ne bacajte pare na testove. većina mješanaca su potomci "psa u tipu", moja garant nema preko 10% pasminske krvi. mješanci (bar većina njih) nisu nastali križanjem pasmina, već su samo canis familiaris - vulgaris i rijetki preci su im bili neke priznate pasmine.
nema šanse da za te testove koje oni rade imaju usporedni dnk npr. njlt i istarskog/posavskog goniča, a meni su lovci koje sam srela rekli da je miks tih pasmina. možda su i pogriješili, ali bar nisam bacila pare. btw, test očinstva, gdje se uspoređuju samo tri uzorka dnk košta oko 20x više od ovog testa koji bi kao trebao usporediti dnk mješanca sa masom poriznatih pasmina.
Paaaa, ja mislim da je ovo jako dobra nijansa žute na tvojoj majci; psa i ne vidim!
Daj se potrudi malo!
A kako :'(
Jedna jedina slika s tim slatkišom s renesansnog sajma u Koprivnici :'(
Možda da probam ući u trag tetama koje su prodavale lepinje pokraj bureta u kojemu je bio taj ćuko
A daj, predivan je, kak ga ja nisam zamjetila u Koprivnici, dolazimo redovito svake godine. Terijer nekakvi je, mislim, ima ponajviše terijerskih obilježja; a sad, meni baš i nije sličan kratkodlakom foxu; nema njušku takvu ...........
No, ak ga planiraš udomiti, samo naprijed, preprekrasan je a vjerujem da mu je i narav sjajna i da može biti samo još bolja u dobrim okolnostima.
jao si ga tebi!
mix terijera i goniča. trebat će ti tri sata dnevno da ga umoriš.
(imam sličnu kombinaciju, ali brkatiju i ne tako lijepu i da se istrčati sa drugim psima, lopticom i frizbijem)
premeden je i baš po mojem ukusu.
Baš po ukusu, exactly!
Zaljubila sam se u tog psa čim sam ga vidjela, posebice zbog te njegove hiperaktivnosti S obzirom da sam i sama takva, odmah mi se u glavi pojavila ona filmska scena trčanja kroz visoku travu livade i to
Nije udomljavanje u pitanju, samo želim znati koju da vrstu tražim kada budem imala uvjete za držanje psa
Zato, hvala pikuli
Trenutno imam sesilnu mačku s kojom i sama gubim volju za kretanjem, disanjem i slično... Stoga stvarno ali stvarno se radujem ovome psu u budućnosti
Samo da ga bude u azilima
Osjećam se kao jedna od Justin-Bieber-fanova koje danima ližu njegovu sliku u nadi da će jednom biti njihov
Zadnje uređivanje Vodenbuha : 29.06.2012. at 00:01.
Evo ovo je baš tema koju tražim! Udomili smo s ceste štenca, sad ima 6 mjeseci i nešto sitno tjedana i nemamo pojma koja bi to bila pasmina!
Isprva smo mislili da je nešto u stilu kratkodlakog škotskog ovčara, Jack Russell terijera i jazavčara, no kako sam ja sve dalje i dalje tražila maleni stvarno jaaaako liči Vestfalskom brak jazavčaru (Westphalian Dachsbracke/Swedish Dachsbracke) ilitiga Drever.
I sad nas zanima ako netko može prepoznati drugu pasminu u njemu, mada je dosta teško jer stvarno je gotovo identičan Dreverima.
Evo slika čistokrvnog Drevera:
I evo našeg peseka:(uzmite u obzir da ima samo pola repa jer mu ga je netko slomio dok još nije bio kod nas)
Slika dok je bio štene, imao je potpuno različitu dlaku nego što je ima sada, možda po tome netko prepozna: