meni je bila prekrasna u spotovima, super pleše, baš je sexy i sve to...
al onda sam vidla nastup u živo-ok, ne zna pjevat, to me i nije tolko iznenadilo, ali izgleda skroz drugačije, previše šminke, bezveze mi je...
__________________ Don't follow leaders. Watch the parkin' meters.
meni nit smrdi nit mirise, jedna od mnogih istih na sceni. fasciniraju me njena iritantna usta. ne usta kako usta nego nacin pjevanja u kameru, preumjetno.
meni je zena presexy. doduse u spotovima i na slikama, kak inace izgleda ne znam. al ono sto vidim na tv-u mi se svida. ima jaaaako dobro tijelo, a faca joj bas nije nekaj
pa gle kad sam rekla od plesa naravno da se to odnosilo na guzu, noge, ruke, trbuh, struk, bokove itd. a ples na rast grudi ne utjece, naravno. a ti pod dobro tijelo smatras samo grudi? kaj ti vrijede silikoni ak ti dupe visi do poda i imas 20 kila viska?
e al ja ne znam dal ona ima silikone...ne bi bas rekla, al nikad ne znas
ja nekak sve te poznate face tesko dozivljavam lijepima, jer znam da iza tog izgleda stoje hrpe ljudi..
pa tako mogu i ja ne radit nis u zivotu, neg pjevat na plejbek, imat 5 stilista, 3 trenera, 2 nutricionista, kirurga, 10 sminkera, ucitelja plesa i jos tonu popratnih pojava... i bit komad da ti pamet stane.
ovak sva uredjena i sredjena, ok izgleda (imam mi preumjetnu facu)..
al ima i hrpa cura po gradu koje su mi puno ljepse, a nemaju pozadinu (ljudi koji se brinu oko izgleda) ko ova..