Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Društvo > Roditelji i djeca > Trudnice
Korisničko ime
Lozinka

Trudnice Za trudnice i sve one koji se tako osjećaju

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 14.09.2009., 13:16   #241
stipanovic
Registrirani korisnik

stipanovic Avatar

Registracija: Feb 2008.
što da rasdim, sada otišla na wc a na xc papiru ostalo kao žuto-više zelen iscjedak, i djeluje mi kao da imam zelenu mokraću?????
Što da radim? Ništa me ne boli
Old 14.09.2009., 13:19   #242
jokka55
Mama :)

jokka55 Avatar

Registracija: Nov 2008.
Quote:
stipanovic kaže: Pogledaj post
što da rasdim, sada otišla na wc a na xc papiru ostalo kao žuto-više zelen iscjedak, i djeluje mi kao da imam zelenu mokraću?????
To može bit od gljivica u svakom slučaju nije ništa strašno, u T je svaki iscjedak osim smeđeg i crvenog normalan
jokka55 is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.09.2009., 13:21   #243
*jeja*
Registrirani korisnik

*jeja* Avatar

Registracija: Feb 2007.
Quote:
nazovi najbolje gin. ja sam jedno vrijeme imala žuti iscjedak, ali gin mi je rekla da je to povezano s alergijom, i nakon što mi je dala tablete za alergiju, iscjedak se povukao.. a znam da i ti imaš problema s alergijom... ma najbolje nazovi pa nek si mirna
*jeja* is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.09.2009., 13:22   #244
stipanovic
Registrirani korisnik

stipanovic Avatar

Quote:
*jeja* kaže: Pogledaj post
nazovi najbolje gin. ja sam jedno vrijeme imala žuti iscjedak, ali gin mi je rekla da je to povezano s alergijom, i nakon što mi je dala tablete za alergiju, iscjedak se povukao.. a znam da i ti imaš problema s alergijom... ma najbolje nazovi pa nek si mirna
ajde sada zvati doca, javim ćim nešto saznam
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Old 14.09.2009., 13:26   #245
*jeja*
Registrirani korisnik

*jeja* Avatar

Registracija: Feb 2007.
Quote:
ajde sada zvati doca, javim ćim nešto saznam
najmirnija ćeš biti tako...
*jeja* is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.09.2009., 13:28   #246
stipanovic
Registrirani korisnik

stipanovic Avatar

Quote:
*jeja* kaže: Pogledaj post
najmirnija ćeš biti tako...
ovako doc kaže, stavite dnevni uložak i lezite u krevet, ako i dalje bude curilo, pošto popodne ne radi neka se javim u bolnicu.
niš mi jije objasnio i nije mi baš svejedno, malo me strah
Old 14.09.2009., 13:45   #247
m@rty
Registrirani korisnik

m@rty Avatar

Registracija: Feb 2009.
Quote:
ovako doc kaže, stavite dnevni uložak i lezite u krevet, ako i dalje bude curilo, pošto popodne ne radi neka se javim u bolnicu.
niš mi jije objasnio i nije mi baš svejedno, malo me strah
ja samti odgovorila na trudnice zbor... pa da ne piskaram ponovno. ne brini se i ajd davat uzorke...
m@rty is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.09.2009., 19:12   #248
freya7
Registrirani korisnik

freya7 Avatar

Registracija: Jul 2007.
Quote:
ja imam takav već neko vrijeme, pitala dr.-rekao gljivice...pa se povukao, pa evo ga opet....
rekao mi dr. da stavim svaka tri tjedna canesten....

ne zabrinjavam se....ništa mi ne smeta..osim što stavljam dnevni uložak....

pijem lactogyn , razmišljam staviti vagisan ....
freya7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.10.2009., 18:29   #249
tigger
Registrirani korisnik

Registracija: May 2009.
Ne znam da li sam krivo shvatila, al nije li to onaj čep koji treba ispast 2 tj do 1 dana prije poroda?
tigger is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.10.2009., 19:07   #250
vragolanka
Registrirani korisnik

