Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Društvo > Život u dvoje > Vjenčanja
Korisničko ime
Lozinka

Vjenčanja Love and marriage go together like a horse and carriage...

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 04.05.2012., 14:57   #201
zaza2208
nova :)

Registracija: Dec 2008.
jes jes!
svirali su pratnju na dve svadbe na kojima sam bila. bili su super dečki!
svirat će i na sljedećoj na koju idem.

Oduvijek sam bila zagovornica kreposti.Osim kad više nisam uspijevala odoljeti iskušenju.
zaza2208 is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.05.2012., 21:53   #202
Least123
Registrirani korisnik

Registracija: Oct 2011.
ts harmonija ili ts sad ili nikada....komentari, molim
koda izabrati
Least123 is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.05.2012., 15:22   #203
ladymoria
Registrirani korisnik

Registracija: Mar 2011.
ljudi, jel zna ko neke tamburaše u blizini zadra? sestra mi se udaje u 8.mj pa san mislila naručit joj tamburaše da dođu oko ponoć i da odsviraju nekih uru vrimena. i znate li kako se kreću cijene?
ladymoria is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.06.2012., 14:46   #204
maglica10
Registrirani korisnik

Registracija: Jun 2012.
Na temi se uglavnom spominju sastavi koji sviraju pratnju a kasnije u sali. Poznatija imena, time i skuplji, što je ok s obzirom da se radi o svadbi.
Ja bi angažirao tamburaše za proslavu rođendana u Zagrebu. Jedno 3 sata svirke, da naprave dobru atmosferu.
Da li mi netko može dat kakvu preporuku? Možda znate za neke tamburaše koji se ne spominju po forumima a bili ste na rođendanu, momačkoj....gdje su svirali.
Zahvaljujem za svaki savjet
maglica10 is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Old 26.07.2012., 13:38   #205
gljivek
NaDanceFlooru

gljivek Avatar

Registracija: Aug 2006.
ljudi TS Alibi..je li ih itko imao kao pratnju, kako im se krecu cijene
Old 27.07.2012., 13:14   #206
sukama
Registrirani korisnik

Registracija: Apr 2012.
Godinama veće sa foruma samo uzimam informacije koje mi trebaju - došlo je vrijeme da se i odužim.
Imala sam svadbu u srpnju ove godine u Vinkovcima. Htjeli smo dobre slavonske tamburaše, no željeli smo i malo rock'n'rolla za mene i prijatelje koji ne vole narodnjake i slično.
Svirali su nam tamburaši Čudni 5 iz Vinkovaca - vrhunski tamburaši, a zajebanti, čudni - kao što im ime kaže.
U cijeni smo dobili i drugi bend Sopranose - e ti su tek razvalili - kao da smo bili na rock-koncertu, sviraju sve što možeš zamisliti i to kao u originalu. Moji su prijatelji bili oduševljeni. Tamburaši sviraju od prijepodne (dolazak po mladu i sl.) do kad ima gostiju, a uskaču Sopranosi tako da nema pauza. Oba benda svirala su do poslije 5 h ujutro i kad su se svi razišli, ostali su popiti još koju pivicu i nas mladence nagovarali da idemo još lumpovati u Kunjevce koji jedini rade cijelu noć - već je bilo svanulo. E to su svirači i zabavljači - svaka čast!
sukama is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.09.2012., 22:50   #207
BAJADERA0206
Registrirani korisnik

Registracija: May 2012.
Quote:
maglica10 kaže: Pogledaj post
Ja bi angažirao tamburaše za proslavu rođendana u Zagrebu. Jedno 3 sata svirke, da naprave dobru atmosferu.
Da li mi netko može dat kakvu preporuku? Možda znate za neke tamburaše koji se ne spominju po forumima a bili ste na rođendanu, momačkoj....gdje su svirali.
Zahvaljujem za svaki savjet
meni hitno treba za djevojačku..bilo koje tamburaše, da su dobri..i cijena ..zahvaljujem
BAJADERA0206 is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.09.2012., 09:42   #208
iva4567
Registrirani korisnik

Registracija: Oct 2010.
ni 5,ni 6 su meni super mislim da su oko 300€!
iva4567 is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.09.2012., 14:00   #209
ignacija
Registrirani korisnik

Registracija: Jan 2012.
..Da li mi možete dati broj od nekih tamburaša u Zg, da nisu baš skupi!
ignacija is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.10.2012., 17:19   #210
ribica194
Registrirani korisnik

Registracija: Sep 2009.
Tamburasi

Quote:
ignacija kaže: Pogledaj post
..Da li mi možete dati broj od nekih tamburaša u Zg, da nisu baš skupi!
Također,treba mi za pratnju od mladenca do mladenke,konkretno 4 sata svirke,moze i dvoje,harmonika i gitara,samo da nije jako skupo...

