ako imas klasicni aparat (tipa oni navedeni u linku posalji si postavke sam ili DA na 795-isti klinac), ako imas mobitel sa operacijskim sustavom android, windows mobile stogod odgovor je NE, NE i opet NE (ne postoje-kuzis?!)
Danas između 08-11h je trebao bit prijenos na vip.
Reko tip u vip centru kada druga kartica prestane raditi da stavim vip,no druga kartica još radi.
Da stavljam vipovu karticu il kaj?
Evo sad je već prošlo 11h.
edit:
Evo stavila vipovu karticu i ne radi još.
Kaj da radim da ih zovem ili bude tokom dana proradilo?
Zvala Vip,vele da drugi operater još nije odobrio zahtjev za prijenos pa mi ne mogu aktivirat karticu sve dok drugi operater ne odobri prijenos.
Kod tog drugog operatera od kojeg odlazim nemam dugova ni ugovorne obveze pa pitam jel mogu ja to nekako požuriti da odobre?
Ne kužim zakaj zavlače apsolutno nemaju razloga za to.
Lokacija: U Splitu poslom i dio vikenda, u Segetu Donjem ostatak tjedna
Evo još jedno produljenje ponude VIPme paketa...
3. Paket je dostupan za uključenje svim Vipme korisnicima govornih tarifa od 4.7.2011.
Paket je moguće uključiti i/ili produljiti zaključno do 31.8.2012.
Bila frendica danas u VIp-u i htjela na savršenu sa bonova i pitqala šta je sa parama na računu. Žena kaže da to odbijaju od računa, ali da nemaju od čega odbiti osim ako ne zove inozemstvo ili plača parking. Također joj je savjetovala da pričeka do tamo pred kraj mjeseca jer da Savršena tarifa će vrijedit do tada.
Quote:
lajkan kaže:
Zvala Vip,vele da drugi operater još nije odobrio zahtjev za prijenos pa mi ne mogu aktivirat karticu sve dok drugi operater ne odobri prijenos.
Nekad se i to desi. zagube se papiri. Nazovi szk od trenutnog opertatera pa pitaj.
centar zagreba je jako loše pokriven signalom. kad idem tramvajem od trga prema britancu, na nekoliko mjesta ga uopće nema (3G). a ni drugdje nije baš bajno kako to vi izvan zg volite misliti da je
Onak,s Kvatrića sam
Al nebitno,josh mi se nije ukazalo magično slovo H.....al je 3G zasad postojan
I da,vjerovatno je optimizacija pusha dosta bolje sredjena....battery drain mi se dosta smanjio nakon prelaska u VIP....
Ljudi pomagajte. Mojoj mami VIP je sjeo na penziju zbog ovrhe nekog računa koji je već prije platila.Rekli su joj da FINA ima neke veze s tiome,a obratila se i HZMO-u da joj obustavi ovrhu,međutim oni joj već drugi mjesec od 900 kuna oduzimaju 600.Što da radimo?
ona VIPova ponuda za mobilni internet za nekih 70kn flat rate ali prva giga full brzinom 3G-4G a poslije samo 64kbit/s...to bi si uzo ako mi daju da mobitel bude na bonove a samo internet na tu pretplatu, pa onda mogu laptop sobom nosat i mobitel kao gateway za net na laptopu kad sam negdje...giga mi je dosta uglavnom za mail i neke sitnice treba...jel ko ima to tako složeno?
@pijanecX
Neces tako sto dobiti niti kod jednog naseg operatera.
Mozes jedino uzeti dvije kartice jedna za pozive na bonove a za internet druga (pretplata) i eventualno dual sim mobitel ako bas hoces da ti internet ide preko mobitela na laptop.
@pijanecX
uzmi si taj internet na pretplatu, i na njuskalu si kupi stick, za stotinjak kuna ga nadjes, a nije neki problem nosit stick skupa s laptopom.
@pijanecX - točno ti pričaš. Ovo dvoje su krivo rekli. Ti slobodno možeš postaviti mobitel da ti bude gateway i spojiti se na njega preko laptopa i obrnuto naravno vrijedi.
pozdrav svima! imam pitanje u vezi prekidanja pretplate..vjerojatno je već bilo takvih upita ovdje ali ih ja nisam našao..dakle,plaćaju li se penali ako želim prekinuti pretplatu a nisam uzeo i mobitel uz nju? (6mj do isteka ugovora)
Da su barem uveli + tarife za 50kn obnovu, a za 100kn obnovu još povoljnije prema drugim mrežama...
Uz neki paket za razgovore.
Tika taka.Došao i 6. mjesec,mjesec odbrojavanja do isteka ugovora.Zaključak!?-Jad i bijeda od punude.A najviše što me boli u mojoj SZM 75 tarifi što kad svaki mjesec ispucam 150 min.onda mi deru kožu s leđa.I kad trošim još ove bonus minute deru me 0,50 lipa a prepaid korisnik razgovara po 0,40 lipa po minuti.Ma znate šta viponje,sram vas može biti...Još nas i "dobronamjerno" savjetuju da pređemo na BL tarife
Još bi možda ostao na Sve za mene tarifi ali jednostavno nema šanse da im plaćam preko kune minutu poslije potrošenog bunusa.Savršena mi jednostavno ne treba,jer mislim da mi konkurencija može zadovoljiti potrebe do 100 kn mjesečno...I to je to,korisnici vam sve više odlaze(frend upravo prebacuje 5 brojeva ) a vi samo filozofirajte.