Registracija: Sep 2009.
evo da se javim,ja sam trudna 30tj i već nekoliko tjedana mi curi iscjedak,gusti,bjeli,niti smrdi niti miriši,ali on je tu.slala me gin na pretrage sve i svašta,sve je ok,veli da to tako mora biti.beba je dobro,a ja stalno nosim dnevne uloške,i dokle god me ništa ne boli,ne brinem,prije sam se brinila zbog iscjedka sad više ne.
vragolanka is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.10.2009., 23:35   #251
djura19
mamin pekmez :)

djura19 Avatar

Registracija: Dec 2008.
Quote:
vragolanka kaže: Pogledaj post
evo da se javim,ja sam trudna 30tj i već nekoliko tjedana mi curi iscjedak,gusti,bjeli,niti smrdi niti miriši,ali on je tu.slala me gin na pretrage sve i svašta,sve je ok,veli da to tako mora biti.beba je dobro,a ja stalno nosim dnevne uloške,i dokle god me ništa ne boli,ne brinem,prije sam se brinila zbog iscjedka sad više ne.
ja sam ti maltene cijelu trudnocu imala iscjedak. uzas, a bas sam se bila veselila sto bar u trudnoci necu imat. to ti je sve normalno. meni je moja gin davala vaginalete
Old 30.10.2009., 11:04   #252
igam
nova u gradu

igam Avatar

Registracija: Oct 2008.
Smeda tockica.... savjet molim

Dakle, 14 tjedana sam trudna i od pocetka trudnoce imam svakodnevno bijeli iscjedak. Moj gin. kaze da je to normalno. Ja mu vjerujem, naravno.
Nego, jucer sam kada sam se brisala nakon piskenja () , osim bijelog iscjetka, vidjela i malu smedju tockicu, bas smedju, ne krem ili nesto... Malo sam paranoicna pa me zanima jel to normalno ili se trebam brinuti?
Radi se o jednoj tockici, vise kao malo sluzi od 2 mm, kao zilica u bijelom iscjetku....

P.S.Sorry ako sam trebala negdje drugdje staviti pitanje......
igam is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.10.2009., 11:09   #253
Laura-L
Registrirani korisnik

Laura-L Avatar

Quote:
igam kaže: Pogledaj post
Dakle, 14 tjedana sam trudna i od pocetka trudnoce imam svakodnevno bijeli iscjedak. Moj gin. kaze da je to normalno. Ja mu vjerujem, naravno.
Nego, jucer sam kada sam se brisala nakon piskenja () , osim bijelog iscjetka, vidjela i malu smedju tockicu, bas smedju, ne krem ili nesto... Malo sam paranoicna pa me zanima jel to normalno ili se trebam brinuti?
Radi se o jednoj tockici, vise kao malo sluzi od 2 mm, kao zilica u bijelom iscjetku....

P.S.Sorry ako sam trebala negdje drugdje staviti pitanje......
Ako se ne pojavljuje više, moguće da je ostatak od prije, jer znam da se može imati lažna M. A meni je u drugoj T u vrijeme kad sam trebala dobit M, isto bilo par puta smeđe, uglavnom više od točkice i sve je bilo ok i T i porod.
Laura-L is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.10.2009., 11:14   #254
igam
nova u gradu

igam Avatar

bez obzira sto do sada nisam imala nista? Mislim, nemam pojma kada bih trebala dobiti mengu da nisam trudna, posto nsiam imala nikakvih znakova prije mjesec ili dva.... To me i jeste zbunilo, sto se sad najednom iz cistog mira to pojavilo. I danas se stalno brisuckam i gledam i nema nista, cisto ko suza...
Uf...
igam is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.10.2009., 11:22   #255
Laura-L
Registrirani korisnik

Laura-L Avatar

Quote:
igam kaže: Pogledaj post
bez obzira sto do sada nisam imala nista? Mislim, nemam pojma kada bih trebala dobiti mengu da nisam trudna, posto nsiam imala nikakvih znakova prije mjesec ili dva.... To me i jeste zbunilo, sto se sad najednom iz cistog mira to pojavilo. I danas se stalno brisuckam i gledam i nema nista, cisto ko suza...
Uf...
Ma ne brini, osim ako se pojavi još javi se, vidi mene kako to fino kažem a i ja ti isto provjeravam stalno čim me nešto muči. Moja je sestra s prvom T pred sam kraj ugledala krv, prepala se za poludit, odmah otišla na pregled, kad tamo samo pukao mali kapilar
Laura-L is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.10.2009., 11:28   #256
igam
nova u gradu

igam Avatar

Quote:
Laura-L kaže: Pogledaj post
Ma ne brini, osim ako se pojavi još javi se, vidi mene kako to fino kažem a i ja ti isto provjeravam stalno čim me nešto muči. Moja je sestra s prvom T pred sam kraj ugledala krv, prepala se za poludit, odmah otišla na pregled, kad tamo samo pukao mali kapilar
E vise je tako izgledalo, ko neka mala kapilarica sitno sitno... Joj, hvala ti na odgovoru... Ja cu danas jos strazariti i pratiti sta se dogadja, pa ako bude stagod, idem... a je***e, sutra subota.... A nista, u ponedjeljak na pregled!
igam is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.12.2009., 15:19   #257
marlena13
Registrirani korisnik

