Cure, koje ste ljubomorne, kako se borite protiv ljubomore? Ja, na primjer, nastojim ne razmišljati uopće o tome jer kad krenem razmišljati gotova sam
To u prvilu funkcionira iako me smeta ako primjetim da malo duže nekoga gleda ili priča s nekim, ali to ne pokazujem (pametna sam, jelda).
Nedavno je ON pomogao nekoj susjedi da se zaposli u njegovoj firmi. To vjerojatno ne bi trebao biti big deal jer i ja imam frendova kojima bih rado pomogla da se zaposle. Doduše ne znam da li baš u mojoj firmi, ali valjda i to.
Čak bih i to mogla shvatiti, ali ono što me ždere je što je ta žena po karakteru vrlo slična meni tj. njegov je tip žene. Mene jebe da bi njemu moglo pasti na pamet da naplati tu uslugu zapošljavanja ili njoj da iskaže zahvalnost. Jesam li luda i trebam li se prestati opterećivati ili kaj? Njemu ništa nisam spominjala do sada, a da i krenem on uvijek tvrdi da je problem u meni, ne u njemu. Inače je to njegova pregovaračka taktika - ne bi razgovarao nego bi mene ispizdio ili proglasio ludom. Prije sam se ja palila na to, ali poslije sam shvatila
njegovih tipova cure će uvijek bit al ako je prava ljubav u pitanju, neće ih na tipičan muški način gledat, već ko frendicu.
ako joj je pomogao, jako lijepo od njega, sumnjam da ima skrivene namjere.
al da ti olakšam i ja sam ljubomorne prirode.
a cuj,da se neznam kak uzrujavas,on ako ce nekaj htjeti,to ce i napraviti.babe obicno sjebu stvar kad popizde pa ga jos vise udalje od sebe,tak da se fakat pocne paliti na ono kaj je"probal'...a ovak mu das misliti i zainteresiras ga svojm skuliranoscu.
Hvala cure, sad mi je lakše. Znači normalna sam. Ja nikad prije nisam bila ljubomorna, ali valjda mi je do ovog više stalo.Ja imam dojam kao da bi ga sve žene htjele i da nema te koja ne bi. Znam da to nije tako, ali jebiga!
Nisam mislila doslovno Nego, nije baš nešto poletan pa mi je malo čudno da je išao nekome sređivati posao, a taj netko je još zgodna ženska, koja mu je vrlo simpatična po karakteru.
Gle, ona je solo tj. razvedena. Možda joj on još može pomoći u karijeri, ne znaš što njoj može pasti na pamet. I zašto baš njoj? Zašto nije zaposlio nekog MUŠKOG FRENDA NA TO MJESTO, na primjer?
Da, ustvari, sad sam shvatila što me muči - ne to što je zaposlio neku curu, nego zašto baš nju...zašto ne neku udanu ili staru ili ružnu nego nju? Da ne govorim da ima hrpu frendova kojima je mogao omogućiti to mjesto!
K-bas, da obično se naši strahovi uvijek obistine, imaš pravo, moram prestati razmišljati o tome. Ako je on zabrijao na nju, nema mi pomoći, što bude bit će i s tim se moram pomiriti!
ko u svemu ovisi u kojoj sam fazi dal cu osjetit ljubomoru
ak sam super sa sobom malo sta me moze izbacit iz takta
kad sam cici mici sva onda mi nije potrebno puno
- zajednicko da nikad ne pokazujem pa me se ne moze skuzit osim neko ko mozda ima izostreno oko
Ne borim se protiv ljubomore! Naucila sam se na to vec, ni ne trudim se vise suzdrzavati ili tako nesto! Iako moram priznati da me lagano prolazi sve to, napadi ljubomore... Nikad nisam ni radila nekakve scene zbog ljubomore, u sebi sam trpila i pucala po savovima, ali nista nisam govorila! Ha ha