Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Fantastika (SF, fantasy, horror...) > Star Trek Fan Club
Korisničko ime
Lozinka

Star Trek Fan Club Resistance is futile.

Pogledaj rezultate ankete: Koja vam je vrsta najdraža
Bajoranci 4 2.27%
Betazoidi 19 10.80%
Breeni 3 1.70%
Denobulanci 1 0.57%
Kardasijanci 26 14.77%
Klingonci 33 18.75%
Xindi 3 1.70%
Trillovi 3 1.70%
Andorijanci 17 9.66%
Romulanci 25 14.20%
Sulibani 1 0.57%
Vulkanci 44 25.00%
Nausikanci 3 1.70%
Jem'Hadari 10 5.68%
Borg 65 36.93%
Vrsta 8472 39 22.16%
Anketa s višestrukim izborom Glasovatelji: 176. Ne možete glasovati u ovoj anketi

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 23.03.2011., 15:59   #141
touch brain
Registrirani korisnik

touch brain Avatar

Registracija: Aug 2008.
Quote:
Remixer kaže: Pogledaj post
Borg

Ako realno gledate, u stvarnosti, mi ljudi bi zapravo mogli postat Borg koji je prikazivan u ST, zašto, pa tak, kak tehnologija i sve sada napreduje te već ugrađuju ljudima el. dijelove, zašto za 100g ne bi bili 50% čovjek i 50% stroj, to je onda Borg, pa svemirski brodić + ljudska pohlepa i eto ti pravog Borga koji uništava sve redom...

mnogi naucnici koji se bave kibernetikom smatraju da ce spajanje ljudi i masina (comp) biti sljedeci evoluciski korak covjeka...a to ce se desit kada comp postanu pametniji od nas (glupo zvuci al neznam to bolje reci) i kad se razvijaju comp koji ce radit na principu ljudskom mozga.vec je napravljena takva primitivna verzija bio-racunara ..mada je jos na primitivnom nivou,dokazano je da je takav princip rada comp mnogo efikasniji od danasnjeg princima rada racunara

koliko je to ozbiljno dokazuje i pokusi na tu temu koji su odmakli..naucnik sa nekog koledja je vec stavio u sebe cip u ruku..cim primakne ruku npr aparatu za kafu on pocne pravit kafu ili se primakne ruku ladici i ona se sama otvori...

borg jest buducnost covjeka

Zadnje uređivanje touch brain : 23.03.2011. at 16:10.
touch brain is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.03.2011., 16:23   #142
Remixer
Unique LifeForm :-)

Remixer Avatar

Registracija: Mar 2011.
Quote:
touch brain kaže: Pogledaj post
mnogi naucnici koji se bave kibernetikom smatraju da ce spajanje ljudi i masina (comp) biti sljedeci evoluciski korak covjeka...a to ce se desit kada comp postanu pametniji od nas (glupo zvuci al neznam to bolje reci) i kad se razvijaju comp koji ce radit na principu ljudskom mozga.vec je napravljena takva primitivna verzija bio-racunara ..mada je jos na primitivnom nivou,dokazano je da je takav princip rada comp mnogo efikasniji od danasnjeg princima rada racunara

koliko je to ozbiljno dokazuje i pokusi na tu temu koji su odmakli..naucnik sa nekog koledja je vec stavio u sebe cip u ruku..cim primakne ruku npr aparatu za kafu on pocne pravit kafu ili se primakne ruku ladici i ona se sama otvori...

borg jest buducnost covjeka
Pa to sam ja rekao, heh, možda onda ne bude za 100 godina, nego za 25

Jedino što ne znam kak će napraviti svemirski brod sposoban da putuje brzo i da ima toliko energije za nekakvo oružuje, a štit? Možda samo elektomagnetski, ali onakvi kao u ST... -to neće još dugo bit, ali nije nemoguće.
Old 21.10.2011., 14:50   #143
lampion
since 2005! never baned!

lampion Avatar

Registracija: Aug 2005.
Pošalji poruku preko ICQ korisniku lampion Pošalji poruku preko MSN korisniku lampion Pošalji poruku preko Yahoo korisniku lampion Pošalji poruku preko Skype korisniku lampion
Quote:
Remixer kaže: Pogledaj post
Jedino što ne znam kak će napraviti svemirski brod sposoban da putuje brzo i da ima toliko energije za nekakvo oružuje, a štit? Možda samo elektomagnetski, ali onakvi kao u ST... -to neće još dugo bit, ali nije nemoguće.
naravno da je i to moguće - EM štit je odgovor - dakle treba još poraditi na usavršavanu EM zraka i to je to...u seriji to izgleda kao još wow, ali riječ je o EM zračenjima koja upijaju ili refleltiraju predmete ili drugi tip (frekvenciju) EM zraka.
Old 22.10.2011., 15:26   #144
Rockstar 47
Leviathan

Rockstar 47 Avatar

Registracija: Sep 2011.
Kardasijanci su mi najbolji (pogotovo Garak i Legat Damar). Uz njih bih stavio Andorijance (Shran) ili još bolje Andorijanke i Aenarke također

Klingonci mi pak imaju dobre brodove (Vor'Cha i Negh'Var) pa su zato zaslužili da im dam glas.
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Old 22.10.2011., 18:26   #145
nepoznati87
Registrirani korisnik

nepoznati87 Avatar

Registracija: Apr 2011.
Moj glas ide Romulancima šteta što su imali samo epizodne uloge u ST.
nepoznati87 is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.10.2011., 21:05   #146
dead-as-a-rock
Banned

Registracija: Apr 2011.
Ovi su skroz hot
http://www.ufpcroatia.com/link.php?k.../beta/vulkanci
Old 09.11.2011., 02:05   #147
Acid303
Three O' Three

Acid303 Avatar

Registracija: Apr 2008.
Vrsta 8472 jer mi se sviđa njihova ideologija - naš svemir je bolji od vašeg i zato ćemo vaš uništiti.
Old 09.11.2011., 14:37   #148
Sargeras
Customization Successfull

Sargeras Avatar

Registracija: Aug 2011.
pa nisu ga htjeli baš skroz uništit, mislim da se koristio izraz "purge". No bilo kako bilo, mi bi u svakom slučaju nahebali :P
Sargeras is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja