Breaking Bad is the new original series that the AP calls, "heartbreaking, shocking and bitterly funny."
Meet Walter White, high school chemistry teacher. Sleepwalking through life when, boom, a terminal diagnosis changes everything. Liberates him. Empowers him to use his chemistry skills anew: to man a rolling drug lab and finance his family's future. Breaking Bad: Change the Equation.
TV Guide je opisao seriju kao mračniju verziju Weedsa... Kreće sad u nedjelju, 20.1., na AMC-u, mreži koja je stvorila apsolutnog pobjednika ovogodišnjih Globusa - Mad Men
Pogledah prvu sezonu; premalo ep za jednu sezonu, likovi nerazradjeni, gluma tako-tako uglavnom losa.
Jednostavno bas nista magnetski ne privlaci za gledanje serije.
Odgledah je po preporuci prijatelja, ocekivao sam puno vise.
Druga sezona ce navodno imati 13ep pa se mozda sto i popravi.
ja sam jucer skinula prvu sezonu, danas u jednom zalogaju pregledala sve. Meni likovi uopce nisu nerazradjeni, dapace, svako ima svoj jaki karakter, pogotovo walt, jesse, i ovaj DEA sogor, svaka cast, a Marie se razradi tijekom ostalih serija. A uostalom, Bryan je osvojio Emmyja na sveopce iznenadjenje jer je to kao serija s cable networka...
Uglavnom, ja sam se totalno navukla, obozavam ih sve redom, pogotovo kad se jesse i walt zakace i opcenito kako jesse ima breakdowns, dok si walt zacrta neke nemoguce ciljeve.
Upravo skidam drugu sezonu, jedva cekam pogledati.
očekivala sam dramatičniji kraj 1. sezone..sad skidam odmah drugu sezonu da vidim nastavak jer se nekako mora zavrsit ta njegova saga s pravljenjem droge..mora skupit dovoljno para da osigura zeni i djeci dobar zivot nakon sta umre!
i dobra stvar serije je ta neka nit koja pokazuje kako zapravo svi krsimo zakon, na ovaj il onaj način, samo je linija gdje povlačimo granicu drugačija..netko krade u dućanu, netko pusi zabranjene kubanske cigare, a netko radi drogu...