Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Rekreacija
Korisničko ime
Lozinka

Rekreacija Trčanje, teretana, plivanje, bicikl, joga, planinarenje, oprema, ostali načini dangubljenja

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 14.07.2011., 00:33   #141
IvanTih
Pain is the illusion

Registracija: Mar 2010.
Quote:
tvuk kaže: Pogledaj post
Izbaci trbušnjake i umjesto njih uvedi još dodatnih pol sata trčanja i možda budu i prije.
Bonus stotine trbušnjaka neće baš puno pomoći, ako želiš one velike urezane trbušne morat ćeš raditi što teže tako da ti ponavljanja u jednom setu budu između 8-12 ponavljanja.

Umjesto trbušnjaka radit viseća dizanja nogom, a nakon što postaneš dobar u toj vježbi počni raditi Zmajevu Zastavu jednu od najtežih, ali i najboljih vježbi za trbušne.

Naravno ako želiš uspjeti trebati će ti dobra prehrana( ima izreka koja kaže da se pločice prave u kuhinji) i motivacija.

I usput trbušnjaci se vježbaju u svim vježbama u kojima je važna stabilizacija trupa( jedan od razloga zašto powerlifteri imaju pločice, a ne rade nikakve trbušne vježbe).

Evo jedan link koji bi to trebao pojasniti.

http://www.t-nation.com/testosterone-magazine-627
IvanTih is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.07.2011., 03:20   #142
cretino
Registrirani korisnik

cretino Avatar

Registracija: Sep 2007.
Pošalji poruku preko Skype korisniku cretino
@Master TBS
Majke mi, uzeo si mi riječ iz usta. To jest, slike iz glave.
cretino is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.11.2011., 18:34   #143
MarinaPl
Registrirani korisnik

Registracija: Nov 2011.
Je l' bi mogao neko da mi kaze kojim vezbama bih mogla da " dobijem " ( istaknem ) plocice na stomaku ? Nemam teretanu blizu,u koju bih mogla da idem,tako da trazim vezbe za kucnu varijantu ? Da li bi preskakanje vijace pomoglo,bar da se izgube nezeljeni kilogrami oko struka ?
MarinaPl is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.11.2011., 18:40   #144
Crais
Global Trailblazer

Crais Avatar

Registracija: Jun 2010.
Pošalji poruku preko Skype korisniku Crais
Quote:
MarinaPl kaže: Pogledaj post
Je l' bi mogao neko da mi kaze kojim vezbama bih mogla da " dobijem " ( istaknem ) plocice na stomaku ?
Skini salo s trbuha.

Quote:
MarinaPl kaže: Pogledaj post
Da li bi preskakanje vijace pomoglo,bar da se izgube nezeljeni kilogrami oko struka ?
Da. Ne ciljano oko struka, nego ravnomjerno s cijelog tijela, pa tako i djelomično sa struka.
Crais is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Old 23.11.2011., 14:46   #145
fornax9
Registrirani korisnik

Registracija: May 2011.
Jel mi može neko napisat tjedni trening ili tako nešto..nisam debeo nego samo želim pločice,imam 14 god i 40 i nešt kila...i što smijem a što nesmijem jesti? hvala!!!
fornax9 is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.11.2011., 20:26   #146
Posjet
Registrirani korisnik

Posjet Avatar

Registracija: Oct 2010.
Quote:
fornax9 kaže: Pogledaj post
Jel mi može neko napisat tjedni trening ili tako nešto..nisam debeo nego samo želim pločice,imam 14 god i 40 i nešt kila...i što smijem a što nesmijem jesti? hvala!!!
Ovako ti stvari stoje:
Tijelo negleda imena onoga sto ti jedes
Tako da samo ciljas na kalorijski deficit (znaci manjak kalorija , tj manje nego sto ti treba)
Evo ti par savjeta : Jedi što vise povrća i ostalih stvari što imaju vlakna
Pij puno vode tijekom dana , čini ti se sad ajme ovo sam probao nepomaže ali je !
Tijelo tek sazna da si ti unio hranu nakon 30tak minuta tako da ces 30minuta nakon jela također biti gladan , tj od početka jedenja
Izbjegaji kalorije pića , pij samo vodu ,zeleni čaj i nekima npr meni pomaže kava da mi smanji onu želju za natrpavanjem.
Trenirat ni netribaš ali bi bilo poželjno , bavi se bili kakvim fizičkim aktivnostima možeš čak i šetat po cijele dane ako ti se da
Ajmo dalje , neki ljudi se sitije osjećaju nakon unosa masti nego nakon unosa ugljikohidrata ... to sad ovisi o tebi
Znači pojedi normalan obrok ako si gladan nakon pola sata pojedi još malo i to je to.

