Ideja datira još s početka devedesetih, znam i od koga potječe, a mi o njoj pričamo od sredine devedesetih. Javnosti ju je obznanio Ribafish u Kliku prije nekoliko godina, te mislim da je red da se i njega i šefa u Kliku obavijesti o tome, što ću iz ovih stopa i učiniti...
Svi koji žele sudjelovat bilo kao natjecatelji, navijači ili sponzori, molimo neka se prijave na email prema pravilima prijave na stranicama ili ćemo ih skroz ignorirati
- ukupno 24 pive i 23 žestice
- skratili smo vrijeme trajanja na 1 dan i vrijeme starta prebacili u 7 ujutro
- troškovi su ispali manji od očekivanog pa smo prepolovili kotizaciju i za natjecatelje (nakon 01.10.) i za navijače
- fiksirali smo datum na 19.10.2007.
Ostale novosti:
- zakupili smo domenu www.ilickimaraton.com i napravili mailistu za natjecatelje.
.
Detaljnije na stranicama.
gledam vam rutu i zaboravili ste na trač u ilici 506, on je odmah do ippona
također ilica ne završava na 530
majke terezije od 2 do 6 je ustvari ilica 532-536, a tamo ima još 4 kafića mislim
gledam vam rutu i zaboravili ste na trač u ilici 506, on je odmah do ippona
također ilica ne završava na 530
majke terezije od 2 do 6 je ustvari ilica 532-536, a tamo ima još 4 kafića mislim
Ovo za "Trač" ćemo provjeriti, ali mislim da nema adresu u Ilici ili tako nešto.
Da li biš mogao pojasniti ovo s "majke terezije od 2 do 6"? Kako je to Ilica ako je "majke terezije"?
Ovo za "Trač" ćemo provjeriti, ali mislim da nema adresu u Ilici ili tako nešto.
Da li biš mogao pojasniti ovo s "majke terezije od 2 do 6"? Kako je to Ilica ako je "majke terezije"?
vjeruj mi ima
nosim poštu tamo
desno od ippona
isti odgovor i za ovo s majke terezije
a kako to?
pitaj onog genijalca koji je to slagao
532, 534 i 536 je još
ima dupli naziv ulica
majke terezije i ilica
pošta dolazi na oboje, iako na zgradama piše majke terezije
ok, ne znam kako bi to tumačile važe propozicije al trač je svakako u ilici 506
isti odgovor i za ovo s majke terezije
a kako to?
pitaj onog genijalca koji je to slagao
532, 534 i 536 je još
ima dupli naziv ulica
majke terezije i ilica
pošta dolazi na oboje, iako na zgradama piše majke terezije
ok, ne znam kako bi to tumačile važe propozicije al trač je svakako u ilici 506
Moguće da su se te zgrade preimenovale iz Ilica u Majke terezije pa zato još uvijek pošta odlazi tamo. Uglavnom, ako na zgradama piše Majke terezije, onda ih nećemo ubrajat, da ne kompliciramo sad. Ako treba ćemo nadoknadit nagodinu
A za "Trač" koliko smo vidjeli piše "Zrnetićeva 9" pa ga zato nismo ubrojili. Ali poslat ćemo još nekog da provjeri u čemu je stvar.
- prijave za natjecatelje su zatvorene, ukupno je 30 natjecatelja. Prijave za navijače još uvijek su otvorene.
- interes za Ilički maraton je naglo porasao, stranica je u zadnjih nekoliko dana imala preko 13.000 posjeta
- pojavili smo se na Net.hr kao stranica tjedna
- uskoro stiže službeni trailer maratona (za par dana), dotad se može pogledati Trailer trailera (ima ga na stranici pod Novosti).
- Džines su se vratile iz Pičaka
I najbitnije od svega:
Termin održavanja maratona morali smo prebaciti za tjedan dana kasnije 27.10.2007. Ispravite si svoje rokovnike, bilježnice i digitalne kalendare i javite svima.
Razglasite dalje svima, a detaljnije pogledajte na stranici:
- izašao je službeni Trailer Iličkkog maratona, obavezno ga pogledajte i slobodno komentirajte na ilickimaraton@losebrije.com
- Ilički maraton pojavio se na naslovnici stranice Bloger.hr
- u planu je trening za Ilički maraton - održat će se u nedjelju 07.10.2007.
Bolesni ste u glavu. Da sam malo mlađi, pridružio bi se
I došao do cilja, s obzirom da sam u najboljim danima mogao strusiti bocu viskija i 7-8 malih piva. Naravno, samo u večernjim satima, a kako ovdje ima 24h na raspologanju vjerojatno bi došao do cilja. Naravno bez riganja. Nego, zar sve te birtije rade 24h?
svaka cast hvalevrijedna inicijativa...da ste barem u rijeci...obi(gradonacelnik)bi sigurno to sponzorirao...e da slicna je manifestacija kao zadnji dan maskara kad se ide po selu od kafica do kafica....meni je rekord 24,s time da su mi poslije 12.samo pricali o tome drugi dan.....
- vijest o maratonu se pojavila na Monitor.hr i na web stranici Nacionala
- imat ćemo službene majice maratona, a dobit će ih na poklon i prvih 10 prijavljenih navijača
- vijest o maratonu izašla je i na radiju i u novini Metro (zagrebačko izdanje valjda)
Mislim da nema riječi koje mogu opisati koliko je dobro bilo na mratonu... Ali zato možete pogledati na snimkama. Evo napokon smo ih sredili, možete ih vidjeti na: