a to s vinogradskom/goljakom tj. bolnicama i doktorima fakat nemos generalizirat, sve je na koga naletis. i kakav stav imas.
veza, naravno, nikad nije za bacit.
a to s vinogradskom/goljakom tj. bolnicama i doktorima fakat nemos generalizirat, sve je na koga naletis. i kakav stav imas.
veza, naravno, nikad nije za bacit.
Slažem se!
Eto Štrumfići su dobili izvrsnog doktora, a mi smo takav tretman dobili tek kad smo platili 300 kn svaki posjet
__________________ "Describe your relationship with God." I just put "He never writes, he never calls. Frankly, I think the guy is dead."
za polovinu ja čula da zna prestraviti roditelje..i nije nimalo ugodna...
nyna, ja vam savjetujem - prespavajte..sutra će svijet izgledati ljepše i lakše..sjeti se moje priče s kave u mercatoru, i još uvijek čekamo
Inače, njen sin je pregledao B, a ne ona. I pregled je bio odličan - temeljit, kao i kasnije razgovor s njim
__________________ "Describe your relationship with God." I just put "He never writes, he never calls. Frankly, I think the guy is dead."
cure moje... imam u obitelji puno iskustva s Polovinama i reći ću Vam slijedeće..izvrsni su, ali je ponekad doktorica pesimist i prestravi roditelje ali samo zato što nekad procjeni da netko ne shvaća dijagnozu dovoljno ozbiljno.
moj nećak je zaista bio s teškom dijagnozom i mislim da mu nitko ne bi pomogao, a dr Polovina ga je digla na noge i danas je krasan dječak bez ikakvih posljedica!
mi ćemo njoj isto slijedeći tjedan!
već sam nyni rekla, al evo ponavljam ovdje: od mm sestrična je počela vježbati tek oko prve godine, evo je sad prekrasna studentica. s obzirom da je ema usvojila sve dosadašnje zadatke sama, ne sumnjam da će vježbom rješiti ovo s nožicama
samo da se pohvalim da je beba strumpf danas na goljaku bila puno bolja: ne znam jel stvar u tome što je radio s curom ali nekako je utjecala na njega da je bio mirniji. sad smo dobili puno vježbica za sjed, tako da imamo posla
eto mi dogovorili sa dr. Turalijom 31.10. u 10h za pregled
a do tada ću radit one vježbice s njom kao i do sada i samo rastavljat nogice ako ih prekriži..
a danas recimo ih uopće nije prekrižila.. a stoji kao rambo..
nynek vec sam ti i na zboru rekla, ali Samo hrabro i optimisticno, ko zna kaj je emici bas tad zapalo za oko i bilo zanimljivije. Pa vec sam ti ispricala da Matija nije htio puzat jer je guro petu jedne noge ispred koljena druge noge i nije se znao iskobeljat dok ga nije primila moja frendica (koja je prosla cijelu pricu od maleckinog nesjedenja s 14. mjeseci do prekrasne curice koja sad pici ko velika) i 3x mu pomakla nogice kako treba i eno ga malac puze A zamisli da je pedica to skuzila i da smo krenuli s cijlom pricom
tak da vjerujem da cete i vi to krizanje i rjesiti u par poteza
eto mi dogovorili sa dr. Turalijom 31.10. u 10h za pregled
a do tada ću radit one vježbice s njom kao i do sada i samo rastavljat nogice ako ih prekriži..
a danas recimo ih uopće nije prekrižila.. a stoji kao rambo..
Bravo za Emicu!
Inače, mi smo naručeni isti dan, samo sat vremena kasnije od vas
Znači, uz kavu razmjenjujemo iskustva i sređujemo dojmove?
A danas...danas sam malo krahirala...priznajem, jako me pogodila nepravda u bolnici..Pogađa me i inače, a sada kad mi je dijete u pitanju priča je postala daleko kompleksnija... Neću u detalje, samo da kažem da sam dobila termine kad želim i promijenila sam fizioterapeuta....Na kraju, dobila sam sve što sam željela, al se nikako ne osjećam kao "pobjednik", već sam na dnu snaga...Boli me to što moram posljednji atom snage uložit da bi mi dijete dobilo normalan tretman, moram tamo istjerivat nekakvu pravdu i argumentirat se za nešto što je trebao dobiti bez ikakve diskusije...
Sljedeći posjet i bolnici i privatniku idem uz pratnju mm (masa od 100 kg često ne zahtjeva mnogo priče i argumentiranja)
Inače, mi smo naručeni isti dan, samo sat vremena kasnije od vas Znači, uz kavu razmjenjujemo iskustva i sređujemo dojmove?
A danas...danas sam malo krahirala...priznajem, jako me pogodila nepravda u bolnici..Pogađa me i inače, a sada kad mi je dijete u pitanju priča je postala daleko kompleksnija... Neću u detalje, samo da kažem da sam dobila termine kad želim i promijenila sam fizioterapeuta....Na kraju, dobila sam sve što sam željela, al se nikako ne osjećam kao "pobjednik", već sam na dnu snaga...Boli me to što moram posljednji atom snage uložit da bi mi dijete dobilo normalan tretman, moram tamo istjerivat nekakvu pravdu i argumentirat se za nešto što je trebao dobiti bez ikakve diskusije...
Sljedeći posjet i bolnici i privatniku idem uz pratnju mm (masa od 100 kg često ne zahtjeva mnogo priče i argumentiranja)
se podrazumjeva..
a ovo za bolnicu..
dobro da znam.. ja ću i frenda hokejaša povest..
on je stotka al u rasponu ramena.. na jedno skoro pa 2m i jedno dobrih 120kg mišića..
tek toliko ako mi zatreba..
evo da javim.... bili smo kod Sabola. bio je ok, simpatičan je, lijepo smo razgovarali, sve nam je pojasnio o dystoni-ju iako me ponovo zaprepastila činjenica da se 70-80 % djece rađa sa krvarenjem i hipoksijom!!!
naš je 2 stupanj!rekao je da je odstupanje blago, vrlo detaljno ispisao njen nalaz (lijep socijalni kontakt ,fiksira, uredno prati, smješka se i guče, bez asimetrija, aktivno prihvaća palmarnim hvatom, ima bimanualni hvat, igračku prinosi ustima...), a ono što je loše kod nje je distonično izvijanje, povremena pozicija aviona te opstotoničko izvijanje trupa pri trakciji glave
uglavnom pitao nas je gdje ćemo fizijatru na pregled pa kad sam spomenula Polovinu nije pokazao oduševljenje iako nije imao reći ništa protiv nje osim da se psihički pripremimo... naravno psihički sam već spremna pa ću ipak otići k njoj jer kad ću već ovu godinu posvetiti vježbanju onda ću radije vježbati ozbiljnije nego se za godinu dana pitati zašto nismo ozbiljnije zapeli.