Evo danas igramo protiv Crne gore, iako su izgubli jučer
protiv slovenaca i inače su slabe rezultate imali,
nesmjemo se opustiti. nego odigrati dobru čvrstu tekmu.
Ja vjerujem da nebi smjeli danas izgubiti. nego pobijediti.
Crna Gora
Ovo je za njih prvo veliko natjecanje, iako neki igrači već imaju iskustva s natjecanja, jer su igrali za bivšu Srbiju i Crnu Goru. Trener im je Ranko Poppović, koji je 2007. nasljedio Peru Miloševića, i doveo Crnu Goru na EP.
Igrači: Do sada se najviše iskazao Muratović, koji je zabio sve ukupno 28 golova, i tako došao na 3. mjesto na ljestvici strijelaca. Trenutno igra u Valladolidu, a već je bio na dva velika natjecanja sa SiCG.
Golman im je Goran Stojanović. Prije nego je potpisao za VfL Gummersbach, igrao je u VfL Pfulingenn gdje je po statistikama bio 2. najbolji golman Bundeslige.
Za kapetana CG Gorana Đukanovića, možda ste i čuli. Trenuntno je u Lovćenu, a igrao je i u našem Zagrebu. Iako u zadnje vrijeme ne pruža partije kakve je nekada pružao, i dalje je jedan od najboljih obrambenih igrača. 2000. godine proglašen je za najboljeg sportaša u CG, i tako postao prvi rukometaš kojem je otišla ta nagrada.
Rezultati: Crnogorci su do sada odigrali 4 utakmice, upisali 3 poraza i jedan nerješen rezultat. Nerješeno su odigrali protiv Rusa, i tako prošli dalje. (25-25). Zadnji poraz su upisali protiv Slovenije, i tako izgubili šansu za prolaz u polufinale. Slovenija je imala prednost tijekom cijelog meča, Škof je bio dobar na vratima, a najbolji strijelac CG Muratović, tek je proradio na kraju.
mrvaljević i muratović se dosta kreću i mijenjaju pozicije, čini se da igraju neku igru dva na dva. nisam gledao nažalost tekmu nego snimku nekoliko akcija. njihova igra u napadu je izgleda originalna i još nepročitana. čini se da imaju dobru obranu i odličnog golmana, a i krila im nisu baš da ih pustiš da pucaju. vidio sam da su protiv slovenaca svi pomalo zabijali. nadam se da su se i oni malo fizički potrošili i da neće moći juriti ko blesavi cijelu tekmu, inače bi mogli biti u problemima. ne potcijenjujem ovu tekmu
ne gleda se
ne gleda se
mrvaljević zabija jedva nešto manje od muratovića, muratović asistira jedva nešto manje od mrvaljevića, a na tekmi sa slovencima pokazali su da i ostali mogu zabijati...
bolji smo ali me muči stanje momčadi
Gledao sam jučer Crnogorce. Imaju najboljeg strijelca prvenstva (Muratović) i asistenta (Mrvaljević), a opet ne igraju nešto impresivno. Većinu tekmi lagano su popušili, ali ih muče i brojne ozljede. Hrvatska bi trebala lagano dobiti, ali ne smije ući bahato kako zna protiv nekih, na papiru, lošijih ekipa.
Jučer je protiv Slovenije Muratović bio dobro zaustavljen. Igrao je tek 28. minuta. Samo treba prekopirati recept. Ovaj Mrvaljević čim dobije slobodan prostor topovski puca i definitivno im je najopasniji igrač. Jučer su dobre dionice imali i vanjski Roganović i Svitlica.
Ovo ako ne dobijemo barem pet razlike ne trebamo ni ići dalje.
Ukoliko budemo igrali sa najjacim sastavom onda stvarno nemamo sta traziti...
Ali nam se nemoze dogodit nesto slicno kao sto nam se jucer desilo...
Dva puta nam se to desilo protiv Francuza; na dva razlicita takmicenja... sreca pa da nam se ovo desilo u grupnoj fazi inace bi sada pakovali kofere...
Mislim da cemo cak i Norvezane poduciti kako se igra rukomet... a onda idemo u polufinale a cini mi se da ce nas tamo najvjerovatnije cekati Madjari.... joj da su sinoc samo pobijedili sve bi bilo lakse...
Ali nista stvari su takve kakve jesu... cak vjerujem i u pobjedu Poljske nad Danskom budemo jos vidjeli
mađari nažalost nemaju šanse, da su dobili švede imali bi dobru priliku. francuzi će ih nažalost pojesti, nemaju forcu za njih, osim ako ih isti debelo potcijene. što bojim se, neće...
i oni su generacija kojoj malo fali za uspjeh. imaju momčad, imaju igrače, al fali mi zerica. čini mi se da i njih pojebe kondicijska priprema kako turnir odmiče
Gledao sam jučer Crnogorce. Imaju najboljeg strijelca prvenstva (Muratović) i asistenta (Mrvaljević), a opet ne igraju nešto impresivno. Većinu tekmi lagano su popušili, ali ih muče i brojne ozljede. Hrvatska bi trebala lagano dobiti, ali ne smije ući bahato kako zna protiv nekih, na papiru, lošijih ekipa.
Ja san ih gledao u 2 utakmice i nisu toliko ni loši.
Igraju čvrstu 6-0 obranu, a golman im je zajeban kad se razbrani.
Mana im je šta su sigurno klasu ili dvije lošiji od nas, a i jako tanka klupa...
Imaju možda 6,7 igrača koji valjalu, ostalo je katastrofa ala Duvnjak
Al nema se šta kenjat i izišljat toplu vodu, triba pobjedit i probat odmorit koliko-toliko glavne igrače.
Ajmo!
ima tu dosta spekulacija... mozda francuzi puste madjare... kuzis jer kada bi madjari prosli pulofinale... a i francuzi onda ce njima biti puno lakse...
Sigurno da im je draze u polufinalu da imaju madjarsku iz svoje grupe nego Njemacku
naravno da je to tako... ali bi opet vise zeljeli da iz njihove grupe idu madjari nego njemci ili spanci....
mislim sada kad bi se mi ponov sastali sa dancima ili sa francuzima....
da bi pobijedili loko...
jer onakva katastrofa se samo jednom moze dogoditi i toga su svi svijesni...
a danasnja utakmica ce nam dobro doci da se lackovic, metlicic i ostali malo raspucaju...