Ja redovito zapišam i školjku i samu sebe kad sam vani, pa čučim nad školjkom. Čak i ljeti u grmlju
Jednostavno mi ide mrvicu ukoso
Taman da sve zaserem
Pa meni uvijek
Mrzim to
A po ljeti, kad si malo popijem, pa pišam u prirodi, obavezno strada i stopalo
Ako je more blizu, onda nije bed jer lako isperem
[offtopic]
Joj, sad se sjetih, neki dan na faksu, ja u wc-u i neke dvije koke dolaze i pričaju. Jedna ušla u kabinu i piški a druga se nećka: "Joj neću tu, čekat ću da ti izađeš iz svoje pa da se mogu sjest, ova ovdje je zapišana." Onak, eeew. Pa ja ni doma ne sjedam na dasku, a ova po faksu... blj.
Moram li napomenuti da nikad tamo nema wc papira i to.. ne znam... možda žena stavlja maramice preko daske il kaj ja znam...[/offtopic]
Imam prijateljicu koja jednostavno ne može piškiti a da ne sjedne.. Znam da zvući nevjerojatno ali tako je... Obloži hrpom papira i lijepo sjedne, meni je to isto bljak... Jedino kući sjednem kao čovjek a na javnim mjestima čučeći.
Zašto ovako ne pišete kada dođete na muški kutak, pa se ne zajebavate ovako i tamo..več dođete i uništavate nam topike i kokodačete?
Inače evo viš nisam znao da i vi ženske zapišavate wc -e
Joj sada samo čekam da mi ona moja nešto kaže kada dođem kod nje, samo neka zakokodače kako sam joj zapišao wc i sve oko njega pa mora brisati za mnom svaki put
Zašto ovako ne pišete kada dođete na muški kutak, pa se ne zajebavate ovako i tamo..več dođete i uništavate nam topike i kokodačete?
Inače evo viš nisam znao da i vi ženske zapišavate wc -e
Joj sada samo čekam da mi ona moja nešto kaže kada dođem kod nje, samo neka zakokodače kako sam joj zapišao wc i sve oko njega pa mora brisati za mnom svaki put
Gle pročitaj sve ponovo!
To se događa uglavnom u javnim toaletima,jer zbog higijenskih razloga ne možemo sjesti,a nemamo cijevčicu kao vi
Osim toga cure uglavnom obrišu dasku(naravno,ako ima wc papira)
Koliko puta si ti za svojom curom brisao pišalinu
Probaj koji put,pa onda ti vrišti na nju!Vidjet ćeš zabavno je