ma ta piva je generalno sranje...
prvo, kosta jedno 3 i nesto kuna skuplje nego sto bi te dosle dve od 0,5 u flasi s klasicnim "vratimo vam flase cim popijemo"
drugo, ako te slucajno piva ide malo sporije, ili pak nakon sto popijes 2-3 deci odlucis ju sacuvat za kasnije (klasicnu pollitrenku mozes komotno iskapit nabrzaka ak na pol pive skuzis da moras ic nekam... a ovak, kad imam 7 deci, kurac cu ju ja nategnut u dva guca) - ona ishlapi sama u sebi... boca mozda zadrzava co2, al zajebi ti to - taj co2 ipak ishlapi iz pive u prazan prostor u boci... pa kaj da udisem mjehurice uz svaki gutljaj???
trece... ja pivu uglavnom rokam iz boce... dakle, dok ja suknem tu litru, pola se ugrije... a osim toga, probija me to kaj je jebena plastika, i savija se dok ju pijem, ko da fantu natezhem pasmater...
cetvrto... PLASTIKA!!! jebala ih plastika u guzicu ko dildo...
uglavnom, jedina korisna stvar u q-packu je to sta kad ljeti negdje ides, mozes lijepo vecer prije zbuksat jedno 10ak komada u duboko, pustit ih da se skrozu zamrznu - jer boca nece puknut, i onda lijepo na izlet - s pivama koje ce bit hladne i za par sati