ja to skino mislec da je lady vengeance i odgledo pola filma kad sam skuzijo da to nije to
al je ćanvuk al je dobar
[23:47][foka] A jadni Vedran ne zna, da za razliku od njega i njegovih koji upotrebljavaju izričito muškiće, nakaradno sam staromodan i još uvijek volim samo djevojke, pijem whiskey i da se volim što češće slatko smijati budalama! To su moji poroci, duhom siromašni Siniša i Vedrane!
[23:51][foka] TO SU I MOJI POROCI! ZAKON!
[23:52][truliy] voliš samo djevojke? :D
@mladenac
...vazno je samo da oznacis spojlere, da ne citaju oni koji nisu gledali; dakle, ili napisi SPOJLER prije nego krenes pricati/pisati sto si htio ili sve skupa oznaci bijelim slovima
...mladenac, dobio si naputke za pisanje - ili oznacavaj spojlere ili cu ja naknadno, a ti snositi sankcije jer si bio upozoren ovaj spam brisem, i lijepo molim da prestanete spamati
film je odlican. pogledo sam oldboj nakon mr vengeance, i ovaj potonji mi je puno bolji. sto zbog kamere, glume i price. ma svega. oldboj mi je nekako prenabrijan, gluma mi se nesvidja, prica je prekomplicirana i bez nekog smisla. sympathy for mr vengeance je svakako za preporuku
__________________ : An argument is a connected series of statements intended to establish a proposition. :No it isn't.
spoiler:
ma ono drzat nekog na mukama 15 godina i onda ga jos pustis da pokara vlastitu kcer samo zato sto je reko da je pojebo svoju sestru. prenategnuto ako mene pitas. istina da je s tim sto je glavni lik filma reko napravio veliko sranje glavnom negativcu, i ono sranje da zrno pijeska i kamen jednako brzo padaju u vodi. sto zeli rec da sitna stvar moze imati jednako velike posljedice kao i neko puno vece zlo.
a inace me filmovi koji imaju neki obrat na kraju filma sve manje zadivljuju.
__________________ : An argument is a connected series of statements intended to establish a proposition. :No it isn't.
a inace me filmovi koji imaju neki obrat na kraju filma sve manje zadivljuju.
nikad ni nisam bila posebno zadivljena obratima na kraju, pogotovo ak oni 'nose' film. ko recimo usual suspects, ili se7en. a kad se to radi da bi se los film podigo ljestvicu vise, ajoj....saw recimo.
Ne znam, meni je kraj u Oldboyu bio posve neočekivan, nisam očekivao nekakav "twist" pa me valjda zato šokirao.
@bila sam 593 (u vezi one druge teme) - znam da nisi rekla "životinja", i nisam pažljivo čitao što si napisala pa sam brzopleto napisao onaj post - oprosti!