Da li ste vi nekad primjetili da neki najljepsi decki/cure nemaju to ono nesto i da ti se ne svidaju.Ipak ja ne znam kako da definiran ono nesto pa ako vi imate nesto o tome recite
Kako kod koga. Netko obožava sam pogled neke osobe, uglavnom svima je važno ponašanje (držanje, jeli vedra osoba itd) neke osobe. A da nije sve u izgledu, zamislite si terminatora žensku, onako full savršenu http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/f040.gif. Ali neće vam biti ništa posebno. Zašto? Jer se nezna opušteno držati i smijati se te zabavljati...ili što vas već privuče nekoj osobi. A ima i smisao za humor kao terminator
Normalno da je tako. Poznajem mnogo zgodnih, lijepih i extra cura ali me uopce ne privlace a privlaci me ovamo jedna koja nije 100% ovo sve gore nabrojano.
slazem se s tim, jer stvano ima toliko njih a da stvarno nemaju "ono nesto" sto ce mene privuci... i jos mi je najbolje kad takve osobe naprave nesto, bilo sta, sto me jos vise odbije od njih (iako je to zaista rijetko al opet...)
"ono nesto" vidim samo ocima...pogotovo ak je cura mala i crnokosa ili brineta
iako tek zaista da osjetim i to "ono nesto" mogu tek u razgovoru s tom osobom,jer ako mi ima te neke pokrete,odabir rijeci,ponasanje...ahh neznam ni sam kak da opisem...to imas ili nemas...
Ima jedan tip za kojeg sam ful zaljubljena dulje vrijeme. Drugim curama uopće nije zgodan ali meni je auuuu!!!
Vjerojatno zbog tog nečega. Ono kad me pogleda u oči imam feeling ko da ga mogu čitat ko knjigu a i on mene...
vise ljudi su najveći snobovi i samo gledaju kako bi neko imao para i ljep da bude (i popularan) ali neki jednostavno gledaju na to da im se osoa svidi da s njom uspostave neku komunikaciju...mislim ja ono nosim naocale ali nisam izopcena iz drustva zbog toga cak i imam bolje frendove nego neki napirlitani kreteni i kretenuse...ja sam zadovoljna sobom i bas mi je fensi i volim kako ljudi zarače i ljudi to vole kod mene i to je jedino važno...samopouzdanje i da zračiš ali imate pravo ima nesto i u očima.........
vise ljudi su najveći snobovi i samo gledaju kako bi neko imao para i ljep da bude (i popularan) ali neki jednostavno gledaju na to da im se osoa svidi da s njom uspostave neku komunikaciju...mislim ja ono nosim naocale ali nisam izopcena iz drustva zbog toga cak i imam bolje frendove nego neki napirlitani kreteni i kretenuse...ja sam zadovoljna sobom i bas mi je fensi i volim kako ljudi zarače i ljudi to vole kod mene i to je jedino važno...samopouzdanje i da zračiš ali imate pravo ima nesto i u očima.........
To mi je cudno sto neki ljudi imaju kompleks ili opet drugi ovamo kazu nesto za neke cure sto nose naocale a meni na mnogim curama to bas slatko izgleda, sto znam, takav sam.
I ja, na neki način. Zapravo, i mrzim i volim, istovremeno. Zbunjujuće, znam, i meni samoj je. Jer sam to jednako puta pronašla i u dečkima u koje sam se zaljubila (ali nikad ljubav ostvarila, za sada) kao i u osobama koje iz raznih razloga (počevši od spola, dobi pa do svega zamislivog i nezamislivog) za zaljubljivanje nisu dolazile u obzir (neke su mi doduše odigrale važnu, najčešće pozitivnu ulogu u životu, ali s većinom sam na žalost jednostavno izgubila kontakt jednako iznenada kao što sam i naletjela na njih).
Pitanje uopće nije glupo, dapače vrlo je složeno, zanimljivo i po mom mišljenju bitno, a rađena su i mnoga znanstvena istraživanja na tu temu - doduše, koliko znam ni jedno uspješno. I sama sam se dosta zanimala za tu pojavu, čak i razmišljala da referat iz psihologije radim na tu temu, ali nisam pronašla dovoljno podataka. Po mom mišljenju osobe koje jedno prema drugom osjećaju "ono nešto" najbolje pokriva pojam "srodne duše" (ili, meni draži engleski izraz soulmates), o kojem sam ispitivala i na dva druga podforuma ovog foruma - također ne osobito uspješno...
__________________ plaćenik, iako ne ratnik; plaća mi nije novac, nego prilike
meni je dosta ljudi reklo da iam ono nešto a ja ne znam kaj (nije da se hvalim )
i da, i ja mrzim to. onda se zaljubim u nešto što niko ne kuži ili još gore, osuđuje i onda samu sebe preispitujem jel sam ja to dobro uvidjela il sam looda ...
__________________ Darkness beyond twilghit. Crimsom beyond blood that flows. Buried in the flow of time. In thy great name I pledge myself to darkness. All who opose us shall be destroyed by the power you and I possess!
imam 16 godina i problem oko ljubljenja,,,,, ,,
ljeto je doslo i počeo sam radit u kaficu .....
uponao sam jednu radicu koja je 8 godina starija od mene i sve vrijeme mi se nabacivala...(ako kontate šta vam želim rec),,,,ali je u vezi vec 7 god s istim deckom(al je dobra nebrinite... )na moj rođendan došla je i htjela me poljubit i čestiti a ja sam pustio ali nije me poljubila tamo gdje se ljubi za rođendan već...a ja sam je odgurno jer ono bio mi je bedak 8 godina i ima dečka,,,no ona se idalje nabaciva......neznam šta da radim sviđa mi se stvarno...ali 8 god razlike.