Da samo nigdje nisam mogla pronači kalorijsku vrijednost rogača,al zato znam da nam je cimet pravi saveznik
Ima tih nekih začinA koji baš pomažu i razbijaju monotoniju, samo se treba sjetit.
Ajde otkrijte neke svoje tajne i trikove ako ih imate-to bi bilo baš zanimljivo-sitnice koje život znače
100g rogača ima 228kcal....(ima i 91,5g UH; 4,7g proteina...U dvije čajne žlice možda oko 20g ...pa i nije toliko strašno...Bolje je malo slađe s rogačem , nego biti cijeli dan ljut radi 50kcal...Ja ionako sladim kavu svako jutro i jednu popodne sa šećerom, normalno...Mislim, nije da ne znam, ali mi jednostavno kava nije kava ko nije slatka i ne želim si zagorčati dane i dane ...ionako sam prihvatila režim, drago mi je zbog toga, ali želim i nešto "opasno"... Čokoladu ne pamtim kad sam zadnji put poželila...kolač sam pojela jedan prije sedam dana a prije toga ne znam...(možda sam i zaboravila) Ma svejedno, ako pazim, pazim, pa imam pravo nekad pogriješiti, jel tako...Neka rogača...
I ja cimet koristim i mislim da je limunova korica isto vrlo ukusna ili narančina, ofkors, kao začin u siru, jogurtu...Daje novi okus a ne deblja...
OVAKO, JA IMAM 42 KG, VISINA 158CM.. IZBACILA SLATKO, GAZIRANO, DVD RENATE SOPEK BROJ 1 I ŠETNJA... PUNO VODE, BAR 2 LITRE DNEVNO.. I JOŠ NEŠTO, NIGDDJE NE MOGU NAĆI NIŠTA ZA OBUĆI JER SAM PREMRŠAVA.. STRUK JE 55CM, BOKOVI 81, SISE 81..... A NIGDJE NIŠTA ZA MENE...
A kaj se rogač može jesti ako nije termički obrađen? Mislim, ja sam ga uvijek susretala samo u kolaču... I nije mi valjao. Ali sad mi je SVE fino - uskoro će godina dana zdravog života (da ne kažem izgladnjelosti za oblizekima) pa čak razmišljam da probam...
'dan, curke! Što ima? Meni skroz ok ide danas. Bila sam kod krojačice i komentirala je kako sam lijepo smršavila Moje hlače su joj sad top-prioritet jer je vidjela kako mi sve grozno visi i jadala sam se kako nemam ništa za obući.
Ručala opet slanutak sa krumpirom, a sad uživam u bijelom čaju i jednoj jabuci sa cimetom. Cimet je strava!
Nisam baš puno hodala danas (stvarno mi se nije dalo), ali sam vježbala popodne - oko sat vremena (Winsor pilates i Walk away the pounds). Tako da - uspješan dan!!
@njasa: Kako ti ide vježbanje sa elastičnom vrpcom?
@SMS: Godišnjica !! Jeeeee! Bravoooooo!!! Ajd, reci, jel se isplati svo to 'gladovanje'? Jesi sretnija sad nego prije godinu dana? Da li se bolje osjećaš?
Nije baš JOŠ godišnjica, ali će uskoro... A koliko se isplatilo... pa... stvar je u tome kaj sam ja i sa svojim 105 kila bila poprilično pokretljiva. vozila bicikl, planinarila, stizala svugdje i nije mi toliko smetalo, a kad si cijeli život veliki bome se navikneš i na muke s odjećom, kupovinom i sl. - ne znaš za bolje. Sad sam se razmazila - baš bila ovaj tjedan u kupovini - vooolim ovaj stil maica kojih ima posvuda - široko oko struka ... Lakše je kad ti svi ne pametuju, daju savjete, komentiraju... Nikad nisam mjerila zadovoljstvo u životu preko kila tako da ne mogu reći da sam nešto sretnija jer sam mršava. Ja se osjećam slično, ali me DRUGI doživljavaju drugačije - pozitivnije, pa te to 'pokrene' prema većoj pozitivi, htio, ne htio...
Papala sam popodne naribanu jabuku, narezane jagode u jogurtu s cimetom (njami...), a za nekih pola sata ću još posnog sira i paradajz i jedan stirpol... I vježbala sam Renaticu i sat vremena sobnog bicikla... Tako...
jucer je vjezbanje proslo skroz ok, ali stvar je u tome da nema neki "prirucnik" po kojem bi vjezbe sa elasticnom vrpcom mogla radit nego ja to sve otprilike radim kako meni pada napamet da bi moglo. danas mi je bija bas dobar dan - ujtro doruckovala kajganu sa mladim sirom i acitofil, za uzinu triiiisnje, a za rucak crni rizot, maloprije sam opet jela trisnje, a za veceru cu kokosji batak. veceras kad mi moj mali macak zaspe opet vjezbam!
ima li koja stranica na netu sta bi je vi preporucili- vezano za vjezbanje, prehranu, djete....
jucer je vjezbanje proslo skroz ok, ali stvar je u tome da nema neki "prirucnik" po kojem bi vjezbe sa elasticnom vrpcom mogla radit nego ja to sve otprilike radim kako meni pada napamet da bi moglo. danas mi je bija bas dobar dan - ujtro doruckovala kajganu sa mladim sirom i acitofil, za uzinu triiiisnje, a za rucak crni rizot, maloprije sam opet jela trisnje, a za veceru cu kokosji batak. veceras kad mi moj mali macak zaspe opet vjezbam!
ima li koja stranica na netu sta bi je vi preporucili- vezano za vjezbanje, prehranu, djete....
pitaj na rifu da ti netko preprži renatu sopek, prvi dio je valjda s tom gumom. a sutra izlazi treći dio, loptica, trbušni ples...
ja se osjecam super, doruckovala sam, moji muski su u setnji a ja se idem rekreirat- peglat robu. danas ce bit riblje juhice i ribe sa gradela za rucak- mmmm. steta sta nesmin mocit kruv u maslinovo ulje
lady in red- logirala sam se na sparkpeople, pari mi zanimljivo za pracenje napredka u kilazi ali i otprilike kaloriske vrjednosto prehrane.
pooozdrav svima!
I ja ću uskoro, nekako je težak i sparan dan pa mi se baš spava. A i trebam dobiti stvari za dan-dva pa mi je energija na nuli.
No, unatoč svemu, bila sam danas u teretani i oznojila se prestrašno. Postaje užasno vruće! Dok sam na steperu, sve se cijedi sa mene! Ručnik bi se moglo ožmikati poslije! A stavila sam laganiju trenerku... Bit će pakleno...
Ručala sam jako dobro i lagašno. Cimerica je napravila povrtnu juhu (ubacila je kapulu, mrkvu, peršin, grašak, đumbir...), a ja sam sebi poslije složila kajganu sa šparogama. Salata: jedan posoljeni paradajz. Odlično mi je sjelo!
Nekako mi se ne ide nikamo danas. Mislim da ću ostati doma i čituckati... Laganini dan.
isss... ja sam zelim da dodjem ispod 60kg...
imam 66 na 165cm visine, a to izgleda odurno... pogotovo na nogama... fuj...
prosle godine sam imala 77kg, al meni izgleda ko da se nije nista promijenilo...
prosle godine sam imala 77kg, al meni izgleda ko da se nije nista promijenilo...
Pa, sve ovisi o tome kako si građena. Mislim, ti si po težini u rasponu normalnog BMI! I sigurno si presubjektivna: nikako ne možeš izgledati isto kao sa 77!
Pa, sve ovisi o tome kako si građena. Mislim, ti si po težini u rasponu normalnog BMI! I sigurno si presubjektivna: nikako ne možeš izgledati isto kao sa 77!
sta se tice IBM-a... i da imam 55kg pisalo bi da je normalan (idealan)...
kuzim sama da sam u faci mrsavija... i mozda malo u struku, i mrvicak na trbuhu, al inace mi nis nije drugacije...
malo vise truda pa cemo vidieti...
evo ja sam sličnih dimenzija kao ti. vježbam od prvog mjeseca i dosta mi se figura promijenila. salo po nogama i guzi se smanjilo, celulita hrpa nestala, samanjio se šlauf oko struka, jedino sa stomakom nisam zadovoljna, mislim, je on manji no nekako mi je još velik kad obučem hlače niskog struka ispadne mi mala škemba