Hvala
ribica194 is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.10.2012., 18:10   #211
-Ari-
Registrirani korisnik

Registracija: Nov 2011.
Za sve kojima treba u Zagrebu i okolici, preporučila bih TS Lajbeki

Dečki su mladi, sviraju sve i svašta, naprave super atmosferu.. i čini mi se da im je sad cijena 500kn za sat vremena svirke

https://www.facebook.com/tamburaskisastav.lajbeki
-Ari- is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.10.2012., 16:19   #212
suzuki750
★..oh Carol..★

suzuki750 Avatar

Registracija: Jan 2009.
E bas sam lajbeke dosla pohvalit!

mi smo ih imali ovaj vikend, trazili smo mlade decke po ok cijeni, na sam par h, modernije pjesme (tipa prljavci itd) i decki su bili fenomenalni!!

moje tople preporuke
Old 27.11.2012., 14:54   #213
AneBananko
Registrirani korisnik

Registracija: Nov 2012.
Thumbs up

Ja sam bila na tulumu kad su svirali Ni 5, ni 6, i decki su bili super! Veseli su i dobro sviraju...htjela sam ih kaparit za svoju svadbu, al su bili zauzeti... I isu skupi...frendica ih je uzela na 5 sati za 2000kn

Onda sam prije nekoliko dana slušala TS Od srca do Srca i decki su mi super, super pjevaju i super sviraju, samo su dosta mladi pa me strah hoće li dobro odraditi svadbu...? Uzela bi ih preko dana za pratnju 4h i navecer kao izenanđenje na jedan set od satak-satak i pol....
Jel zna tko za njih kakvi su ?? Pomagajte pliiiz :-D Slavonci ce me ubit ako tamburice zakazu heheheheh
AneBananko is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.11.2012., 18:11   #214
ribica2302
Registrirani korisnik

Registracija: Oct 2012.
Quote:
AneBananko kaže: Pogledaj post
Ja sam bila na tulumu kad su svirali Ni 5, ni 6, i decki su bili super! Veseli su i dobro sviraju...htjela sam ih kaparit za svoju svadbu, al su bili zauzeti... I isu skupi...frendica ih je uzela na 5 sati za 2000kn

Onda sam prije nekoliko dana slušala TS Od srca do Srca i decki su mi super, super pjevaju i super sviraju, samo su dosta mladi pa me strah hoće li dobro odraditi svadbu...? Uzela bi ih preko dana za pratnju 4h i navecer kao izenanđenje na jedan set od satak-satak i pol....
Jel zna tko za njih kakvi su ?? Pomagajte pliiiz :-D Slavonci ce me ubit ako tamburice zakazu heheheheh
ja sam bila na svadbi na kojoj su bili dečki iz TS Od srca do srca i makar su mladi, al dečki su fantastični...mi smo ih isto uzeli ko pratnju za svoju svadbu
ribica2302 is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.11.2012., 08:16   #215
tinkerbell
Registrirani korisnik

tinkerbell Avatar

Registracija: Mar 2008.
Quote:
J
Quote:
ribica2302 kaže: Pogledaj post
ja sam bila na svadbi na kojoj su bili dečki iz TS Od srca do srca i makar su mladi, al dečki su fantastični...mi smo ih isto uzeli ko pratnju za svoju svadbu
s njima nećeš pogriješiti....dečki su odlični...mi isto smo ih uzeli....čuli ih na nekoliko svirki u gradu i bili oduševljeni...i frendica ih na našu preporuku uzela za svadbu ovo ljeto i prezadovoljna je...jesu mladi ali su vrlo profesionalni i stvarno odrade posao...mi i dalje idemo na njihove svirke i već smo si frendovi postali...uglavnom sve pohvale za dečke ...
tinkerbell is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.11.2012., 10:00   #216
AneBananko
Registrirani korisnik

Registracija: Nov 2012.
Hvala na odogovrima cure
Tek sad sam u dilemi...dvoumim se izmmeđu dečkiju iz ts Od srca do srca i TS Milenij.... Zakljucak je da su oba sastava dobra i kvalitetna, što mi je drago za cuti, pa što god onda odlucila kroz ovih par dana, nadam se da neću pogrijesiti....
AneBananko is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.11.2012., 11:50   #217
tinkerbell
Registrirani korisnik

tinkerbell Avatar

Registracija: Mar 2008.
Quote:
Hvala na odogovrima cure
Tek sad sam u dilemi...dvoumim se izmmeđu dečkiju iz ts Od srca do srca i TS Milenij.... Zakljucak je da su oba sastava dobra i kvalitetna, što mi je drago za cuti, pa što god onda odlucila kroz ovih par dana, nadam se da neću pogrijesiti....
ne znam kod nas dileme nije bilo...najbolje da odeš poslušati i jedne i druge i koji ti se svide uzmi...
tinkerbell is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.01.2013., 07:50   #218
gljivek
NaDanceFlooru

gljivek Avatar

Registracija: Aug 2006.
nasa potraga je zavrsila...na svemu smo ustedili pa smo si malo dopustili kod tamburasa...uzeli provjereno ono što smo slušali i bili super zadovoljni...TS Prava stvar :cerek juhuuuuu! jedva cekamo the day
Old 11.01.2013., 21:15   #219
Frank Capra
Registrirani korisnik

Frank Capra Avatar

Registracija: Jan 2013.
Split

Može li neko preporučiti tamburaše koji znaju svirat svašta? Molim pomoć jer znan samo za Gazde i Zlatne Dukate. Uzea bi ih na par sati za pir u Splitu. Stari je rođen u Slavoniji i kad čuje tamburicu srce mu se "cepa"
Frank Capra is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.01.2013., 14:38   #220
tompach
Registrirani korisnik

Registracija: Jan 2013.
pozdrav ekipa, molim Vas preporuku (može i pm) za povoljne muzikaše/tamburaše..par sati svirke u pratnji (Zg) do mladenke
hvala
tompach is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja