Meni je dosta ljudi preporučilo www.CroatiaApartments.net i mogu ti reći da je isplativo. Cijena je nekih 240 kn godišnje a javi ti se dosta ljudi. Pozdrav
Ima li tko iskustva sa reklamiranjem apartmana na Internetu?
postoje razne internet stranice koje nude mogućnost reklamiranja apartmana, sa direktnim kontaktom sa iznajmljivačima
kakva su vaša iskustva?
gdje se najviše isplati reklamirati?
Ja radim u turističkoj agenciji, možeš pogledat na www.solitum.hr. Mi stavimo proviziju na tvoju cijenu, tako da ništa ne gubiš. Mislim da ti je tako bolje nego oglašavat na stranicama sa direktnim kontaktom vlasniku, jer je u svijetu trend putovanje preko agencije. Gost koji se želi odmoriti od svega radije prepušta drugome da za njega sve organizira
Pozdrav
Pale ako nije tajna od kud si? ja isto to radim ali za područje kvarnera? Radimo sa njemačkim turoperaterom, pa te reklamiramo putem interneta i u katalogu po turističkim agencijama u Njemačkoj? To ti je besplatno
i ja se pomalo bavim turizmom, nekako stalno doticem tu granu,,,no imam klijente koji otvaraju pansion, restoran radi vec godinama, no sad su nadogradili apartmane iznad. Inace svi pricaju njemacki tako da bi im njemacki gosti najvise odgovarali. Panison se otvara u Medulinu. Zainteresirani?
i ja se pomalo bavim turizmom, nekako stalno doticem tu granu,,,no imam klijente koji otvaraju pansion, restoran radi vec godinama, no sad su nadogradili apartmane iznad. Inace svi pricaju njemacki tako da bi im njemacki gosti najvise odgovarali. Panison se otvara u Medulinu. Zainteresirani?
Ajde pitat ću ti malo pa se javim, koliko apartmana imaju?
Pale ako nije tajna od kud si? ja isto to radim ali za područje kvarnera? Radimo sa njemačkim turoperaterom, pa te reklamiramo putem interneta i u katalogu po turističkim agencijama u Njemačkoj? To ti je besplatno
Ja iznajmljujem 5 apartmana na području Kvarnera, točnije u Malinskoj na Krku i vec duže vremena razmisljam kako da se dočepam nekog direktnog linka s njemačkom. Možeš mi poslat adresu, i uvijete?
Cijena 300 Kn? Previše! Ja plaćam 98 kn na www.gdjenamore.com
Što se tiče cijena, ovo od 240 ili 300 kn mi se čini puno u odnosu na moje iskustvo. Ja se već 6 godina reklamiram na www.gdjenamore.com i cijena mi je za 6 apartmana u kući 98 kn sve zajedno. Moram priznati da sam jako zadovoljan i cijenom i brojem upita i rezervacija.
Ponuda za oglasavanje na internetu apartmana je ogromna tako isto i cijene za to oglasavanje su vrlo razlicite .
Ja osobno oglasavam na nekoliko stranica a za nekoliko dana cu imat i svoju stranicu.Pa ako te nesto zanima na PM.
Ova stranica mi se čini OK za razliku od mnogih nakaradnih. Čak je i besplatna za sezonu 2008. www.traveladriatic.net
Koncept stranice je dobar , ali prezentacija na samo dva jezika je malo medutim posto je nova stranica mora nekako privuc oglasivace zato i jest free ..... ali zasto ne !!.
Koncept stranice je dobar , ali prezentacija na samo dva jezika je malo medutim posto je nova stranica mora nekako privuc oglasivace zato i jest free ..... ali zasto ne !!.
Imaš pravo, nisam niti obraćao pažnju. Valjda će poraditi na tome. A ja moram potražiti di su slike mojih apartmana da postavim svoje stranice.