Po naredbi VELIKE FEFICE JAG da napišem ovdje o svom korektoru Lancome Effacernes longue tenue u boji 01 Beige pastel
Daklem korektor je predobar!
Fin je i kremast a pokriva jednako i podočnjake i eventualne prištiće. Ne sakuplja se u boricama, nije suh ali je dosta postojan
Ja imam samo problem sa tamnim podočnjacima ne i sa natečenošću pa ne znam da li na to utječe ili ne
Dakle imam najsvjetliju nijasnu ali ne izgledma ko panda i super mi odgovara boja - inače uvijek imam nejsvjetliju ili onu odmah "do" boju tekućih pudera a Mirella neka vam kaže kakak podton imam
Ja mislim da je neutralan prema roskastom
Uglavnom svakako moj HG proizvod!
Evo da se pridružim hvalospjevima o ovom Effacernes korektoru, stavila sam ga jutros i dobar je, moj je u nijansi 03 Beige Ambre. e sad i on se nakuplja u borice, al ajde en mogu sad tražiti svemoguće jer sam ja ipak dobrano prešla tridesetu. Ali OK prekriva.
Ja laganini odustajem od traženja HG korektora jer se po svemu što čitam na drugim forumima i blogovima, svodi an to da preko korektora treba staviti i završni puder u prahu il kompaktni, kao to poboljšava trajnost i sprečava da on curi u borice.
Uglavnom aj ne kroistim kompaktne pudere niti one u prahu, sva sam si neprirodna s time, lice mi bude kao maska i bez sjaja.
Ja laganini odustajem od traženja HG korektora jer se po svemu što čitam na drugim forumima i blogovima, svodi an to da preko korektora treba staviti i završni puder u prahu il kompaktni, kao to poboljšava trajnost i sprečava da on curi u borice.
Uglavnom aj ne kroistim kompaktne pudere niti one u prahu, sva sam si neprirodna s time, lice mi bude kao maska i bez sjaja.
potpis. pari da sam glavu u vrecu brasna uvalila i izvadila je.
a skura i ja ti nosim korektor u rajngli
stavim ja puder u prahu/kamenu preko korektora i onaj koji se uvlaci u bore bez tog pudera u prahu, uvlaci se i s puderom u prahu . ali mi je korektor dugotrajniji ako stavim puder u prahu. ja cesto ceprkam po ocima jer nosim lece, pa se malo pomjeri, ja popravljam i tako . a i trljam oci i onda mi se skine korektor. ako imam puder u prahu, ne skida se toliko .
korektor se mora fiksirati isto kao i tekući puder... ak ga ne fiksiraš nikak ti neće sjesti....i za razliku od tekućeg skinut će ti se i ako samo misliš o tome da se posvrbiš po mjestu gdje je stavljen korektor...tak da ....bez fixa...traje cca 15 min ( tolko meni traje minimalni vremeski period nediranja face)