U 11 mj. ćemo "obaviti" krstitke. Biti će u krugu najuže rodbine (oko 15 ljudi ). Odlučili smo da bi otišli na ručak u neki restoran ali neznamo gdje! Bitno nam je da nije preskup, da ima ljubazno osoblje i ugodan ambijent i da je u Zagrebu. Molim vas pomagajte!!!
kakva hrana? koji dio grada? što znači "ne preskup"?
Hrana klasika, mislim neću ih vodit u kineski, tajlandski i tak (ipak je večina Ličana). Riblji restač isto dolazi u obzir. Dio grada nije od presudne važnosti, a pošto smo u Novom Zagrebu bilo bi bolje da nije u Dubravi. A ovo ne preskup...pa recimo 200, 250 kn po glavi.
U 11 mj. ćemo "obaviti" krstitke. Biti će u krugu najuže rodbine (oko 15 ljudi ). Odlučili smo da bi otišli na ručak u neki restoran ali neznamo gdje! Bitno nam je da nije preskup, da ima ljubazno osoblje i ugodan ambijent i da je u Zagrebu. Molim vas pomagajte!!!
S obzirom da si u N. Zagrebu, čula sam da nije loše u Big Mammi u Horvatovoj, kod Auto-Otoka. Navodno je ok omjer cijena - usluga - kvaliteta.
Mi ćemo na proljeće imati krizmu i mislim se malo raspitati kod njih.... jer iako imamo relativno dosta prostora, ne namjeravam to ni u ludilu raditi doma. I da, i kod nas ima dosta Ličana pa nam ne paše kinesko-talijansko-japanska verzija restorama
Restoran Turk u Buzinu(kod hotela Ariston) bi po meni bio odličan izbor.Imaju izvrsnu i hranu i uslugu.I cijene su ok.
U Big Mammi nisam baš bila zadovoljna hranom,bila je onak osrednja,nedefinirana,a jednom su mi umjesto puretine donjeli piletinuvaljda su mislili da neću vidjeti razliku.Inače cijene su više nago povoljne.
Da li ima u zagrebu restoran koji ima svoju živu muziku?Moram izvesti 20-ak ljudi na večeru,svi su u 50-ima,pa tražim mjesto gdje bi se moglo dobro pojest,popit i plesati!
Da li ima u zagrebu restoran koji ima svoju živu muziku?Moram izvesti 20-ak ljudi na večeru,svi su u 50-ima,pa tražim mjesto gdje bi se moglo dobro pojest,popit i plesati!
Proljetos bio zadnji put, restoran "Slavonija" na Savici.
Restoran Jurišan možda nema bogznakakav ambijent, ali je klopa odlična. Imaju zanimljiv izbor klope, sve je uvijek jako fino, a po meni nije jako skupo. Lokacija - Stenjevec ili kud već to spada.