Nemam pojma, ali pošto nitko ne odgvara možda i ovo pomogne..
Znam da sam prije negdje 2 tjedna trebao ići na klizanje negdje na velesajam oko 20 sati... Na žalost nisam otišao pa ne znam ništa detaljnije
Radili su prije 3-4 tjedna na velesajmu,ali stalno treba pratiti kad klizališta rade,a kad ne, jer se osim klizanjaza građanstvo i treninga tamo odvija i niz drugih događanaj
Radili su prije 3-4 tjedna na velesajmu,ali stalno treba pratiti kad klizališta rade,a kad ne, jer se osim klizanjaza građanstvo i treninga tamo odvija i niz drugih događanaj
U petak je na Šalati radilo znam 100%
ja sam bila na velesajmu proslu nedjelju, tamo je inace klizaliste otvoreno za gradjanstvo petkom, subotom i nedjeljom od 20 - 21,30 h, te nedeljom 10,30-12 h (za djecu).
zvala sam dom sportova te mi je receno da zasad nema klizanja, mozda tek u 12. mj., no, sumnjam jer zadnjih godina tamo gotovo nikad nije bilo klizanja.
ja sam bila na velesajmu proslu nedjelju, tamo je inace klizaliste otvoreno za gradjanstvo petkom, subotom i nedjeljom od 20 - 21,30 h, te nedeljom 10,30-12 h (za djecu).
zvala sam dom sportova te mi je receno da zasad nema klizanja, mozda tek u 12. mj., no, sumnjam jer zadnjih godina tamo gotovo nikad nije bilo klizanja.
Radno vrijeme klizališta Doma sportova je srijedom, četvrtkom, petkom, subotom i nedjeljom od 20 do 21.30, subotom i nedjeljom ima i popodnevni termin od 17.30 do 19, a nedjeljom i jutarnji od 10.30 do 12 sati
15kn upad 15 kn unajmljivanje klizaljka
__________________ The rage inside, you can feel it grow,The knife in your heart,
it begins to show, You run and you run
but can’t get away,From the agony of the pain
Radno vrijeme klizališta Doma sportova je srijedom, četvrtkom, petkom, subotom i nedjeljom od 20 do 21.30, subotom i nedjeljom ima i popodnevni termin od 17.30 do 19, a nedjeljom i jutarnji od 10.30 do 12 sati
15kn upad 15 kn unajmljivanje klizaljka
hvala ti
Na taj jutarnji moze doc ko oce,nije samo za osnovnoskolce?
da li netko zna da li se otvorio dom sportova u zg i koji je raspored za gradjanstvo? i da li postoji neka web stranica s informacijama, kao za salatu?
i drugo... da li netko zna raspored za klizaliste u Rijeci? Nasla sam samo da rade do 24h navecer, ali nisam nasla tocan raspored kako su rasporedjene "smjene"?
dada, vidjela sam to, ali me zanima imaju li oni negdje aktualne obavijesti, jer znam da obicno kad su praznici (nova godina, bozic i sl) znaju promjenit radno vrijeme