Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Zdravlje > Stomatologija i oralna higijena
Korisničko ime
Lozinka

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 23.01.2008., 19:14   #1
carica007
Registrirani korisnik

carica007 Avatar

Registracija: Jan 2008.
Stomatološka ordinacija Maja Jagodić-Štimac

Jel tko bio tamo. Čini mi se da je vrhunski opremljena i da radi sve, pa me zanima jel tko odlazi tamo i kakvi su dojmovi i cijene.
Hvala svima!
carica007 is offline  
Old 24.01.2008., 13:04   #2
cicko
Registrirani korisnik

Registracija: Oct 2007.
moj šogi je bio tamo prošlo ljeto, jedan zub je platio 3600 (čišćenje kanala, punjenje kanala i most), jaaako je skupa, trebao je napraviti još jedan zub, ali mu je ona izračunala da bi ga to došlo preko 5 tisuća kuna pa je odustao, i još veli da su mu zub slikali neuspješno tri puta dok ga napokon nisu uslikali kako treba. Eto to su naša iskustva.
cicko is offline  
Old 03.03.2010., 11:30   #3
ivana29
Registrirani korisnik

Registracija: Feb 2009.
stomatologija

Pozdrav forumaši!
evo upravo tražim dobrog stomatologa u zagrebu. što se tiče cijene od 3600 kn na prvi pogled ispadne užasno puno, ali ja sam kod svoje doktorice prije 5 godina platila viseći most oko 2800 kn s time da mi se danas vidi spoj umjetnog zuba i mog. to tako prekrasno izgleda da bih ga najradije ja sama izvadila i bacila joj ga u glavu. popravak zuba i ispunjavanje je inače oko 700 kn to znam a novi zub 1500-2000 navlaka. bilo bi odlično kada bi cjenik bio dostupan na internetu. pozdrav i znajte da u startu nešto što valja treba platiti i skuplje a ne da ti nakon par godina moraju ponovno praviti navlaku pa da opet platiš 2800. kada se sve zbroji 3600 kn nije puno. a ako mu je 5000 tražila za zub na šaraf onda ni to nije puno jer je kod moje 1000 eura. pozdrav
ivana29 is offline  
Old 03.03.2010., 16:23   #4
Termination
Panthera tigris bengalens

Termination Avatar

Registracija: Jul 2007.
Koristi top-temu "Tražim..."
Advertisement

Advertisement
Zatvorena tema

Tematski alati
Opcije prikaza