ok...ljude ne mozes zaguglat...ali sto oni onda stavljaju u profil sto je toliko interesantno, ako guglu nisu interesantni?
ako me razumijete...
i sto, nadjes frenda i onda se dopisujes s njim?
najednom reaktiviras komunikaciju nakon sto godina..kako to da ti najednom postane interesantan za dopisivanje, a totalno ste izgubili kontakt???
i samo i jedino ga preko fejsbuka mozes naci...
Everyone can use Facebook — Sign Up ,i tako napravis profil...Ali je lakse s pozivom jer onda imas nekoga od friends preko koga mozes dodati ostale friends,a ovako ih moras traziti...
Facebook je sve u jednom. Netko je napisao, kužim iskricu, kužim forum, kužim blog...e pa ovo sadrži sve komponente u jednoj. E sad ovisi šta ti se radi, to radiš. Ako ti se ne radi ništa, ne otvaraš profil i ne pizdiš!
Od 37 frendova, 13 preko foruma i 6 preko bloga... Ali samo jedna osoba preko ŽK, zasad... iako ih ima više koji znaju ostaviti zapis ovdje. A i među onima koje znadem drugojačijim putevima nemali je broj onih koji su prijavljeni na forum...
ovdje nesto mozes i naucit (ako ne na kozmetici i modi iako ja mislim da i tamo da onda sigurno na zdravlju, gastronomiji i ostalim....)
a taj facebook nije ni meni jasan ali ga doslovce svi imaju - ja nemam
ni ja osjećam se zaostala. Aaaaa Medo, mogo si odma reć.
A jeste zakomplicirali...mene je frendica nagovarala, pa se ja ulogirala(inače, smisao i jest da se ulogiraš svojim imenom i prezimenom tako da te mogu naći neki stari prijatelji ili ti njih). No, onda sam shvatila da nemam potrebu piti kavu s Anom iz 3 D i da su mi debilni oni smajlici i glumljenje prijateljstva s ljudima koje praktički i ne poznajem.