Mesić treba dati ostavku jer se financira lopovskim novcem
Pa zar nije vrijeme da se već jednom preispita može li i dalje biti predsjednik - ponaša se kao slon u staklani, financiraju ga osvjedočeni siledžije kao Žužići, koji nekažnjeno razbijaju i ubijaju po Hrvatskoj i pozivaju se na njega, o blamaži sa Zagorcem da ne govorim, taj stari je izgubio kompas, i onda se čudom čudi i čudi kakav je taj Zagorac cccc
Zadnje uređivanje WRITER1989 : 13.08.2007. at 00:24.
Reason: Bez nepotrebnih klasifikacija.
Tema samo ukazuje "rođenje" još jednog antimesićevca.
Jer, eto jutros čitam na T-Portalu o Andriji Popoviću.... još jedan nikogović koji se uzdignuo na krilima politike HDZa 1992 i sad? Hoćemo se čuditi padu?Pa najveći broj lopuža koje su postale bogatuni i tajkuni, bez odgoja, srama i kulture, izdigao se upravio tako, tih devedesetih.Namlatili se para, zasjeli na položaje, naravski financiraju sve i svakog tko im može ovdje ili ondje koristiti (sistem mafije. Em smo već zaključili da imamo mafiju). I čija djeca voze "mrcine", izazivaju nerede, prolaze nekažnjeno? Sigurno ne nekih sirotih šljakera.
Da je Mesić jedini kojeg je financirao "novokomponovani" bogataš a o čijem porijeklu imovine se ne zna, ja bih rekla isto: Mesić nek odstupi. Al' cijela naša politička garnitura je financirana pri svakim izborima na isti način i iz sličnih izvora....
Bare kaže:A sto je politika? Nacin da najinteligentniji, najobrazovaniji i najsposobniji ljudi drustva stvore blagostanje za siroke mase. Zato po meni trebamo imati povjerenja u sve nase politicare, postivati ih i vjerovati da rade za nase dobro. Bez obzira na stranku. ....
Znaš što se događa mački kad padne s nebodera? Kažu da uvijek preživi i dočeka se na sve četiri!
Bare kaže:A sto je politika? Nacin da najinteligentniji, najobrazovaniji i najsposobniji ljudi drustva stvore blagostanje za siroke mase. Zato po meni trebamo imati povjerenja u sve nase politicare, postivati ih i vjerovati da rade za nase dobro. Bez obzira na stranku. ....
Pa zar nije vrijeme da se već jednom preispita može li taj stari prdonja i dalje biti predsjednik - ponaša se kao slon u staklani, financiraju ga osvjedočeni siledžije kao Žužići, koji nekažnjeno razbijaju i ubijaju po Hrvatskoj i pozivaju se na njega, o blamaži sa Zagorcem da ne govorim, taj stari je izgubio kompas, i onda se čudom čudi i čudi kakav je taj Zagorac cccc
Ne samo da ništa dobroga ne donosi, nego nas sramoti po doma i po svetu, taj loš vicaš, seoski lola, koji ne govori nijedan strani jezik, primitivan i s kime se očito fantastično manipulira jer je skroz ishlapio.
Isto ces morat pricekat par stotina dana dok mu istekne mandat,a kad dodje dan izbora zaokruzi nekog svog kandidata. Do tada malo pristojnosti prema predsjedniku ne bi skodilo.
Mesić je novim intervjuom u Jutarnjem nadamšio samog sebe. Tolko je upao u proturječja i laži da je to gadljivo.. ono, prvo je tvrdio da je poslao savjetnika jer želi izvuć informacije, da on to sve radi jer želi raščistit s kriminalom iz devedesetih, pa je napadao austrijsku vladuz jer kao oni žle zataškat prljavu austrijsku ulogu (prilično ozbiljne i skandalozne optužbe) pa je onda napado novinare jer je on ghtio dobro. Sad se od svega ograđuje, tvrdi da je bio protiv slanja savjetnika, tvrdi da je savjetnik podnosio račune Bajiću, da nikakve nagodbe nisu nuđene (a jesu)...
Ima li kraja tom cirkusu, hoće li Bajić napokon skupit muda i reć da Mesić laže ili će pojest govno koje mu je predsjednik servirao na tanjuru da prikrije svoje nezakonite radnje?
Pa zar nije vrijeme da se već jednom preispita može li taj stari prdonja i dalje biti predsjednik - ponaša se kao slon u staklani, financiraju ga osvjedočeni siledžije kao Žužići, koji nekažnjeno razbijaju i ubijaju po Hrvatskoj i pozivaju se na njega, o blamaži sa Zagorcem da ne govorim, taj stari je izgubio kompas, i onda se čudom čudi i čudi kakav je taj Zagorac cccc
Ne samo da ništa dobroga ne donosi, nego nas sramoti po doma i po svetu, taj loš vicaš, seoski lola, koji ne govori nijedan strani jezik, primitivan i s kime se očito fantastično manipulira jer je skroz ishlapio.
Iz tebe izlazi gnjev i mržnja, a ne objektivna prosudba, puno su nas više osramotili drugi "veliki" Hrvati u zemlji i vani.
Ne simpatiziram baš Mesića i mislim da je naivno upao u Zagijevu klopku što se jednom predsjedniku države ne smije dogoditi.
Međutim, imajući u vidu činjenicu na koji način funkcionira naše pravosuđe, smatram da je imao dobre namjere.
Inače ne vidim baš neke velike moralne vertikale koje bi ga zamjenile.
Iz tebe izlazi gnjev i mržnja, a ne objektivna prosudba, puno su nas više osramotili drugi "veliki" Hrvati u zemlji i vani.
Ne simpatiziram baš Mesića i mislim da je naivno upao u Zagijevu klopku što se jednom predsjedniku države ne smije dogoditi.
Međutim, imajući u vidu činjenicu na koji način funkcionira naše pravosuđe, smatram da je imao dobre namjere.
Inače ne vidim baš neke velike moralne vertikale koje bi ga zamjenile.
I Zrinka Vrabec iz jednoga od prethodnih komentara, ON NIJE MOJ PREDSJEDNIK, nikad takvo što ne bi bilo moj izbor!
Zadnje uređivanje WRITER1989 : 13.08.2007. at 00:26.
Reason: "Trollanje"
koji ste vi huškači.
ono, sin od prijatelja od mesića je u prometnoj pokupio neku malu.
wowe
i sad mesić zbog toga treba podnijeti ostavku?
svašta.
ako je to najviše što možete pronaći o mesiću, svaka mu čast!
Najveci finacijer mesicev u prosloj kampanji je bio Zeljko Zuzic...
Imate priliku ovih dana saznati o kakvim se to likovima radi...
shteva..jesi ti ispričao onu priču kad je mesić kasnio na raskošnu proslavu Žužićevog rođendana pa ga ovaj uhvatio za kravatu i dreknuo.."na moj rođendan se ne kasni"
pretvorbeni prevarant i finacijer kampanje 'vata predsjednika za kravatu..
Inače lik se domogao bogatstva na krajnje sumnjiv način, raznim stečajima poduzeća u kojima je ..vidi čuda..uvijek bio isti stečajni upravitelj...
radnici mu štrajkaju jer im ne isplaćuje prekovremeni rad, sin mu divlja godinama po ulicama, bahat i osion....to je škvadra koja financira prvog pravednika među pravednicima...
Inače lik se domogao bogatstva na krajnje sumnjiv način, raznim stečajima poduzeća u kojima je ..vidi čuda..uvijek bio isti stečajni upravitelj...
radnici mu štrajkaju jer im ne isplaćuje prekovremeni rad, sin mu divlja godinama po ulicama, bahat i osion....to je škvadra koja financira prvog pravednika među pravednicima...
jep...ja sma to napisao...
najzalosnija je mogucnost da se sad mali Zuzic izvuce jel Mesic ima mogucnost pomilovanja....
Mesić je novim intervjuom u Jutarnjem nadamšio samog sebe. Tolko je upao u proturječja i laži da je to gadljivo.. ono, prvo je tvrdio da je poslao savjetnika jer želi izvuć informacije, da on to sve radi jer želi raščistit s kriminalom iz devedesetih, pa je napadao austrijsku vladuz jer kao oni žle zataškat prljavu austrijsku ulogu (prilično ozbiljne i skandalozne optužbe)
da bude jos jadnije taj napad cini u kazahstanu u drzavnom posjetu toj zemlji..to je u diplomaciji kao da pluje na prijemu po podu..
Zadnje uređivanje WRITER1989 : 13.08.2007. at 00:27.
Reason: Bez nepotrebnih klasifikacija.
Nitko nas u novije vrijeme nije tako sramotio kao što je to radio Tuđman, a osim toga on nikad nije ni smio primirisati vlast u Hrvtaskoj, jer je fnanciran ustaškim novcem, prikupljenim i reketarenjem.
A kako nas je to Tudjman osramotio ? Mozda tako sto je unatoc ovakvih kakav si ti ili untaoc protivljenju medjunarodne zajednice obranio i stvorio Hrvatsku.
__________________ Be nice to America or we'll bring democracy to your country !
Zadnje uređivanje the edge : 04.08.2007. at 18:54.