Bok svima!
Za par dana mislim kupiti ovaj mobitel pa bih vas molio tko ga ima neka iznese svoja misljenja o njemu.Meni se čini sasvim OK mobitel.Koji su mu nedostaci a koje prednosti,dosta sam čitao o njemu,karakteristike itd.Svi kazu da je motorola sranje,hehe,neam bas iskustva sa njome pa vas molim da iznesete svoja misljenja o njoj.... hvala i poz!
nije loš mobitel dosta je fancy po izgledu kamera je dobra , za te pare se isplati nije mu opće nabijena cijena za razliku od nekih drugi neznam gdje ga planiraš uzet al po oglasnicima se cijena kreće između 1000-1200kn neznam kolko je u dućanu
Pa vidi, imam L6 i zadovoljan sam, relativno. Ali uskoro mi istječe ugovor na pretplatu, pa razimišljam da malo zanovim tehniku. I trenutno sam stvari sveo na 3: K1, LG KG800 i LG KU250. Ovaj zadnji sam nedavno kupio djetetu i čini se dobar. KG800 je bogatiji opremom, ali nema mogućnost dodatne kartice. K1 ima i mogućnost kartice (128 MB dolazi u paketu, proširivo do 2 GB), USB kabel također dolazi u paketu, software također, a jedna stvar koja mi je bitna je ta što je to preklopivi mob i na taj način je zaštićen zaslon (jeb'ga, na L6 mi je izgreban, što je neminovna stvar ako baš ne paziš kao kap na dlanu).
Zapravo me zanima funkcionira li kako treba, ima li kakvih problema sa software-om, koliko je trajanje baterije itd...
Nema nekih problema , baterija ti cca 3 dana [ samo razgovaranje , bez icega drugog ] .
Displej ti je bolji na kg800 itd.....
Ovaj k1 je poprilicno iritantan , sreca da ga je ne koristim ...spor je softver itd....
ja ga uzimam samo radi budilice , a i to mi je muka namjestaavat na njemu..
uzmi rade kg800 ...
ili uzmi ovaj ako ce ti biti kao drugi mobitel.... za prvi ti puno bolji izbor kg800
Narajcan sam na K1 opako,sutra ga možda i kupim,ali pere me to kaj se na nekim preklopnim mobovima (Nokia 6101,6103) na displayu "otisne" tipkovnica nakon nekog vremena!
Dešava li se to i na K1!?
Može li se kod K1 mp3 staviti kao melodija zvona?
__________________ A curse upon you Oliver Cromwell
You who raped our Motherland
I hope you're rotting down in hell....
Nikakva tipkovnica se ne otisne.Nokie su lose izrade zato je to tako.
mp3 se moze staviti kao zvono , kao sms ne.
btw k1 ima uvjerljivo najglasnije zvono [ tj zvucnik ] kaj sam ja cuo...
Nikakva tipkovnica se ne otisne.Nokie su lose izrade zato je to tako.
mp3 se moze staviti kao zvono , kao sms ne.
btw k1 ima uvjerljivo najglasnije zvono [ tj zvucnik ] kaj sam ja cuo...
Ovo je razočaravajuće. Trenutno imam L6 i o primljenom SMS me obavještava Yoda: "Hmm, message from the Dark side there is." Ne bih se baš toga odrekao ako ne moram...
Ovo je razočaravajuće. Trenutno imam L6 i o primljenom SMS me obavještava Yoda: "Hmm, message from the Dark side there is." Ne bih se baš toga odrekao ako ne moram...
Ispricavam se, moja dezinformacija.
Moze se staviti mp3 za sms.
Majka ga koristi.
Neznam to s starim simovima , lako moguce da oni trose vise struje pa da krace traje baterija , ali misilm da su razlike male
Definitivno razlike nisu male na K1. Sa starim SIMom mi je držao dan i pol do 2, a sa novim mi drži 5-6 dana.
Na recimo starmo V3-u nema skoro nikakve razlike.
Kaj znači onaj E sa dvije kose crte ispod na ekranu do ikonice za signal?
Jel postoji shema da se poslane poruke automatski ne spremaju u odlaznu poštu,tj.da se same brišu?
Gdje se brišu brojevi na koje su poslane poruke?
Hvala na strpljenju ali zbilja mi se neda čitat upute!
Kaj znači onaj E sa dvije kose crte ispod na ekranu do ikonice za signal?
Jel postoji shema da se poslane poruke automatski ne spremaju u odlaznu poštu,tj.da se same brišu?
Gdje se brišu brojevi na koje su poslane poruke?
Hvala na strpljenju ali zbilja mi se neda čitat upute!
i kakvi su dojmovi,baterija,soft,izrada...ja mislim uzet pa me zanima,bezveze da po oglasnicima idu za 1100-1200kn a u simpa paketu je 998 i jos dobis 500 kn na racunu..
Da znam za tu shemu "čišćenje poruke",ali to mi je malo bezveze!
Nokija je to bolje riješila tj.pod postavke poruka se može izabrati opcija da se poslane poruke uopće nigdje ne vide niti da se igdje spremaju!
Jedino me to odbija kod K1,ali sad je kasno,mogu mu jebat mater!