Inače postoji i razlika između ugljikohidratima , al 90% je u glavi (googlaj complex vs simple Carbohydrates ako te zanima razlika)
Ako imaš kakva pitanja pošalji mi pp. Nadam se da sam pomogao
Posjet is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.11.2011., 22:30   #147
Molecule
Sajber zvezda

Molecule Avatar

Registracija: May 2011.
Quote:
Posjet kaže: Pogledaj post
Ovako ti stvari stoje:
Tijelo negleda imena onoga sto ti jedes
Tako da samo ciljas na kalorijski deficit (znaci manjak kalorija , tj manje nego sto ti treba)
Evo ti par savjeta : Jedi što vise povrća i ostalih stvari što imaju vlakna
Pij puno vode tijekom dana , čini ti se sad ajme ovo sam probao nepomaže ali je !
Tijelo tek sazna da si ti unio hranu nakon 30tak minuta tako da ces 30minuta nakon jela također biti gladan , tj od početka jedenja
Izbjegaji kalorije pića , pij samo vodu ,zeleni čaj i nekima npr meni pomaže kava da mi smanji onu želju za natrpavanjem.
Trenirat ni netribaš ali bi bilo poželjno , bavi se bili kakvim fizičkim aktivnostima možeš čak i šetat po cijele dane ako ti se da
Ajmo dalje , neki ljudi se sitije osjećaju nakon unosa masti nego nakon unosa ugljikohidrata ... to sad ovisi o tebi
Znači pojedi normalan obrok ako si gladan nakon pola sata pojedi još malo i to je to.

Inače postoji i razlika između ugljikohidratima , al 90% je u glavi (googlaj complex vs simple Carbohydrates ako te zanima razlika)
Ako imaš kakva pitanja pošalji mi pp. Nadam se da sam pomogao
Čemu ovakvo objašnjenje momčiću od 14 godina ? Nit razumije što je ovdje napisano, nit će se potrudit da razumije. Vrlo vjerovatno ne želi trbušne miške radi sebe, nego da bi se mogao naslikavat na fejsu s podignutom majcom. Usmjeri svoju energiju da bi pomogao nekom tko to svarno želi
Old 27.11.2011., 23:41   #148
Crais
Global Trailblazer

Crais Avatar

Quote:
Posjet kaže: Pogledaj post
Trenirat ni netribaš...
Ovo odmah prekriži, pločice bez treninga ne idu.
Crais is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.01.2012., 21:25   #149
Guti1414
Registrirani korisnik

Registracija: Jan 2012.
A koliko bi meni trebalo il koje vjezbe da ih dobijem..ja imam nekih 181cm visine i 62-63kg)) ne da se sad vide ono kao da mi u šaku stanu neg......)))
Guti1414 is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.01.2012., 10:04   #150
Znatiželjko
Banned

Registracija: Feb 2007.
Quote:
Guti1414 kaže: Pogledaj post
A koliko bi meni trebalo il koje vjezbe da ih dobijem..ja imam nekih 181cm visine i 62-63kg)) ne da se sad vide ono kao da mi u šaku stanu neg......)))
Prvo bi trebalo sklekove pod opterećenjem, ne veliki broj sklekova nego mali broj ali da dugo izvodiš, zadržavaš se u napetom položaju...oko 10-12 komada. Guglaj ''vježbe za trbušnjake'' ili ''exercises for abs'' jer će se vjerovatno bolje oblikovati i razviti uz 2-3 različite vježbe nego na samo jednoj.

