Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Rekreacija
Korisničko ime
Lozinka

Rekreacija Trčanje, teretana, plivanje, bicikl, joga, planinarenje, oprema, ostali načini dangubljenja

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 20.03.2012., 20:46   #161
babas
Registrirani korisnik

Registracija: Oct 2011.
Quote:
Alpinac kaže: Pogledaj post
Buduci da se pri topljenju masnog tkiva gubi i dio misicne mase, mogu li se abdominalni misici smanjiti ili oslabiti?
Normalno da mogu! Da se to gubljenje mišića smanji ili skroz izbjegne,treba jesti puno bjelančevina i poželjno je uzimati L-carnitin ili neke aminokiseline.Uz to nije preporučljivo skidati više od jednog kg tjedno,sa više skinutih kila povećava se i gubitak mišića u postocima.
babas is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.03.2012., 21:21   #162
Alpinac
Registrirani korisnik

Registracija: Dec 2008.
Quote:
babas kaže: Pogledaj post
Normalno da mogu! Da se to gubljenje mišića smanji ili skroz izbjegne,treba jesti puno bjelančevina i poželjno je uzimati L-carnitin ili neke aminokiseline.Uz to nije preporučljivo skidati više od jednog kg tjedno,sa više skinutih kila povećava se i gubitak mišića u postocima.
Dakle, ne bi trebalo biti nikakvih problema ako se masnoce budu skidale postupno?

Je li gubljenje jednog kilograma u 10 dana sigurnija opcija?

Zanimljivo je vidjeti izdefinirane ljude, ali s jos uvijek vidljivo jakim abdominalnim misicima.
Alpinac is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.03.2012., 22:18   #163
babas
Registrirani korisnik

Quote:
Alpinac kaže: Pogledaj post
Dakle, ne bi trebalo biti nikakvih problema ako se masnoce budu skidale postupno?

Je li gubljenje jednog kilograma u 10 dana sigurnija opcija?

Zanimljivo je vidjeti izdefinirane ljude, ali s jos uvijek vidljivo jakim abdominalnim misicima.
Rekao bih da je kg u 10 dana sigurnija opcija,i bolja ako nemaš puno za skidati.Čim čovjek ima manji postotak potkožnog masnog tkiva svi mišići su vidljiviji. Ja sam skidao i po 2 kg sala tjedno bez gubitka mišića kada sam imao 15,20 kila viška. Ali kad dođeš na desetak kg viška treba usporiti sa skidanjem kila jer počinješ jako gubiti snagu i mišiće,znači ne preko jedne kile tjedno.
babas is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.03.2012., 09:45   #164
Mrki Plishanatz
Registrirani korisnik

Registracija: Mar 2012.
nemoguće je skinuti 2kg masnog tkiva tjedno, moguće je izgubiti 2kg tjelesne mase (a i više) ali to nije samo mast
ukoliko skidaš 1kg/7-10 dana nemaš o čemu brinuti
treniraj redovno i drži unos proteina min 1,5g/kg tj. mase
l-carnitin ti neće pomoći niti malo (osim olakšanja novčanika)
uredna prehrana (ne pretjerani deficit), trening i odmor i nemaš brige
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Old 21.03.2012., 14:16   #165
napadostrimlist
Registrirani korisnik

uskoro cu krenuti raditi 500 trbusnjaka na dan , dva puta na dan cu raditi po 250 trbusnjaka , imali jos kakvih efektivnih vjezbi za trbusnjake
napadostrimlist is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.03.2012., 14:19   #166
Dado_Bm
_______

Dado_Bm Avatar

Registracija: Apr 2008.
Quote:
napadostrimlist kaže: Pogledaj post
uskoro cu krenuti raditi 500 trbusnjaka na dan , dva puta na dan cu raditi po 250 trbusnjaka , imali jos kakvih efektivnih vjezbi za trbusnjake
Ima jos 100x vjezbi a klasicni trbusnjaci nisu u samom vrhu onih koje ti jamce da ces dobiti plocice... 1. http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474
2.http://www.youtube.com/watch?v=jQNcgZ1Y3rA&feature=fvsr

samo neki od primjera. Ali najbitnija ti je prehrana za trbusne,jer nece ti se viditi plocice ako imas masnih naslaga a to se nemoze skinuti sa trbusnim nego pravilnom prehranom.
Dado_Bm is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.03.2012., 14:24   #167
napadostrimlist
Registrirani korisnik

ma znam to , sad mrsavim ko lud ( u 2ipo tjedna 2ipo kile ) , pa cu sad mrsaviti i odmah vjezbati za trbusnjake
napadostrimlist is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.03.2012., 15:56   #168
babas
Registrirani korisnik

Quote:
Mrki Plishanatz kaže: Pogledaj post
nemoguće je skinuti 2kg masnog tkiva tjedno, moguće je izgubiti 2kg tjelesne mase (a i više) ali to nije samo mast
ukoliko skidaš 1kg/7-10 dana nemaš o čemu brinuti
treniraj redovno i drži unos proteina min 1,5g/kg tj. mase
l-carnitin ti neće pomoći niti malo (osim olakšanja novčanika)
uredna prehrana (ne pretjerani deficit), trening i odmor i nemaš brige
L-carnitin i te kako pomaže u low carb dijetama za očuvanje mišićne mase,kao i sve aminokiseline. Za razliku od njih fat burneri ne pomažu ništa i to je bacanje novca!
babas is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.03.2012., 18:24   #169
Vepar123
Registrirani korisnik

Registracija: Apr 2010.
Ma taj el-karnitin je čudo, priča se po birtijama da se rak liječi s njime a i navodno lijeći žgaravicu u kombinaciji sa pelinom ako si na low carb dijeti isto tako i spriječava katabolizam, ma čudo kažem vam .
Vepar123 is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.03.2012., 09:59   #170
Mrki Plishanatz
Registrirani korisnik

