Možeš ih i sam napraviti...
Našao sam jednom negdje tutorial, mislim da na www.metacafe.com ali nisam ga sad uspio ponovno nać.
Sljedeći put kad buš išao u inozemstvo tamo pogledaj mislim da je to dosta rijetko kod nas. Ćak ti se isplati pogledati u dućane tipa getro, metro i sl.
ja sam bio tu stvarcicu kupio u Spartaku, i nakon mjesec dana igrao sam se u sobi loptom... ostatak znate. letjela je u dijelove. moja je bila i zvučno osjetljiva: imala je mikrofon i radila je u ritmu mjuze, a mogla je radit i na dodir: pušta tu struju u sve strane, a kad staviš prst ili ruku na dio stakla, svu struju ti usmjeri u prst/ruku i začas ga zgrije.
ja sam bio tu stvarcicu kupio u Spartaku, i nakon mjesec dana igrao sam se u sobi loptom... ostatak znate. letjela je u dijelove. moja je bila i zvučno osjetljiva: imala je mikrofon i radila je u ritmu mjuze, a mogla je radit i na dodir: pušta tu struju u sve strane, a kad staviš prst ili ruku na dio stakla, svu struju ti usmjeri u prst/ruku i začas ga zgrije.
Možeš li mi reć di je taj Spartak i koliko si je platio? tnx
di zivis? ima ih u vise gradova. jednom je bio tu kod mene u Rovinju neko vrijeme, ali su ga zatvorili. tu sam ga kupio za oko 100kn. inace imas Spartak u Puli, Zagrebu... inace, to ti je onaj tip trgovine koji drze jeftinu i nekvalitetnu robu ( Days autoradio cd/mp3, daljinski, angle maskica, izlaz za sub, md/cd changer control, big color display... oko 400-500 kn ) iako imaju i dobrih stvarcica ( Sony... ).
pretpostavljam da ga ima i u Rijeci, ali u Puli i u Zagrebu je sigurno ( barem je bio ).
gledao je po čipotekama, getroima, metroima, el. shopovima tipa "UNUK" na Mlaci i nitko to nema, jedino znam sa sigurnošču da mogu to nabavit u Bologni ali tamo mi se ne ide