Unreal Tournament 3 Beta on PCOn October 12, 2007, a beta demo was made available for download [22][23][24] hours after it was leaked to the public.[25] The beta features 2 deathmatch maps (HeatRay and ShangriLa) and one vehicle capture the flag map (Suspense) [26] The demo keeps many customizable features locked as well as lowering graphics quality in order to keep the file size small. The official release of the beta was at 3PM ET on fileplanet.
Reception to the currently released information has been generally positive. However, there has been complaints of its accessibility features such as the mouse sensitivity not being high enough for many players, unable to increase font size of chat messages and not being able to set the TAB key to show the score board.
Minor issues also include the score board not showing the ping of players, the game not having Torlan and Primeval maps from the original as well as the popular Onslaught mode. Many players were also disappointed about the disappearance of the Mine Layer.
Pošto i dan danas imam UT99 instaliran i igram ga dosta...uopštem me ne zanima ovaj UT 3...probao sam demo i otkrio da nike koristi od te igre zapravo je to samo UT2004 sa boljom grafikom, jedino treba probart onaj novi mod assault/onslaught mišung. Bumo vidli-rekli su coravi.
Možda ce full biti korisniji LOL
ili preko ove ip adrese:
84.255.253.162:7777
ili ako neko hoce posjetit forum, evo link: http://www.blatnik.dyndns.org/forum/
na tom forumu mozete otvarat svakakve teme!
Bilo sta vam padne napamet.
Samo pisite na engleskom.Ili se mogu dogovorit sa adminom, pa cu bit moderator za forum na hrvatskom......Vec me je pitao za to....
Ako neko hoe patcheve za ut evo link: http://www.oldunreal.com/officialpatches.html
znaci trazite patcheve 436 ili 451 verzije.
prvo se mora 436 instalirat da bi se mogao 451!
Ako netko nesto zatreba, ako mogu pomoc tu sam, samo saljite pm!
Mogu vam nabavit link za skidanje cijele ut99 verzije.
Neću ni pomišljat na ovo nakon onog sranja od UT2003 (2004). A ovo mi jako baca na to.
Stari UT najjaći samo je bed šta san ga prova igra prije par miseci online i nakon svih bonus packova i patcheva koje sam ima spremljene, skužia da mi sa svakog server skida neke modele, mape, da je na kraju zakurac jer ne možeš ka prije lipo nać server, kliknit i igrat.
Unreal Tournament 3 izišao je u prodaju 23.11.
Zanima me da li je tko igra, i kakvi su vaši utisci?
Da li bih je ja mogao igrati sa grafičkom Radeon X700?
Ovi ostali zahtjevi štimaju.
Unreal Tournament 3 izišao je u prodaju 23.11.
Zanima me da li je tko igra, i kakvi su vaši utisci?
Da li bih je ja mogao igrati sa grafičkom Radeon X700?
Ovi ostali zahtjevi štimaju.
ja to baš ne znam,jer se razumim samo u gforcice,ja imam gf 7600 i grafika preeeecoool
predobra igra... Ja iman samo demo, a upravo mi se skida cila. Igra je odlična jer je grafika dobra, a igra je također savršeno nerealna... baš po mom ukusu