Riječ je o novom PC RPG-u (ne MMORPG!!!) koji je izasao danas, 26.10.2007 u Europi a za 4 dana u SAD-u. Igrači preuzimaju ulogu slavnog ubojice raznih čudovišta, pa i ljudi, Geralta (The Witcher je skup noveli poljskog pisca, prema kojima je snimljen film i TV serije, a u izradnji igre je sudjelovao i sam autor, a radnja se odvija nakon radnje svih knjiga, tocnije 5 godina nakon.).
Igra je vec u prvom danu dobila odlične ocjene, a najmanja iznosi 8.8, dok najvisa cak 9.5.
The Witcher ima zanimljivu priču, pun je akcije, borbe se odvijaju u realnom vremenu, grafika je fantasticna, a soundtrack.... tako dobar soundtrack dugo nisam cuo.
Igru je napravila poljska tvrtka (i sam autor novela je Poljak) CD Projekt, izdavac je Atari, a koristi se BioWare-ov unaprijeđeni i poboljšani engine-Aurora engine (stari je koristen u izradnji igre Neverwinter nights)
Ja cu si uskoro kupiti igru, cim mi se ukaze prva prilika. I to origig
vec mi je dosta pirata i prženja.
super je igra,vidio sam recenziju u jednom švabskom časopisu kojeg sam nedavno kupio u švabiji...igra je jako dobra,super grafika,razrađena priča i također navode da je soundtrack naime jako dobar igra se definitivno isplati kupiti
a-a nemoguće. da je to tako pisalo po webu, jer igre ne izlaze prije nego se sluzbeno izbace. a da je neki hack ili slicno, da je netko ukrao igru, opet bi bilo posvud na webu. dakle, izmišlja...
__________________ nemam potpis. Ups... potpisao sam se
Odi na www.rlslog.net. To je stranica gdje pisu koje su igrice, filmovi itd. izasli
Klikni gore desno games i odi na 3. stranicu, tak nesh. Pa ces vidjet da pise:
Posted on 24.10.2007 at 00:32 in Games by Shiny The Witcher CLONEDVD-PLATiN
hmm da tocno. ispričavam se ali ipak, to je samo clone, a sudeci po po-outsima na stranici, sve je puno spama i virusa. Thanks but I think I'll pass i kupti ću si original.
__________________ nemam potpis. Ups... potpisao sam se