Za potrebe svog diplomskog provodim istraživanje na WoW igračima (sadašnjim i bivšim) o navikama igranja i ljudskim vrijednostima. Istraživanje se radi u svim državama bivše Jugoslavije.
greška je i Foresaken, rasa se zove Forsaken. i također moram primijetiti da si u prvoj listi prioriteta napisao da ako tvrdnja nije u suprotnosti s osobnim načelima ju ocijenimo umjesto s -1 s 0 ili -1, dok si u drugoj listi napisao s 0 ili 1. pretpostavljam da i u prvoj treba biti 0 ili 1 jer ovako nema previše smisla.
The world is like a ride in an amusement park, when you go on it you think it's real because that's how powerful our minds are. We can change it anytime.No effort, no work, no job, no savings of money.Just a choice, right now between fear and love. Turn on, tune in, drop out.
Meni nece jer imam 14god...ne kuzim zakaj moras bit 18 da ispunjavas antketu...daj to popravi inace ti rezultati nece bit tocni jer ima dosta ljudi ispod 18god koji igraju wow...
Nis...napisat cu da imam 18 :/
Meni nece jer imam 14god...ne kuzim zakaj moras bit 18 da ispunjavas antketu...daj to popravi inace ti rezultati nece bit tocni jer ima dosta ljudi ispod 18god koji igraju wow...
Nis...napisat cu da imam 18 :/
Ne smije se radit istraživanja na mlađima od 15 bez dopuštenja roditelja i ostalih komplikacija, stoga taj filter di izbacuje mlađe.
No kad kažete da ste mlađi od 15 upitnik vam kaže da ne zadovoljavate uvijete itd., no da možete dalje riješit.
Tako da nemojte pisat da imate 18 ak ste mlađi nego samo stavite koliko imate godina i kad vam da ovu gore uputu kliknite dalje i riješite upitnik. - jer ak stavite godine koje niste onda mi analiza razlika po godinama neće valjat
Ne igram WoW već godinama (prestao mjesec dana nakon što je Wrath of The Lich King izašao), ali igrao sam ga pun kurac vremena prije toga sa frendovima.
Tak da eto, popunio sam ti upitnik i sretno sa diplomskim kolega.