ljudi, jel zna ko neke tamburaše u blizini zadra? sestra mi se udaje u 8.mj pa san mislila naručit joj tamburaše da dođu oko ponoć i da odsviraju nekih uru vrimena. i znate li kako se kreću cijene?
Na temi se uglavnom spominju sastavi koji sviraju pratnju a kasnije u sali. Poznatija imena, time i skuplji, što je ok s obzirom da se radi o svadbi.
Ja bi angažirao tamburaše za proslavu rođendana u Zagrebu. Jedno 3 sata svirke, da naprave dobru atmosferu.
Da li mi netko može dat kakvu preporuku? Možda znate za neke tamburaše koji se ne spominju po forumima a bili ste na rođendanu, momačkoj....gdje su svirali.
Zahvaljujem za svaki savjet
Godinama veće sa foruma samo uzimam informacije koje mi trebaju - došlo je vrijeme da se i odužim.
Imala sam svadbu u srpnju ove godine u Vinkovcima. Htjeli smo dobre slavonske tamburaše, no željeli smo i malo rock'n'rolla za mene i prijatelje koji ne vole narodnjake i slično.
Svirali su nam tamburaši Čudni 5 iz Vinkovaca - vrhunski tamburaši, a zajebanti, čudni - kao što im ime kaže.
U cijeni smo dobili i drugi bend Sopranose - e ti su tek razvalili - kao da smo bili na rock-koncertu, sviraju sve što možeš zamisliti i to kao u originalu. Moji su prijatelji bili oduševljeni. Tamburaši sviraju od prijepodne (dolazak po mladu i sl.) do kad ima gostiju, a uskaču Sopranosi tako da nema pauza. Oba benda svirala su do poslije 5 h ujutro i kad su se svi razišli, ostali su popiti još koju pivicu i nas mladence nagovarali da idemo još lumpovati u Kunjevce koji jedini rade cijelu noć - već je bilo svanulo. E to su svirači i zabavljači - svaka čast!
Ja bi angažirao tamburaše za proslavu rođendana u Zagrebu. Jedno 3 sata svirke, da naprave dobru atmosferu.
Da li mi netko može dat kakvu preporuku? Možda znate za neke tamburaše koji se ne spominju po forumima a bili ste na rođendanu, momačkoj....gdje su svirali.
Zahvaljujem za svaki savjet
meni hitno treba za djevojačku..bilo koje tamburaše, da su dobri..i cijena ..zahvaljujem
Ja sam bila na tulumu kad su svirali Ni 5, ni 6, i decki su bili super! Veseli su i dobro sviraju...htjela sam ih kaparit za svoju svadbu, al su bili zauzeti... I isu skupi...frendica ih je uzela na 5 sati za 2000kn
Onda sam prije nekoliko dana slušala TS Od srca do Srca i decki su mi super, super pjevaju i super sviraju, samo su dosta mladi pa me strah hoće li dobro odraditi svadbu...? Uzela bi ih preko dana za pratnju 4h i navecer kao izenanđenje na jedan set od satak-satak i pol....
Jel zna tko za njih kakvi su ?? Pomagajte pliiiz :-D Slavonci ce me ubit ako tamburice zakazu heheheheh
Ja sam bila na tulumu kad su svirali Ni 5, ni 6, i decki su bili super! Veseli su i dobro sviraju...htjela sam ih kaparit za svoju svadbu, al su bili zauzeti... I isu skupi...frendica ih je uzela na 5 sati za 2000kn
Onda sam prije nekoliko dana slušala TS Od srca do Srca i decki su mi super, super pjevaju i super sviraju, samo su dosta mladi pa me strah hoće li dobro odraditi svadbu...? Uzela bi ih preko dana za pratnju 4h i navecer kao izenanđenje na jedan set od satak-satak i pol....
Jel zna tko za njih kakvi su ?? Pomagajte pliiiz :-D Slavonci ce me ubit ako tamburice zakazu heheheheh
ja sam bila na svadbi na kojoj su bili dečki iz TS Od srca do srca i makar su mladi, al dečki su fantastični...mi smo ih isto uzeli ko pratnju za svoju svadbu
J
Quote:
ribica2302 kaže:
ja sam bila na svadbi na kojoj su bili dečki iz TS Od srca do srca i makar su mladi, al dečki su fantastični...mi smo ih isto uzeli ko pratnju za svoju svadbu
s njima nećeš pogriješiti....dečki su odlični...mi isto smo ih uzeli....čuli ih na nekoliko svirki u gradu i bili oduševljeni...i frendica ih na našu preporuku uzela za svadbu ovo ljeto i prezadovoljna je...jesu mladi ali su vrlo profesionalni i stvarno odrade posao...mi i dalje idemo na njihove svirke i već smo si frendovi postali...uglavnom sve pohvale za dečke ...
Hvala na odogovrima cure
Tek sad sam u dilemi...dvoumim se izmmeđu dečkiju iz ts Od srca do srca i TS Milenij.... Zakljucak je da su oba sastava dobra i kvalitetna, što mi je drago za cuti, pa što god onda odlucila kroz ovih par dana, nadam se da neću pogrijesiti....
Hvala na odogovrima cure
Tek sad sam u dilemi...dvoumim se izmmeđu dečkiju iz ts Od srca do srca i TS Milenij.... Zakljucak je da su oba sastava dobra i kvalitetna, što mi je drago za cuti, pa što god onda odlucila kroz ovih par dana, nadam se da neću pogrijesiti....
ne znam kod nas dileme nije bilo...najbolje da odeš poslušati i jedne i druge i koji ti se svide uzmi...
nasa potraga je zavrsila...na svemu smo ustedili pa smo si malo dopustili kod tamburasa...uzeli provjereno ono što smo slušali i bili super zadovoljni...TS Prava stvar :cerek juhuuuuu! jedva cekamo the day
Može li neko preporučiti tamburaše koji znaju svirat svašta? Molim pomoć jer znan samo za Gazde i Zlatne Dukate. Uzea bi ih na par sati za pir u Splitu. Stari je rođen u Slavoniji i kad čuje tamburicu srce mu se "cepa"