Kako ubiti kylea na kraju? Imam dual saber, sve dark forceove i force heal. Tipa pokušavam gazit sa force speedom dvaput zaredom - ne ide. pokušavam sa rageom - ne ide... totalno loše
pomagajte
Ja sam Kylea sredil sa uključenim Force Absorb i Force Protection + još jedan force power kojeg se ne mogu sjetiti (kombiniraj). Nema sidea do light sidea.
__________________ Blog koji sakriva mnoga čuda, među njima i Jazavce.
Xebarax kaže: Pa razvalio bih ga i ja sa light sideom...ali vi ste izabrali lakši put ... treba to sa darkom preć
Dark side sam po sebi je lakši od light sidea. Jedino su nivoi za dark side puno teži.
Imaš dual saber, single saber ili saber staff? Moje oružje je bilo potonje.
__________________ Blog koji sakriva mnoga čuda, među njima i Jazavce.
Uspješno sam izbjegavao ovu igru (u korist škole ) ali nemogu više izdržat; ovaj tjedan je moram nabavit
Samo ako se s***** u školi ima da vas na multyju zgazim
Xebarax kaže: Kako ubiti kylea na kraju? Imam dual saber, sve dark forceove i force heal. Tipa pokušavam gazit sa force speedom dvaput zaredom - ne ide. pokušavam sa rageom - ne ide... totalno loše
pomagajte
much to learn you have !! nemoj odustati speed i heal su najbolja rjesenja, nemoj mu se previse prebliyavati ako nisi na punom zdravlju! Bjezi od njega te se na miru heal-aj !!! nako 20 pokusaja trebao bi uspjeti !
Dejo29 kaže: much to learn you have !! nemoj odustati speed i heal su najbolja rjesenja, nemoj mu se previse prebliyavati ako nisi na punom zdravlju! Bjezi od njega te se na miru heal-aj !!! nako 20 pokusaja trebao bi uspjeti !
Nisam jos igrao trojku ali ista stvar je bila i u outcastu.
Samo mi nije jasno zasto i on nebi mogao upotrjebit heal...
Za night-a - imam dual saber. Dejo 29 - lako je to reć, ali i on se heala. Pokušavao sam 20 minuta ga s*ebat... bez uspjeha Ma najbolja mi je metoda dvostrukog speeda i zaletavanje... to je do sada na svakome funkcioniralo... ovdje ne
dabrovo_mlado kaže: čuo sam od ljudi da treba stvorit mutiranog rancora pa kyle lagano biva pojeden... ;-)
Ja sam čuo da je dobro stvorit 50 stormtroopera u areni pri kraju igre, ali prije toga sve minirat. Onda je dovoljno puknut detonate i razasut ih naokolo
U outcastu su leveli bili malo zaj*, mislim nije bio problem ali se ipak moralo nešto i napraviti prije nego ih se završi, kako je to u academy-ju.
Ako nista čuo sam da bar ima više akcije
daj mi recite zašto nemogu igrati MP javi mi neki error i zašto u single playeru nemogu izabrati dual saber i dvije sablje nego mogu uzeti samo jednu kada kreiram lika ?
BongoGo kaže: daj mi recite zašto nemogu igrati MP javi mi neki error i zašto u single playeru nemogu izabrati dual saber i dvije sablje nego mogu uzeti samo jednu kada kreiram lika ?
Imas li najnoviji patch za igranje u multiplayeru?
Koliko je ta igra uistinu dobra?
Namjeravam sljedeci tjedan kupiti nesto sto nije RPG i Jedi mi je zapeo za oko.
Ne bi bila frka da igra ne kosta hrpu love i ako je losa sta onda?
Mozete preporuciti i nesto drugo, samo ne FPS. Imam averziju od tih igara.