Registracija: Dec 2009.
Bok cure ja sam nova ovdje.
U komi sam totalnoj jer vec više od godinu dana pokušavamo zatrudniti,i sada mi trenutno kasni 10 dana i nadam se da sam trudna,Međutim brinem se jako jer sam danas na toaletnom papiru primjetila smeđi iscjedak , nešto slicno onome kada vam je menga na samom kraju pa onda ono zadnje što iscuri.
Tu i tamo me blago probode u lijevom jajniku,sise me bole za poluditi.Do jucer sam bila napuhnuta sad više nisam toliko.
Ali one i dalje bole. Zvala sam ginicku i narucila se za sutra hitno ,test nisam radila jer kad god sam ga napravila do sada bio je negativan i rekla sam kako nikad više u životu necu kupiti test za trudnocu.
Boim se da cu se razocarati i ovaj puta.Inace menge su mi ili svakih 28 ili 31 dan.Zadnja menga je bila 11.11.
Nemam nikakve druge simptome osim bolnih sikica i izostanka menge.
Par dana sam imala između žutog i kremastog iscjetka,i totalno prozirni kao za vrijeme plodnih dana.Jajnici su mi ok bez cista,kontrolirala ih nedavno i nalaz skroz uredan
marlena13 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.12.2009., 15:34   #258
Laura-L
Registrirani korisnik

Laura-L Avatar

Quote:
marlena13 kaže: Pogledaj post
U komi sam totalnoj jer vec više od godinu dana pokušavamo zatrudniti,i sada mi trenutno kasni 10 dana i nadam se da sam trudna,Međutim brinem se jako jer sam danas na toaletnom papiru primjetila smeđi iscjedak , nešto slicno onome kada vam je menga na samom kraju pa onda ono zadnje što iscuri.
Tu i tamo me blago probode u lijevom jajniku,sise me bole za poluditi.Do jucer sam bila napuhnuta sad više nisam toliko.
Ali one i dalje bole. Zvala sam ginicku i narucila se za sutra hitno ,test nisam radila jer kad god sam ga napravila do sada bio je negativan i rekla sam kako nikad više u životu necu kupiti test za trudnocu.
Boim se da cu se razocarati i ovaj puta.Inace menge su mi ili svakih 28 ili 31 dan.Zadnja menga je bila 11.11.
Par dana sam imala između žutog i kremastog iscjetka,i totalno prozirni kao za vrijeme plodnih dana.Jajnici su mi ok bez cista,kontrolirala ih nedavno i nalaz skroz uredan
A da ipak uradiš test??? Ako ne možeš izdržat do sutra...
Laura-L is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.12.2009., 18:04   #259
nordea
nezasticena vjeverica

nordea Avatar

Registracija: Jan 2004.
Quote:
marlena13 kaže: Pogledaj post
Vidim da dugo pokusavate i ocito da si se dosta puta razocarala ali najbolje ces rezultate postici ako se prije svega opustis. Dzaba ti sve ako se ne opustis.
Otidji kupi test, clear blue moze uvijek dati rezultate-jest da je skup, ali ce ti u ovom slucaju odmah kazati jesi li ili nisi trudna. Sto se tice smedjeg iscjedka, ah, mnogima mnogima se desava to u pocetku trudnoce. ja sam, naprimjer, dobila krvarenje otprilike u isto vrijeme kad bi trebalo da dobijem menstruaciju, a ustvari sam bila trudna. Prema tome, udahni-izdahni, opusti se, popiski na clear blue da mozes fino sacekati jutro.
Odgovori s citatom
Old 17.12.2009., 10:16   #260
marlena13
Registrirani korisnik

Registracija: Dec 2009.
Thumbs up

hej curke.
Eto došlo je jutro napokon,izludila sam nocas,budila se non stop i imala nocne more kako sam dobila mengu.
Bila sam kod ginicke.Rekla je da cemo pretpostaviti da sam trudna i po njenoj procjeni sam trudna 5+1 valjda pet tjedana i jedan dan.Poslala me na vađenje krvi sutra ujutro.I dala mi je UTROGESTAN da ga vaginalno primjenjujem .
Nadam se da ce sve biti ok molim Boga da je tako
marlena13 is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Advertisement

Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja