a koji si ti ,i jel uopće znaš kak izgleda Formula 1 Stavi Vettela u Ferrari,a Massu u STR, Vettel osvaja naslov,a Massa eventualno 1 ili 2 boda u sezoni
e pa stari onda reci: bilo koji vozač u Ferariju ili McLarrenu će biti svjetski prvak - i moja pokojna baba!!
posebna zamolba za ženske članove PDFa MK - nemojte se sramiti, slobodno pokažite vaše noge (butine pa niže)...dajte da malo slinimo
A ove pametnjakoviće koji sad tu neznam kaj pametuju
Ovak ovo je Vettelu prva puna sezona u STR-u je došao do prvog PP-a i prve pobijede u utrci u kojoj nitko nije odustao u utrci bez SC-a i bez nekih neznam ti kakvih čudnih preobrata
Realno u prošloj i ovoj sezoni:
BMW je već dugo 3 momčad po snazi i dali imaju ovakvu pobjedu,Renault je realno 4 momčad i ista stvar(Alonso ima pobjedu,ali samo zahvaljujuči SC-u na stazi i iznimno sretnoj situaciji za njega),RedBull nema pobjede,Toyota nema,Williams nema,a sve su to momčadi realno bolje od STR-a ili su tu negdije
i zaključak je jednostavan,Vettel je bolji od svih tih vozača,eventualno se možda da raspravljat o Alonsu,Hamiltonu i možda Massi(mada je meni ovo osobno smiješno stavit Massu u taj kontekst,ali rezultati govore za sebe ) a ostatak zaboravi,jer realno gledaj Vettel - 27 bodova (1 pobjeda) naspram Burdaisa 4 boda ,je skoro pa 7 puta više bodova u odnosu na vozača koji vozi isti bolid e sad to je kao da Hamilton sad ima 357 bodova a Kovalinen 51
A ove pametnjakoviće koji sad tu neznam kaj pametuju
Ovak ovo je Vettelu prva puna sezona u STR-u je došao do prvog PP-a i prve pobijede u utrci u kojoj nitko nije odustao u utrci bez SC-a i bez nekih neznam ti kakvih čudnih preobrata
Realno u prošloj i ovoj sezoni:
BMW je već dugo 3 momčad po snazi i dali imaju ovakvu pobjedu,Renault je realno 4 momčad i ista stvar(Alonso ima pobjedu,ali samo zahvaljujuči SC-u na stazi i iznimno sretnoj situaciji za njega),RedBull nema pobjede,Toyota nema,Williams nema,a sve su to momčadi realno bolje od STR-a ili su tu negdije
i zaključak je jednostavan,Vettel je bolji od svih tih vozača,eventualno se možda da raspravljat o Alonsu,Hamiltonu i možda Massi(mada je meni ovo osobno smiješno stavit Massu u taj kontekst,ali rezultati govore za sebe a ostatak zaboravi,jer realno gledaj Vettel - 27 bodova (1 pobjeda) naspram Burdaisa 4 boda ,je skoro pa 7 puta više bodova u odnosu na vozača koji vozi isti bolid e sad to je kao da Hamilton sad ima 357 bodova a Kovalinen 51
i meni je vetel dobar vozac, ali imo je najbolji bolid na v.n. monze to je ocigledno pa se nemoze to bas tako usporedivati jer wiliams, toyota pa ni bmw nikada nisu imali najbolji bolid na nekoj utrci, kao sto se desilo toro roso timu
i meni je vetel dobar vozac, ali imo je najbolji bolid na v.n. monze to je ocigledno pa se nemoze to bas tako usporedivati jer wiliams, toyota pa ni bmw nikada nisu imali najbolji bolid na nekoj utrci, kao sto se desilo toro roso timu
Od kud ti da je STR bio najbolji bolid u Monzi ko je imao najbolja vremena,ko je imao najbrži krug,ko je imao najbolji max speed,koji je završio Burdais ak je STR bio najbolji bolid,zakaj je Hamilton bio brži od Vettela 2 sec po krugu,sve u svemu niti blizu,stvar je u tome da je Vettel najbolje odvezao kvalifikacije i da je vozio najkonstantnije u utrci
Od kud ti da je STR bio najbolji bolid u Monzi ko je imao najbolja vremena,ko je imao najbrži krug,ko je imao najbolji max speed,koji je završio Burdais ak je STR bio najbolji bolid,zakaj je Hamilton bio brži od Vettela 2 sec po krugu,sve u svemu niti blizu,stvar je u tome da je Vettel najbolje odvezao kvalifikacije i da je vozio najkonstantnije u utrci
da mclaren je bio bolji u jednom dijelu utrke a toro roso je bio konstantno isti nije mu smetala ni kisa pa ni bez kise
izuzev VN Kine... http://www.formula1.com/results/driver/2008/822.html
izuzev VN Kine... http://www.formula1.com/results/driver/2008/822.html
od svih utrka koje je završio,samo tri utrke nije završio među osvajačima bodova,istu statistiku imaju još i Alonso,Hamilton i Massa,a samo Kubica je bolji od njih,on je samo 1 utrku završio izvan bodova
Nada i pol,sljedecu sezonu ce kupusariju napraviti,a sad gdje ce...ja bi ga volio u Bemburi vidjeti posto mislim da su McLaren i Ferrari nedostizni jos,ali i Renaut bi dobar bio. Ipak BMW je odlican a ima slabe vozace..
__________________ "Nije blago ni srebro ni zlato,već je blago što je srcu drago."
LLeeeeeggenda!! Mislim da se svi zajedno slažemo u tome da je odličan i da ga definitivno treba što prije katapultirati u bolid konkurentan za naslov!!
vettel je toliko simpatija stekao ove sezone da mi je trenutno najdraži vozač u zadnjih par godina. onako superiorno preć hamiltona i uspješno im odmicat do kraja tako da mu s lewis nije mogao približiti ni za pokušaj napada. dečko je tijekom cijele sezone pokazao svoju genijalnost i mislim da bi ferrariju trebali ozbiljno razmislit o njemu kao zamjeni za kimija.
sad jedino ovisi do kad kimi ima ugovor
would you be willing to trade all the days from this day to that for one chance, just one chance, to come back here as young men and tell our enemies that they may take our lives but they will never take our freedom!"
Vettel još ne može otići iz STR jer vozi za Red Bull od 14. godine, oni su ga 'izgradili', napravili od njega vozača kakav je danas, i mora ostati kod njih za sada. Kolko još dugo - to nisam siguran.