ja bi došla tam skockana, sjela pokraj njega, zagrlila ga i rekla "evo me", da se malo prži na laganoj vatrici, a prije toga odselila kod tog frenda i ispraznila pola stana i naravno nakupovala se najskupljih krpica njegovom karticom, pogotovo sexy donjeg rublja i stvarčica iz sex shopa, pa nek se misli za što će mi kad bude vidio račun, hehe
na ovo sam i ja mislila .. prvo snimis sta se dogadja a onda im se nevino uvalis za stol i poljubis ga .. joj .. ispao bi totalni papak pred tim komadima
ako otiđe tamo i vidi nešto šta ne bi htjela vidjeti, a nakon svih ovih mailova, malo šta bi voljela vidjeti....
mogla bi napraviti totalni nered po kafiću/disku...teško bi netko ostao hladan da vidi dragog u nekom flertu, nakon šta laže da ide sa frendovima, a kamoli da ga vidi kako ju pipka ili nešto... ja bi ispalila...
možda bi najlakše bilo pokupiti se bez riječi.. ili pak reči mu sve šta znaš..
ali lako je nama svima pričati o tome...
i ja gledam cijeli dan šta ljudi pišu ovdje..ali kozna kako bi itko od nas reagirao. ja se nikad ne bi voljela naći u toj situaciji, jer mislim da bi bilo krvi, ali sigurno u niti jednom trenutku ne bih pomišljala na ostajanje sa njime... odmah nakon onih mailova di si skužila da se ševuckao naokolo svo ovo vrijeme.
misliš li da će se on ikada promijeniti???
nađi si nekog kog zaslužuješ. spasi se dok možeš.
sretno i svakako nam napiši kako je prošlo...
ja sam dosta osvetoljubiv,naime..nasa bi neku ludu koja bi dosla u stan sa mnom,dok sam prije toga dragu veza za krevet,zalipija joj usta,ruke noge..i onda bi se siba s tom djevojkom svi skupa na tom krevetu...mozda bi i za kraj curi (bivsoj) koju kap poklonia
enivej,..nisam sve procita pa neznam jesi li ga ostavila ili ne,ali ovisi od osobe do osobe. ako volis malo patit u zivotu i osjecat se ka rob,dok imas uspjesnog muza koji prleta okolo...okey zasto ne ako ti tako pase.
ali vako po prici reka bi da te boli sta te ne postuje,a opet..nezelis ga izbubit odma,..mozda ce ti znacit nesto ako ti kazem za definciju vremena-cak ni vrhunski znanstvenici neznaju to definirati,..hocu rec..vrime prolazi tila ti to ili ne,i samo mozes bit sritnija u buducnosti svojoj,naci nekog ko te postuje i voli... a ova krizica i bol koju ces osjecati.. to ce proc,..tome se samo kasnije smijes unatrag i kazes : koja sam ja budala bila,ali si ponosna jer si imala hrabrost. na kraju krajeva,tvoj pravi princ ce biti netko s kojim ces uzivat tu nepojmivu definiciju vremena i osjecat cete pravu atmosferu
jebes to,u ovakvim trenutcima moras bit "musko",ali sabrana,puno pricati nitko nevoli.. to udje u jedno uho i izadje u drugo. budes mu govorila stvari tipa: kako si moga ovo ono... njemu ce misli upravo odletjeti na neku koku..uostalom zasto bi trosila svoju energiju,osjecaj se vrhunski...a sad naravno posto ste dugo skupa,pretpostavaljam da zivite skupa..da ti nije lako.. ali to je jednostasvno dio tvog zivota koji moras ispatiti,malo se muciti..to je to,kasnije to prodje. ima i gorih stvari... tipa..ocev prijatelj je ostao bez zene nakon 14godina braka utekla sa susidom negdi..susid se obogatija bia. ti sigurno nisi sponzorusa koja ce trpjeti samo radi uspjesnog muza. bog
jebes to,u ovakvim trenutcima moras bit "musko",ali sabrana,puno pricati nitko nevoli.. to udje u jedno uho i izadje u drugo. budes mu govorila stvari tipa: kako si moga ovo ono... njemu ce misli upravo odletjeti na neku koku..uostalom zasto bi trosila svoju energiju,osjecaj se vrhunski...a sad naravno posto ste dugo skupa,pretpostavaljam da zivite skupa..da ti nije lako.. ali to je jednostasvno dio tvog zivota koji moras ispatiti,malo se muciti..to je to,kasnije to prodje. ima i gorih stvari... tipa..ocev prijatelj je ostao bez zene nakon 14godina braka utekla sa susidom negdi..susid se obogatija bia. ti sigurno nisi sponzorusa koja ce trpjeti samo radi uspjesnog muza. bog
Dobro ti zboris, ali nece mi biti lako. Danas me nazvao s posla i opet sam mu rekla da bi rado s njim van jer nemam s kim pa je rekao da znam da je to vecer za decke i da nema sanse. Jos malo treba doci kucu na veceru, iskreno sma razmisljala o onoj piti s govnima, ali sam odustala. Sad se opet valja smjeskati jer ne smije skuziti sto ga ceka. Otici cu tamo onako kao slucajno i ako me tko od njih skuzi lijep cu mu prici i reci da ne zelim smetati i da nisma ljuta na njega nego na sebe jer sam cijelo vrijeme mislila da me voli i da sam mu turbo zabavna, ali ksuzih da nisma pa nek nastavi svoj party s damama, a s nama je gotovo. Uglavnom nesto u tom stilu. No najradije bi da me ne skuzi i da frendica proba napravit koju fotku pa kad isplaniram kud cu i kako samo se pokupim i ostavim tu fotku pa nek si misli.
Dobro ti zboris, ali nece mi biti lako. Danas me nazvao s posla i opet sam mu rekla da bi rado s njim van jer nemam s kim pa je rekao da znam da je to vecer za decke i da nema sanse. Jos malo treba doci kucu na veceru, iskreno sma razmisljala o onoj piti s govnima, ali sam odustala. Sad se opet valja smjeskati jer ne smije skuziti sto ga ceka. Otici cu tamo onako kao slucajno i ako me tko od njih skuzi lijep cu mu prici i reci da ne zelim smetati i da nisma ljuta na njega nego na sebe jer sam cijelo vrijeme mislila da me voli i da sam mu turbo zabavna, ali ksuzih da nisma pa nek nastavi svoj party s damama, a s nama je gotovo. Uglavnom nesto u tom stilu. No najradije bi da me ne skuzi i da frendica proba napravit koju fotku pa kad isplaniram kud cu i kako samo se pokupim i ostavim tu fotku pa nek si misli.
ja njega nebi ni pustila danas,rekla bi ako me voliš ostaješ ,ako ne idi??'pa da vidiš
opravdanje je sljedece: "duso, znam da sam ti lagao ali nisam ti htio reci,jer sam znao da ces se ljutiti,odnsono da ces se osjecati lose pa sam zato presutio. razlog zbog kojeg su dosle ove 3 cure jest taj sto: ivana ivic je zatrudnjela i htijela je nesto proslavit ovako,ili..marta matic je dobila promociju..tralala,i sa njima se samo zafrkavam,nepada mi napamet da te varam a da kasnije lezim s tobom u krevetu.. to ti otprilike tako ide,..vazno je da ..ako sutradan dodje do tih pricica,da mu se zaderes u faci i kazes kako te manta i laze. - ukoliko u tom trenutku se nebude boria za pravdu,vec okrenia ledja -> to znaci da si ti upravu,a njemu triba minuta da razmisli sta ce reci - sljedi: FAK OF. ukoliko se bude boria za pravdu i smatra da stvarno nije u realnosti tako kako je izgledalo i bude da sve od sebe da se opravda,onda su 2 mogucnosti: 1) ili je jako dobar lazov i nezeli te izgubit 2) stvarno prica istinu. //// u svakom slucaju,ako je 1) u pitanju,onda se nebrini jer to nemoze zauvik tako,a ti imas (kao i svi mi) samo 1 zivot koji moras lipo provesti a..izgleda da bezveze trosis svoje vrijeme,emocije,ljubav na nekog ko je totalno debilno ispa u tvojim ocima - oci na koje je zaboravia...jel tako.
enivej,njie prvi put da ovako nesto cujem,vecina partnera nakon 7 godina malo okolisaju,jer..im to jednostavno fali,to im je zanimljivo,nesto novo..a zenu bira na nacin da ce moc snjom razgovarati s gustem i kad bude ima ohoho godina... pitanje je jeli ti zelis zivjeti sada s nekim kao sto je to bilo normalno prije ohoho godina,kada su zene toga bile svjesne,a muz je imao cilj oplodjivati..i to po prosjeku barem 5 zenki. ovo danas nije nista drugo nego projekcija,preslika "džungle" u moderni svijet. radi sta osjecas,napusti spilju i nadji neku oazu. .... (sorry sta dugo pisem,dosadno mi je kuci..)
ja sam dosta osvetoljubiv,naime..nasa bi neku ludu koja bi dosla u stan sa mnom,dok sam prije toga dragu veza za krevet,zalipija joj usta,ruke noge..i onda bi se siba s tom djevojkom svi skupa na tom krevetu...mozda bi i za kraj curi (bivsoj) koju kap poklonia
U njezinom slučaju, da jebač pokloni koju kap njezinom (bivšem) dečku.
zene su iste ka i muski,a za muski se kaze: svi ste isti! - dakle,zene su sve iste - razlika je jedino ta sta zene o tome sute i negovore puno,dok se lavovi vole malo izlajati. Inace,to dodje otprilike na isto,obe strane vole upoznavati nakon N godina veze..
Lijepo sam rekla, mora ga navesti da pomisli da ga cijelo vrijeme vara. To je jedino čime ga može dotući.
Ma ni slucajno, bar kod njega to ne pali. Kad sam to prosle godine probala, izlazila sam jako cesto, uvijek se izvlacila na sex kao da ne mogu i tako, sto ja nikad ne radim. Sve na nagovor prijateljice i onda je on bio sumnjicav i da vidis kako se ploca okrenula, onda mu vise to nije bilo to, nisam taj neki mjesec dana bila uvijek tu za njega, a to sto on tako stalno nema veze. Onda je rekao da tako ne moze i razisli smo se, pa smo se nakon 2 mjeseca opet sastali i to je bila velika greska koju sad itekako osjecam.
nikako te patnicke spike, uzivaj, mislila sam da me volis
o neeeeeeeee
sto manje rijeci i objasnjavanja
Imas pravo! Idem ljudi za koji sat vremena van se naci s frendom, a onda u taj disko. Drzite mi fige da ne explodiram i da konacno okrenem novu stranicu u zivotu. Javim sutra kako je proslo.