Karlovac - Bjelovar 1989. godine...prva utakmica Carlstadt Boysa, još nismo ni smislili ime bili...i tako...20 godina seoskih liga i pod stare dane bar malo prvoligaškog gušta
Prva tekma mi je pala sasvim slučajno, čak nisam htio ići. Bio u Zg, i bratić iz Zg me povede na tekmu. Mislim da je bila 1987. god., BBB na istoku, Dinamo - partizan, grobari na jugu, frka, komešanje, bakljada, oduševio sam se. A jesam se navukao na navijanje, tekme poslije tog dana. Bio sam 7. razred. Pratio sam Dinamo Zg, nešto malo Dinamo Vk (II. yu liga), a s najboljim frendom, koji je bio hajdukovac, znao sam otići i na hajduka (u Bg i okolo). Zapravo bitno je bilo da sam za hrvatski klub kontra ostalih (pogotovo srba)...
U biti tada su u Vinkovcima bile ekipe koje su navijale za Dinamo, Hajduk i lokalno naš Dinamo Vk. A sam se nagledao kao klinac tuča na štajgi. Svaki vikend, ili cigani i grobari na gostovanje, ili njihove grupe knin i sl. u bg... A jesu to bila vremena.
ako izuzmem niže lige gdje sam kao klinac skupljao lopte, prva prvoligaška utakmica mi je bila Varteks - Dinamo, oko Uskrsa '94. Pogotke za Dinamo su zabili Cvitanović i Pamić ne sjećam se strijelca za Varteks. 1:2 je bilo.
Stari me vodio,ujak s nama,mislim da nisam jos kreno u skolu,istok,Dinamo Varteks 1:0 sjecam se gola Olića, i nezaboravna scena,neki lik naslonjen na auto vidno pijan(cak i meni preocito ko djetetu) razbija zatiljkom glave straznje staklo necijeg auta,vjerojatno od frenda nekog ili svoj posto ih je u grupici bilo dosta oko tog auta,nakon toga starom vise nije na pamat palo vodit me na tekme
Šibenik-Hajduk, proliće 1999. Izgubili 1-0, utakmice se ne sićan puno osim da je Kovačić (?) zabija gol škaricama i da mi se svidila atmosfera na tribini, miris dima me odma omamija! Funcuti mi prije utakmice uzeli šal, (curici od 15 godina), njih 20-ak oko mene i još jednog dečka, ja ga nisan tila dati pa mi ga istrgnilo, dečka napalo pa natiravalo po parku... I sićan se hrpetine pandurije na poljani koja je sve to promatrala ka da nije njihov posa!
Unatoč tom iskustvu bija je doživljaj
__________________ ...što ga više lome, to ga volim jače...
2:2 ziher , gubili 1.2 ,cico s poda nekak uvaljal loptu u gol za 2.2 ,pol tekme nisam niš vidil s istoka more zastava one sa kupovima,sječam se stiropola ispred stadiona kak se prodaval.,a stari je imal jastučiće one s igračima ,tak da nimo morali kupit od đubreta stiropol
hajduk - fiorentina 98' vodia me stari, sićan se samo toga a neznan jesan bija na istoku il zapadu
uh koja utakmica. u napadu fiorentine edmundo i batistuta, u obrani hajduka totalno neafirmirani i malo poznati marino biliškov i goran sablić. prva dvojica ništa nisu mogli. što je sa sablićem i biliškom sada? sablić je ono nešto u ukrajini bio, u dinamu, biliškov davno u wolfsburgu, kasnije nisam čuo za njega.