Quote:
L-carnitin i te kako pomaže u low carb dijetama za očuvanje mišićne mase,kao i sve aminokiseline. Za razliku od njih fat burneri ne pomažu ništa i to je bacanje novca!
znam, naročito kad ga kombiniraš s npr. pečenim odojkom i magičnim remenom drx. levina
Old 22.03.2012., 22:55   #171
achileus
Nutricionist

Registracija: Oct 2006.
Quote:

L-carnitin znanstveno dokazano nema utjecaja na mršavljenje.
achileus is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.03.2012., 23:15   #172
babas
Registrirani korisnik

Quote:
achileus kaže: Pogledaj post
L-carnitin znanstveno dokazano nema utjecaja na mršavljenje.
Dezinformacija!
babas is offline  
Odgovori s citatom Received Infraction
Old 22.03.2012., 23:20   #173
achileus
Nutricionist

Quote:
Dezinformacija!
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21561431

babas, molit ću te da prestaneš pisati gluposti i dopusti ljudima da informacije dobivaju od stručnjaka.
zahvaljujem
achileus is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.03.2012., 10:04   #174
endorphinjunkie
will not stop, ever!

endorphinjunkie Avatar

Najlakši način za dobiti pločice je istodobno i onaj najteži, podnijeti žrtvu...ako je netko u stanju ići do granice boli i preko toga i istodobno je motiviran nema te genetike koja će ga spriječiti u ostvarivanju cilja...
endorphinjunkie is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.03.2012., 15:31   #175
Dado_Bm
_______

Dado_Bm Avatar

Registracija: Apr 2008.
Svi mi zelimo dobiti plocice ali grijesimo tako sto pravimo beskonacne setove klasicnih vjezbi a zanemarujemo ono najvaznije ... Kuhinju,tamo se zaprave dolazi do zeljenog cilja . Bez pravilne ishrane nikada nam se nece ocrtavati trbusni zid nego ce ga prekrivati nezeljeno salo. Jako malo sala se potrosi tako sto radimo trbusnjake tako da bolje vam je 2-3 puta tjedno otici na trcanje ili voznju bicikle a trbusnjake napravite nakon predhodne aktivnosti.
Dado_Bm is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.03.2012., 15:37   #176
achileus
Nutricionist

Quote:
Dado_Bm kaže: Pogledaj post
Svi mi zelimo dobiti plocice ali grijesimo tako sto pravimo beskonacne setove klasicnih vjezbi a zanemarujemo ono najvaznije ... Kuhinju,tamo se zaprave dolazi do zeljenog cilja . Bez pravilne ishrane nikada nam se nece ocrtavati trbusni zid nego ce ga prekrivati nezeljeno salo. Jako malo sala se potrosi tako sto radimo trbusnjake tako da bolje vam je 2-3 puta tjedno otici na trcanje ili voznju bicikle a trbusnjake napravite nakon predhodne aktivnosti.

upravo tako.
nadodao bih da je jedan veliki mit u kojega svi vjeruju da je lokalizirano trošenje masnog tkiva moguće, tj. da radeći trbušnjake topimo salo na trbuhu.
bilo kakvom aktivnošću potrošit ćete energiju, a trbušnjaci nisu baš poznati kao veliki potrošač. energetski deficit (veća dnevna potrošnja od unosa) dovodi do gubitka tjelesne mase (pravilnom prehranom moguće je maksimizirati gubitak masnog tkiva, a minimizirati gubitak mišićnog, iako treba biti svjestan da će gotovo uvijek otić i dio mišića) zbog kojega se u konačnici više ili manje mogu vidjeti trbušni mišići.
ulogu igra i genetika- mnogi pojedinci, posebno muškarci, imaju predispoziciju skupljanja masnog tkiva u području abdomena, tj. trbuha. iz tog razloga kad se debljaju prvo skupljaju salo oko trbuha, a kad mršave, zadnjeg ga gube.
achileus is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.04.2012., 22:26   #177
Myster D.
Registrirani korisnik

Myster D. Avatar

Registracija: Dec 2009.
Imam problem. Sportaš sam, nogometaš. Igram za kadete u 1. HNL. Treniram svakodnevno i to jako puno, mogu reći da uživam u tome. Što se raznovrsnosti vježbi tiče, tu mi ništa nije upitno jer radim brdo različitih vježbi za različite grupe mišića što je i normalno na toj razini treniranja. Hranim se zdravo, ali sve u svemu, ne dobivam donje pločice. Prve 4 mi se vide odlično, a donje niti malo, a imam jako malo masnog tkiva, oko 7 %. Može li mi tko reći zašto?
Old 02.04.2012., 17:39   #178
jones85
Registrirani korisnik

Registracija: Oct 2007.
pa nogometas si nisi maneken ili bodybuilder da ti se trebaju vidjeti polcice koliko imas godina?
jones85 is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.04.2012., 19:23   #179
Cain
Registrirani korisnik

Cain Avatar

Registracija: May 2010.
Jedna od najbitnih stvari kod trbusnjaka je raditi ih sa opterecenjima, jedino tako mozete napredovati u vidu povecanja misicne mase.
Old 02.04.2012., 19:56   #180
SilvrBckGorilla
Rustler of Jimmies

SilvrBckGorilla Avatar

Registracija: Mar 2009.
Quote:
Cain kaže: Pogledaj post
Jedna od najbitnih stvari kod trbusnjaka je raditi ih sa opterecenjima, jedino tako mozete napredovati u vidu povecanja misicne mase.
ne nuzno. nikada ih nisam radio s opterećenjem, a rezultati su kao i trbušnjaci vidljivi.
SilvrBckGorilla is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja