Znam jednu djevojku koja se bavi oslikavanjem zidova. Iskreno, nisam nikad uživo vidjela njen rad, ali vidim da ima dosta slika na njenom sajtu http://oslikavanjezidova.com/... Eto, možda će nekom koristiti... Meni se najviše sviđaju "prugasti" radovi pa sam se radije onda odlučila za tapete. Jeftinije mi je, ako ništa drugo
Znam jednu djevojku koja se bavi oslikavanjem zidova. Iskreno, nisam nikad uživo vidjela njen rad, ali vidim da ima dosta slika na njenom sajtu http://oslikavanjezidova.com/... Eto, možda će nekom koristiti... Meni se najviše sviđaju "prugasti" radovi pa sam se radije onda odlučila za tapete. Jeftinije mi je, ako ništa drugo
Divni radovi. Nadam se da su cijene prihvatljive. Jel znas koliko naplacuje?
__________________ -You are a woman Seven!
-Is that an observation or diagnosis?
evo i mojih par radova,to sam sebi hodnik oslikavala ali ih još nisam dovršilaimam valjda vremena,ja sam vam neki samonauki majstor,šivam,maljam,slikam....ufff ..nadam se da ce vam se svidati a ovaj cvijet moram još dovršiti.tu idu još kričavi cvjetovi ljubičasti jer imam ljubičaste zavjesevaljda je ta boja in
Bok,zanima me s kojom bojom je najbolje crtati po zidovima i stropu?
Neki ljudi su mi rekli da na to pazim jer boja treba disati.
Trazim jeftine i kvalitetne prijedloge!
Hvala
Bok,zanima me s kojom bojom je najbolje crtati po zidovima i stropu?
Neki ljudi su mi rekli da na to pazim jer boja treba disati.
Trazim jeftine i kvalitetne prijedloge!
Hvala
ja sam crtala običnim "krečom" - npr. jupolom
Akrilne boje su bolji izbor...ovisno kako se razvodne moze se dobit efekt tempere ili vodenih boja a nisu bezivotne kao krec...tempere nikako ne jer se nakon nekog vremena pocnu gulit...(znam iz osobnog iskustva)
Mrvicu su skuplje, al kupe se samo osnovne boje... crna , bijela, plava, zuta i crvena a njihovim mjesanjem se dobiju ostale boje...
Akrilne boje su bolji izbor...ovisno kako se razvodne moze se dobit efekt tempere ili vodenih boja a nisu bezivotne kao krec...tempere nikako ne jer se nakon nekog vremena pocnu gulit...(znam iz osobnog iskustva)
Mrvicu su skuplje, al kupe se samo osnovne boje... crna , bijela, plava, zuta i crvena a njihovim mjesanjem se dobiju ostale boje...
kreč beživotan??? pa ti onda nemaš pojma crtati
istina da akrilne (za nekeslike) mogu dati super efekt
ali ne možeš reći da kreč nije ok. stvar je u onome koji crta, a boja je sredstvo ostvarenja svojih vizija...
Čemu takav stav? Ne znam kakve veze ima odabir tehnike s talentom kao ni koje su to nekeslike koje bi eventualno bile bolje u akrilu al nije ni bitno...
Kad sam odgovarala na postavljeno pitanje namjera mi nije bila nikoga uvrijediti već dat savjet koji bi moga bit od koristi...
Da ne ispadne da pričam bezveze pojasnit ću..prije nekoliko godina sam u stanu u kojem sam živila radila Stoclet frieze od Klimta u mjerilu 1:1, dakle 2mx1m i koristila sam kombiniranu tehniku jer je tako radio i on...koristila sam sve moguće,i jupol i akril i tempere i kredu i pastele u olovci...slija je ispala perfektno (kao da znam crtat) ali mi se nisu sviđali djelovi obojani jupolom a tempera se nakon 2 godine raspukla i otpala, srečom nije je bilo na puno mjesta pa se dalo popravit...