E ovako, bila bi zahvalna kada bi netko dao link ili preporuči neku kuharicu za početnike (gdje fino i omjeri pišu i najjednostavnija jela za raditi), a možete i sami neki recept napisati.
Nadam se da ovo nije bilo..
ma kuharice su meni bezveze vecina recepata mi se uopce ne svidja, nadjem svega par zanimljivih. ja radije prosurfam ili prolistam neki casopis pa izrezem/printam recepte koji mi se svidjaju i cine jednostavnim za mene pocetnika i ,naravno, ukusnim
ja vec mjesecima samo citam teme na gastronomiji i "slusam" iskusnije kuhare
odlicni recepti + hrpetina savjeta vezanih za kuhinju.. posude, nozevi, zacini, nacini cuvanja hrane.. recepti za samce (moze biti itekako korisno ako zivis sam-a)..
bila oko 10tak eura kad sam je ja kupila na sarajevskom sajmuknjige prije 4-5 godina..
ima jedna knjiga
u njoj ima sve ali baš SVE u dvije tri rečenice i bez ikakvih kerefeka objašnjeno kako se što kuha ili peče. baš ono totalno za početnike (kao što sam ja zadnjih deset godina)
ja je uvijek koristim kad trebam skuhati špinat na mlijeku.
nekako uvijek zaboravim koji je redoslijed kuhanja.
budem doma pogledala koji je autor pa nadopišem.
Zadnje uređivanje chiquita : 28.08.2007. at 18:18.
Zašto su mi post blokirali kao reklamu, a svi drugi isto navode knjige, časopise, emisije i internet stranice pa to ne ulazi u reklamu!!?
Na svim temama.
Da, napisala sam na kojoj stranici mogu naći recepte! Ali i na kozmetici pišemo stalno stranice na kojima ima nešto o čemu pišemo, pa nitko nije cenzuriran zbog toga!