Nakon što dobiješ nešto mišićne mase, za koji mjesec, krećeš sa aerobnim vježbanjem za skidanje sala tako da se trbušnjaci vide, znači trčanje, bicikl itd...kako će brzo ići ovisi o previše stvari, najviše o prehrani.
Old 04.01.2012., 12:34   #151
Crais
Global Trailblazer

Crais Avatar

na 181 i 63kg sumnjam da ima sala zbog kojeg mu se neće vidjet trbušnjaci.
Old 04.01.2012., 12:47   #152
Guti1414
Registrirani korisnik

Aha tnx)) Trebalo bi onda ici bar malo brze negu u vecine jer sam svakako na maloj kilazi))))Hvala)
Guti1414 is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.01.2012., 16:43   #153
Guti1414
Registrirani korisnik

Jel bi ovo bilo dosta??? http://www.youtube.com/watch?v=68hErJafbz4 mozda je link vec stavljan nezz))
Guti1414 is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.01.2012., 17:56   #154
janis2102
Registrirani korisnik

janis2102 Avatar

Registracija: Jan 2010.
Quote:
Guti1414 kaže: Pogledaj post
Jel bi ovo bilo dosta??? http://www.youtube.com/watch?v=68hErJafbz4 mozda je link vec stavljan nezz))
Svatko ima neku svoju teoriju i omiljene vježbe. Proguglaj Insane abs i
Ab ripper x. Moje omiljene
Old 04.01.2012., 18:04   #155
SilvrBckGorilla
Rustler of Jimmies

SilvrBckGorilla Avatar

Registracija: Mar 2009.
Ja trbuh radim prije treninga nogu i leđa kao svojevrsno zagrijavanje. bacim se na strunjaču 10-ak minuta i radim random vjezbe koje mi padnu na pamet (svaku 20-30 ponavljanja) i radim cardio i to je to. nema puno filozofije (uz adekvatnu prehranu naravno)
SilvrBckGorilla is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.01.2012., 18:19   #156
janis2102
Registrirani korisnik

janis2102 Avatar

Registracija: Jan 2010.
[QUOTE=SilvrBckGorilla;37484980]Ja trbuh radim prije treninga nogu i leđa kao svojevrsno zagrijavanje. bacim se na strunjaču 10-ak minuta i radim random vjezbe koje mi padnu na pamet (svaku 20-30 ponavljanja) i radim cardio i to je to. nema puno filozofije (uz adekvatnu prehranu naravno)[/QUOTE]

Moj problem za six pack. Nemam viška kg samo donji dio trbuha. Trudim se paziti na prehranu, ali nisam baš dosljedna.
Old 09.03.2012., 16:12   #157
Alpinac
Registrirani korisnik

Registracija: Dec 2008.
Moze li pri definiciji misica gdje cilj topljenje masnih naslaga, ali gdje uz to ide i manji gubitak misicne mase doci do slabljenja abdominalnih misica? Dakle, kako se masnoce budu topile, a posebno one s trbuha na abdomenu, mogu li abdominalni misici oslabiti sto moze rezultirati s dobijanjem hernije?
Alpinac is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.03.2012., 16:10   #158
Alpinac
Registrirani korisnik

Quote:
Alpinac kaže: Pogledaj post
Moze li pri definiciji misica gdje cilj topljenje masnih naslaga, ali gdje uz to ide i manji gubitak misicne mase doci do slabljenja abdominalnih misica? Dakle, kako se masnoce budu topile, a posebno one s trbuha na abdomenu, mogu li abdominalni misici oslabiti sto moze rezultirati s dobijanjem hernije?
Zna li itko odgovor na ovo pitanje?
Alpinac is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.03.2012., 16:18   #159
Mrki Plishanatz
Registrirani korisnik

Registracija: Mar 2012.
Quote:
Alpinac kaže: Pogledaj post
Zna li itko odgovor na ovo pitanje?
samim topljenjem masnog tkiva - NE
Old 20.03.2012., 17:39   #160
Alpinac
Registrirani korisnik

Quote:
Mrki Plishanatz kaže: Pogledaj post
samim topljenjem masnog tkiva - NE
Buduci da se pri topljenju masnog tkiva gubi i dio misicne mase, mogu li se abdominalni misici smanjiti ili oslabiti?
Alpinac is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja