicka. Cak to sto imam onaj drednought mi ne cini razliku jer ga 3 battlecruisera i 10 destroyera samelju i njega i ostatak bitne flote...
Mene zanima jel to tako napravljenao da ih ima pun kurac ili je to tako jer sam zaboravio unistit brodogradiliste iz prosle misije pa je i ono ovdje i napravilo je jos jednu flotu=??????
Pomoc molim
|
prije cirka 2 g ja sam lomio bulju na te misije i tu sam imo isti problem ko ti, e sad nemam pojma kak sam prešo al znam da sa restarto misiju oko 10 puta,inace samo drzi flotu skupa i to je to.
I sve je to 5 al zadnja misija ......

mislim koji k... napadi sa svih strana govno odma svu paljbu koncentrira na fightere (koje trebaš da loviš neke rakete koje padaju na planet a one su brzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tu misiju nisam prošo .... nikak 20 restarta i uvijek nakraju jedva popušim...
tak da nikad nisam vidio zadnju animaciju, a šta češ