Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeejjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee mislim da ću zaplakat snovi se ostvaruju jebeš GTA 4 ovo bude prava igra.
Ma česi vole kompove sigurno bude izašla prvo za komp.
Da bar ostanu oni stari likovi Paulie , Sam , Salieri da sve bude isto ko u prvom dijelu samo da nam daju veću slobodu kretanja , bolju grafiku , više sitnica , isti auti i puno više misija.
Da bar ostanu oni stari likovi Paulie , Sam , Salieri da sve bude isto ko u prvom dijelu samo da nam daju veću slobodu kretanja , bolju grafiku , više sitnica , isti auti i puno više misija.
kak mogu ostat isti likovi.ak su većina njih mrtvi...
__________________ holografski svemir-svemir u kojem je vrijeme iluzija,a stvarnost ništa više od umom stvorene slike
__________________ holografski svemir-svemir u kojem je vrijeme iluzija,a stvarnost ništa više od umom stvorene slike
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeejjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee mislim da ću zaplakat snovi se ostvaruju jebeš GTA 4 ovo bude prava igra.
Da ostane sve isto samo da dodaju još ovo što sam nabrojao da se vrate ono otkad je Tommy ušao u mafiju da ostaju one stare misije samo malo drukčije i da dodaju još mnoge nove misije ili da izbace neke dosadne stare misije npr. ono gdje moraš vozit taxi da još dodaju novce za kupnju kuća i da dodaju reketarenje ko na godfatheru , da možeš pokrenut svoj biznis npr. benzinska pumpa i da joj plaćaš gradnju i radnike , više oružja , da obavljane sake misije ima tijek na radnju npr. moraš opljačkat vojarnu i Vincenzu dat oružja , a on ti na početku svake misije da bolja oružja na početku ti daje colt detective i takve , a poslije ti da magnum ili tako nešto , da su ljudi realniji npr. svake nedjelje u Hobokenu igraju football ili da se vozi formula pa se možeš kladit.